David Lynch hälsar på hos kronprinsparet i Oslo

David Lynch hälsar på hos kronprinsparet i Oslo
Annons

Regissören David Lynch har varit på slottet i Oslo för en audiens hos kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit under dagen. De lade själva upp denna bild på sin twitter-sida.

Den amerikanske regissören David Lynch är just nu på besök i Norge och han har precis varit på en audiens hos kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit. Kronprinsparet lade själva upp bilden för en stund sedan på sin twitter-sida. Visserligen är de bägge mycket filmtokiga men denna gång får vi förmoda att Lynch hade annat att prata om. Han var nyligen i Stockholm för att göra reklam för sin välgörenhetsorganisation som förespråkar transcendental meditation.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Faksimil från kronprinsparets twittersida.

Läs även:

Se hur Lilian reagerade på Svensk Damtidnings oväntade fråga

Dela på:

3 kommentarer till “David Lynch hälsar på hos kronprinsparet i Oslo”

 1. Magdalena skriver: 19 oktober, 2010

  Nei og nei SD,

  tro ikke det er kronprinsparet`s filminteresse som fikk dem til å invitere David Lynch på audiens.

  Det er nok snarere deres interesse for de tanker og ideer denne filmskaperen har om virkningen av transcendental meditasjon og dens virkning på menneskets utvikling,- samt hvilken situasjon undervisningsinstitusjonene i verden befinner seg i.

  Dette er et kronprinspar som søker nettverk med mennesker verden over som kan gi dem nye innfallsvinkler til bruk i egne prosjekter og eget engasjement 🙂


 2. Sara skriver: 20 oktober, 2010
 3. Forestlady skriver: 20 oktober, 2010

  1. Magdalena: Jag håller med dig till 100%. Du skriver alltid så klarsynt och trevligt. Du har förstått precis vad själen behöver, nämligen:
  – Harmoni
  – Samarbete
  – Dela med sig av som är viktigt
  – Vördnad för livet
  “It’s not the moments you breath that counts…
  It’s the moments that leave you breathless….


Annons

Laddar