Donald Trumps utspel mot Meghan: “Nasty!”

Donald Trumps utspel mot Meghan:
Amerikas president Donald Trump kallar Meghan för "otäck" efter att han hört vad skådespelerskan och numer kungligheten, sagt om presidenten. "Det hade jag ingen aning om".
Annons

Donald Trump har varit på statsbesök i England tillsammans med frun, Melania Trump. Besöket pågick under dagarna 3-5 juni och under de första dagarna sade Trump något syrligt om Meghan.

Donald Trumps ord om Meghan

Det hela började med att presidenten kommenterade vad den Los Angeles-födda skådespelerskan sagt om presidenten tidigare. Meghan ska 2016 ha stöttat hans rival Hillary Clinton och haft planer ifall han vann valet. Hertiginnan av Sussex ska ha sagt att hon tänker lämna landet ifall Donald Trump vinner. Det är till tidningen The Sun som president Trump sa att han inte hade en aning om hertiginnans uttalande. Presidenten sa “Det hade jag ingen aning om. Vad kan jag säga?”. Vidare säger Donald Trump om hennes uttalande att han “inte trodde det var så otäckt sagt”.

Annons
Meghan kallades "nasty".
Meghan kallades “nasty”.

President Trump hyllar Meghan

Han ska även ha talat gott om amerikanskan och sagt att hon kommer “göra ett väldigt bra jobb” som amerikansk prinsessa och uttryckte att hennes nu medlemskap av den brittiska kungafamiljen “är fint och att han är säker hon kommer göra utmärkt ifrån sig”. Avslutningsvis sa han: “Jag verkligen hoppas hon lyckas”.

Hans uttalande som “nasty” har fått kritik i media och dagen efter förklarade han att han absolut inte menade att Meghan var otäck eller “nasty”, utan att det var hennes uttalande om honom som stod för ordet.

Meghan träffad inte president Donald Trump

Hertiginnan av Sussex, som är nybliven mamma, träffade inte presidenten under måndagen när han anlände till England. Däremot var hennes man Harry och svärfar prins Charles och Camilla och givetvis drottning Elizabeth på plats när de träffades i salongerna på Buckingham Palace efter lunchen.

Charles och presidenten skålar.
Charles och presidenten skålar.

Foto: TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Donald Trumps utspel mot Meghan: “Nasty!””

 1. josefin skriver: 9 juni, 2019

  Google translate, ffa i början av artikeln?!


 2. Solstrålen skriver: 9 juni, 2019

  Megans ord om Trump var det givetvis inget fel på?


 3. Birthe Vejrum skriver: 10 juni, 2019

  Det var en underlig komposition i/af denne artikel!
  Trump sagde: “… She was nasty to me, and that’s OK for her to be nasty, it’s not good for me to be nasty to her and I wasn’t. You now what? She’s doing a good job, and I hope she enjoys her life … I think she’s very nice.”


 4. MarieS. skriver: 10 juni, 2019

  ”Solstrålen”
  Varför skulle det vara fel på ”Meghans ordval?”
  Man säger väl vad man tror på – beroende på vilken sida man står.
  Alla har ju inte samma åsikt.🤔


 5. Solstrålentelia.com skriver: 12 juni, 2019

  MarieS.
  Artikeln handlar ju om att Trumps förmodade otrevlighet mot Meghan. Min reflektion är att hennes ord är ju inte så snälla heller, men det blir det inga rubriker av.


  1. MarieS. skriver: 14 juni, 2019

   Meghan har en åsikt som hon säkerligen står för. Den åsikten behövde ej sägas mer än en gång och blev därför ingen mediaföljetong.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar