Det ser ut som prinsessan Cristina lämnar Spanien med barnen

Det ser ut som prinsessan Cristina lämnar Spanien med barnen
Annons

Det har ju ryktats ett längre tag nu om att prinsessan Cristina av Spanien ska lämna sitt hemland efter skandalen med maken Iñaki. Nu sägs hon vara på väg till Geneve.

Nu uppges det att prinsessan Cristina ska flytta till Schweiz med sina barn. Men det ser inte ut som maken Iñaki Urdangarín ska flytta med, i alla fall inte i nuläget.

Till Geneve

Det är tidningen Sydkusten.es som nu uppger att parets barn kommer att gå i skola i Génève från och med hösten.
Maken är – som vi tidigare berättat – inblandad i korruptionsutredning som kan sluta med att Iñaki hamnar i fängelse.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL och Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Det ser ut som prinsessan Cristina lämnar Spanien med barnen”

 1. moi skriver: 5 augusti, 2013

  Sorglig historia. Just det här paret som tidigt såg så lycksaliga ut på bilder tillsammans. Vad girighet kan föra med sig och vilken frestelse pengar tycks kunna bli. Kanske är det lojalitet mot maken som gjort att prinsessan låtit sig dras in. För att med sitt namn ge garantier om seriositet? Man vill inte tro att prinsessan har sin korrupte faders mentalitet. Man får hoppas att det ska bli så skonsamt som möjligt för barnen.
  Moi


 2. AstridA skriver: 5 augusti, 2013

  Man kan bare spekulere, men det er ikke enkelt å väre gift med en prinsesse. Det er nödvendig å ha en viss frihet i forhold til jobb, så man kan henge med på den kongelige agenda. Det er nödvendig å ha en stor plånbok, så man kan utruste sin familie med det som behövs for livet foran en hel världs ögon. Skal man väre gift med en prinsesse, må man väre förmögen som Chris eller stark som Ari. Hvem vet. Man kan bare spekulere. Er det orättvist at Iñaki får bäre all skuld?


 3. Norskinnen skriver: 5 augusti, 2013

  Håper barna skal gå på en av de virkelig gode skolene i Sveits. Da kan det absolutt være verd det!


 4. Sabine skriver: 6 augusti, 2013

  Cristina skal bo i Geneve med børnene – Iñaki bo og arbejde i Dubai (håndboldcoach)…. betyder måske i virkeligheden også slut på deres ægteskab ?
  #3 Norskinnen Mener du samtidig også en af de dyreste ? Der er fire skolebørn, men de kan bo hjemme, hvilket gør, at det selvfølgelig ikke koster 400.000 kr. om året, som det gjorde for hhv. prinsesse Marie og prins Felix af Luxembourg på deres kostskole.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar