Drottningens hämnd på Meghan 

Drottningen påstås ha planer för Harry...
Drottning Elizabeth tror att Harry kommer komma tillbaka till henne – trots sonsonens och Meghans flykt från det kungliga livet. En kunglig expert menar att drottningen väntar på Harry med öppna armar.
Annons

Drottning Elizabeth väntar sig att Harry kommer tillbaka till henne, och kommer ta emot honom med öppna armar om det händer.

Det menar en kunglig expert som talat med tidningen Mirror i Storbritannien.

Annons

– Jag tror att hon ser på Harry som den förlorade sonen, att han kommer komma hem igen och hon kommer välkomna honom med öppna armar, säger magasinredaktören Ingrid Seward till Mirror.

Annons

Enligt Seward är det troligt att drottningen håller sina känslor kring Harry hemliga även från sina närmaste.

– Jag tror att hon undviker att kritisera något som han gör. Harry och Meghan har nu tagit avstånd från sina kungliga uppdrag. På ett privat plan är det möjligt att hon känner sig ledsen över det, men hon kommer aldrig kommentera det, förmodligen inte ens till sin egen familj. Hon håller nog sina känslor för sig själv, säger Ingrid Seward.

Drottningen firade födelsedagen i isolering

Drottningen fyllde 94 i veckan och firade födelsedagen instängd på slottet Windsor. Det blev en videohälsning från Harry, plus många fler internethälsningar från familj och vänner. En födelsedag helt olik någonting annat drottningen har upplevt.

Annons

Coronakrisen har skakat hennes kungarike i grunden, och många tusen britter har mist livet i Covid-19. Själv tillhör hon den allra mest utsatta riskgruppen tillsammans med sin man prins Philip som i juni blir hela 99 år gammal.

Så i år blev ingenting sig likt. Det blev inte ens någon kanonsalut. Det är första gången under alla hennes 68 år som drottning, och att saluten frös inne beror helt och hållet på att Elizabeth har bett att få avstå, på grund av krisläget.

– Hennes majestät tycker inte att det vore passande med tanke på de rådande omständigheterna, meddelade det brittiska hovet.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Drottningens hämnd på Meghan ”

 1. EwaW skriver: 25 april, 2020

  Vari består hämnden?


 2. PernillaA skriver: 25 april, 2020

  Det är ju det klokaste att inte kommentera


 3. Angelika skriver: 25 april, 2020

  Non berättar det inte ens för sin man eller Harrys far, men Mirrow vet bättre och SD för det gärna vidare. Haha


 4. Christina skriver: 25 april, 2020

  Vad är hämnden ? Hur har drottningen hämnats ?


 5. Inabeaglepack.dk skriver: 25 april, 2020

  Stop nu alle de gætterier. Om Harry kommer tilbage er fløjtende ligegyldigt – uanset hvad så vil han ikke kunne indtage den plads har har haft tidligere i Kongehuset.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar