Drottning Elizabeth ökar på takten – jobbar än mer 2011

Drottning Elizabeth ökar på takten - jobbar än mer 2011
Annons

Drottning Elizbeth gick som sig bör, tillsammans med resten av familjen, på den traditionella mässan i Sandringham. Nu visar det sig att hon har bokat in än fler evenemang i kalendern 2011.

Här ser vi den brittiska kungafamiljen, med drottning Elizabeth i spetsen. på väg till sin traditionella mässa på Sandringham i Norfolk i söndags. På bilderna ser vi också prins Edward och hans hustru Sophie, grevinnan av Wessex.

Annons

Savannah

Men även prinsessan Anne som precis blivit farmor för första gången då hennes förstfödde Peter Phillips och hans maka Autumn fick en liten flicka häromveckan. En flicka som kommer att heta Savannah, berättas det nu från England.

Fler jobb än tidigare

Det avslöjas också att drottning Elizabeth tänker jobba än mer i år än hon har gjort under förra året. Den 84-åriga regentens kalender för 2011 är den mest välfyllda någonsin.

Bröllop och födelsedag

Först ut är bröllopet mellan prins William och Kate Middleton, sedan fyller hennes make prins Philip 90 år och efter det ska prinsessans Annes dotter Zara gifta sig med Mike Tindall. Sedan är det också dags att planera inför det stora Diamant-jubileet 2012.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Drottning Elizabeth ökar på takten – jobbar än mer 2011”

 1. Victoria skriver: 4 januari, 2011

  Underbara drottning Elizabeth, en riktig krutdam. Men hon borde ta det lite lugnt istället för att öka på….


 2. Margaretha skriver: 4 januari, 2011

  Beundransvärd är drottning Elisabeth,med mod,stolthet,sådan livsglädje och vitalitet.Vilken härlig regent! Ett Gott Nytt År 2011 önskas drottningen och hela det engelska kungahuset!


 3. LinaLina skriver: 4 januari, 2011

  Jag undrar, om alla dessa händelser som nämns i artikeln är arbete? Bröllop, dop, födelsedagar är för oss andra dödliga familjehögtider, inte jobb.


 4. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 4 januari, 2011

  Tycker fortfarande att bilden ser för grön ut!


 5. Hansen skriver: 4 januari, 2011

  Familiebegivenheder markeres jo ganske vist i væsentligt højere grad – ikke mindst offentligt – når det gælder kongelige familier. Men jeg kunne da også godt tænke mig at vide, hvad det i øvrigt er for ting, den gæve gamle dame, har på sit program i 2011. Har prøvet at kigge på det britiske kongehus’ hjemmeside, men det var ikke lige til at finde. Går ud fra, at det blandt andet er indvielser af/deltagelse i forskellige begivenheder i “the social season”. Men måske er der også spændende statsbesøg? Dronning Elizabeth rejser jo kun udenlands, når det er i embeds medfør.


 6. Emma skriver: 4 januari, 2011

  Det är en kvinna med hög moral och mod. Minns hennes ställningstagande mot apartheid-politiken i Sydafrika. Där sa hon resolut sin mening utan att bry sig om vad politikerna skulle tycka. Tänk så länge hon varit regent och gjort det med skick och fason!


 7. gunilla skriver: 5 januari, 2011

  Lina
  I motsats till oss andra ar de kungliga brollopen, begravningarna och dopen inte privata.
  Hur rutinerad man an ar, sa maste det vara svart att alltid ha allt under kontroll. Har man nagonsin sett Queen Elizabeth avbryta sig mitt i en middag for att hon inte mar bra? Eller grata pa begravning?
  Varje gang jag tycker att jag inte riktigt “orkar” med en vanlig bjudning eller barnkonsert sa tanker jag pa vad dessa kungliga far gora, dag in och dag ut.
  Inte kan det vara sa roligt med ett brollop da man ocksa oroar sig for terroristattacker?


 8. maggie skriver: 14 februari, 2011

  Fantastisk krutgumma och ser alltid såå snygg ut! Charles blir nog aldrig kung…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar