Drottning Silvia lyste på Waldemarsudde

Drottning Silvia lyste på Waldemarsudde
Annons

Under tisdagen kom drottning Silvia till Waldemarsudde för att närvara vid Föreningen Konstnärernas Vänners årshögtid.

Drottning Silvia – för dagen klädd i en cerisrosa ensemble – närvarade i veckan vid Föreningen Konstnärernas Vänners årshögtid, på Prins Eugens Waldemarsudde. Årets konstnär blev Astrid Sylwan, född i Antwerpen 1970, är verksam i Stockholm.

Annons

Drottning Silvia lyste i solen med sin vackra dräkt i cerisrosa.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

30 kommentarer till “Drottning Silvia lyste på Waldemarsudde”

 1. M skriver: 22 maj, 2013

  Å så stiligt! Waldermarsudde är ett av mina favoritmuseeum ! Underbar natur omkring också och så trevliga fikaställen!
  Vår vackra drottning ser gammal ut, men strålande vacker !


 2. Gneta skriver: 22 maj, 2013

  #1 “Ser gammal ut” ??? Men vår drottning fyller faktiskt 70 år i december i år och ser ovanligt fräsch ut för sin ålder med en figur man bara kan drömma om att man själv har när man är 70 år


 3. MF skriver: 22 maj, 2013

  #2 Gneta, bra skrivet!!!


 4. Marianne skriver: 22 maj, 2013

  Vår vackra, stiliga drottning. Jag är själv 70 år och undrar vad är det för fel att se ut som 70 när man är det? Jag tycker drottningen är så vacker.


 5. Sthlm skriver: 22 maj, 2013

  Drottningen verkar så ambitiös, men nu är det väl snart dags för henne också att ta det lite lugnare i annat fall finns det nog en uppenbar risk att fårorna i ansiktet fördjupas. Man kan undra varför inte esteten Carl Philip kunde ta sig an det här uppdraget.


 6. M skriver: 22 maj, 2013

  Damer, varför taggarna utåt? “Gammal” behöver inte vara ett negativt omdöme;) Det var ett filosofiskt omdöme, jag bor inte i Sverige och har inte sett drottningen på länge, och jag reflekterar över att ” tiden går” nya generationer tar över och hur fint det är med kontinuiteten Kungahuset är arketyper för. Ibland tror jag att SvDs konflikskapande rubriker inte behövs, många här tar alla chanser till konflikt!


 7. Linnea skriver: 22 maj, 2013

  Varför inte få se ut som sjuttio.när man är det!!
  det är väl bättre än se ut som sjutton! Hi hi hi.


 8. yvonne skriver: 22 maj, 2013

  Drottningen blir mer och mer lik sin mor


 9. allegra skriver: 22 maj, 2013

  Men varför vit hatt till rosa dräkt.
  Byt stylist snälla drottningen.


 10. Annelie G skriver: 22 maj, 2013

  #1 Undrar just hur du själv ser ut ?! Folk som klagar på andra överför ofta sina egna fel och brister på sin omgivning.

  #2 Håller fullständigt med dig ! Vi kan vara stolta över att vi har en så fin drottning i Sverige som vi har. Hon är både en bra representant för Sverige, ett bra mänskligt förebild, vacker att se på och har en bra klädstil. (I avseende på det sistnämnda är jag kanske lite ytlig. Men det får väl även en hetero-kvinna lov att konstatera ?)
  Hon inspirerar många utöver mig, att hålla oss i trim. Skulle jag se ut som henne i hennes ålder, så skulle jag vara mycket tacksam för det.
  Well done, Ers Majestät !


 11. Zilva skriver: 22 maj, 2013

  # 2 Gneta, mycket bra skrivet.


 12. daniela skriver: 22 maj, 2013

  Drottning Silvia, – så otroligt perfekt för sin drottningroll!
  Skänker ofta en tacksamhetens tanke till Kungen som hade den goda smaken att välja just henne! Vi i Sverige kunde inte ha fått en bättre Drottning!


 13. lisa larsson skriver: 22 maj, 2013

  Förlåt min okunskap, men får inte de kungliga bestämma själva vad de ska klä sig i ?? Gud bevare mig , om någon annan skulle bestämma min klädsel i vuxen ålder . ( jag är 50plus )


 14. caterine skriver: 22 maj, 2013

  Jag tycker att när man är 70 så kan man se ut som 70 men välvårdad och snyggt klädd. Jag tror att hon skulle se bättre ut med lite mildare färger, hon gillar denna skarpa cerisrosa men den är lite för skarp för en äldre människa. Men varför i himmelens namn en sån hatt. Ibland brukar hon ha håret lite löst och ledigt och det ser bättre och naturligare ut, och varför en sån opassande hatt som sagt. Släpp lite på den tyska tantklädseln.


 15. M skriver: 22 maj, 2013

  Anneli, du skulle nog läsa innan du kommenterar. Jag kan upplysa dig om att alla blir äldre, men det visste du kanske inte? Du kanske tycker att det är fult att vara gammal, det tycker inte jag. Och om du tycker det, och om du inte kan läsa, har du nog mer problem än jag.


 16. PBoo skriver: 22 maj, 2013

  # 12 daniela

  Mycket fint och sant skrivet – håller så med dig!


 17. Ultra Nivea skriver: 22 maj, 2013

  #9 Hatten är inte vit utan ljusrosa vilket gör sej utmärkt till hennes cerisa dräkt .


 18. M skriver: 22 maj, 2013

  17, tack för det, det hade jag missat också. Tyckte dock att vitt var tjusigt också! Drottningen klär i alla färger men särskilt bra i starka färger som denna, samt de pudriga syren och rosa färgerna. Och hon är, som flera sagt ett verkligt föredöme i elegans och särskilt hennes dräkter, alltid med elegant hatt. Hoppas att Victoria tar efter, när hon en dag blir drottning!


 19. Camilla skriver: 22 maj, 2013

  M,

  Jag håller med om att många verkar ta chansen till konflikt, och att det ibland är lågt i tak i debatthuset.

  70 år är en rätt imponerande ålder; i dag är de flesta folkpensionärer i den åldern och njuter av friheten efter ett långt yrkesliv. Drottningen jobbar på precis som hon alltid gjort, oförtröttligt. Det vore henne väl unt att dra ned på takten, men jag förstår om hon vill att kronprinsessan ska få njuta av småbarnsåren som går så fort. Med Madeleines flytt till USA försvinner en representant för kungahuset, och om C P kommer att spela en aktivare roll framför står än så länge skrivet i stjärnorna. Så det finns inte särskilt många som kan avlasta drottningen.

  På bilden i mitten är drottningen en kopia av sin mor.


 20. Singoalla skriver: 22 maj, 2013

  Jag tycker att alla kommentarer om utseende är trista och ofta sexistiska. Var står det skrivet att vi kvinnor ska ha till uppgift att försköna tillvaron, det är väl det man har blommor till, som en jag känner skrev på Facebook!


 21. TiaraTankar skriver: 22 maj, 2013

  I bakgrunden på det översta fotot ser vi en käckt cyklande Tomas Ledin? Alltid i drottningens kölvatten?


 22. Paulina skriver: 22 maj, 2013

  Kommentarerna ska hålla en god ton och vara en nöjaktig läsning.
  Alla kommentarer som är en upprepning eller inte håller god samtalston riskerar att redigeras eller refuseras. Drottningen väljer själv sina kläder med god smak som alltid. Skulle gärna vilja vara lika fin som vår underbara drottning.


 23. Annica* skriver: 22 maj, 2013

  Banne mig! Är det inte Tomas Ledin bakom drottningen på det första kortet! Så kul! Drottningens klädsmak lägger jag mig inte i, hon klarar vid en ålder av 70 år att välja ut de kläder som skall bäras för dagen! Och jag väljer själv mina och om någon skulle ha synpunkter? Vem bryr sig? Jag bryr mig om hur folk ÄR, inte hur deras kläder ser ut! Ni som är så klädroade har ändå inte lagt märke till att hatt, väska, skor och till och med blombukett matchar perfekt! Drottningen är en estet ut i fingerspetsarna, så jag kan nog tro att Carl-Philip har fått det intresset från sin mor!


 24. Palle skriver: 22 maj, 2013

  nr 19
  eleganta sofia är predestinerad att avlasta silvia, både som bandklippare, vinkare och drottning


 25. helene skriver: 22 maj, 2013

  First you accuse the cosmetic operation, then she looks old. Can these woman make anything right?

  For my oppinion she looks great with this cerise costume and if you be photographed and the sun is shining directly into your face – probably one sees some folds in your face – 70 years or not.


 26. Titti W skriver: 23 maj, 2013

  #6 Maj
  Filosofiskt omdöme? – ett onödigt omdöme skulle jag vilja påstå.


 27. Titti W skriver: 23 maj, 2013

  Signaturen M skall det naturligtvis vara!


 28. Maryou skriver: 23 maj, 2013

  Naturligtvis ser Silvia gammal ut. Hon är ju i 70-års ålder. Hon är snyggt stylad, välklädd, friserad, sminkad så det hjälper henne att inte se ännu äldre ut. Snygg mormor!


 29. Karin skriver: 23 maj, 2013

  Jeg synes Silvia ser bra ut, men hun hadde sett bedre ut om hun ikke hadde fikset på seg. Kinnene og munnpartiet har vært gjennom noen operasjon og den siste skal visst ha gått litt feil, endligt norsk presse for 5-7 år siden. Liker at vår egen dronning Sonja ikke har fikset på seg og er jevnt rynkete i hele ansiktet – hun ser fornem og gammel ut!


 30. Bo Ring skriver: 25 maj, 2013

  För mig är Silvias ensemble här Veckans Vackraste. Som god tvåa kvalar Victorias hela styling vid Madeleines lysning in.

  Snart är det en förolämpning att ha ett utseende i den svenska offentligheten. Ögat vill också ha sitt, sån ÄR människan
  När inför vi burka i offentligheten, för både kvinnor och män. Allt i Unisexismens tjänst?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar