Drottning Elizabeth på benen igen

Drottning Elizabeth på benen igen
Annons

Drottning Elizabeth mår bättre
Drottning Elizabeth mår bättre

Drottning Elizabeth var inte borta länge från sina plikter. Bara några dagar efter sin lilla förkylning var hon åter på benen och kom till kyrkan Cannongate i Edinburgh för en söndagsgudstjänst.

Det är onekligen en liten krutgumma, om man nu får kalla den brittiska drottningen så. För trots sin ålder, 83 år, är hon piggare och mer aktiv än många betydligt yngre landsmän. En liten förkylning kurerades snabbt och hon kommer säkert att återuppta sina plikter och jobba på under veckan som kommer.

Annons

Det var i mitten av förra veckan som drottning Elizabeth tvingades ställa in sitt deltagande i en prisceremoni. Hon skickade istället prinsessan Anne som fick dela ut de kungliga medaljerna. Drottningen lät hälsa att hon inte ville smitta någon annan och att hon därför ville hålla sig hemma till hon kände sig bättre. Men sedan dess har hon nu varit på en hel del olika evenemang, det är bara att hoppas den goda hälsan håller i sig.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Drottning Elizabeth på benen igen”

 1. Anna skriver: 1 juli, 2009

  Vad fin hon var..Det måste vara en speciell gudtjänst..


 2. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Hon är en riktig krut tant, färgglad och fin.

  När jag var i London fick jag höra att drottningen fått besök av en besatt man i sovrummet som lyckats ta sig in förbi vakterna. Efter den malören så byggde de ett stängsel kring det kungliga palatset. Elaka tungor sa att det är bara för att de var till för att inte låta friare smita.


 3. Netahttp skriver: 2 juli, 2009

  Drottning Elizabeth är söt här, som en nyponros. Jag tycker att hon har fått en mjukare framtoning med åren.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar