Dubbel lycka för Marie och Joachim

Dubbel lycka för Marie och Joachim
Annons

Marie Cavallier

Marie-fam[1]Cockerspanieln Winston har tagit plats som Maries och Joachims första gemensamma baby. Men han har inte bara slagit knockout på Marie – utan också bichon frisén Apple…!

Det är inte ­bara prins Joachim och Marie Cavallier som är nyförlovade och snart kommer att flytta ihop. Även deras bedårande söta hundar, Maries bichon frisé Apple och Joachims fyra månader gamla cockerspanielvalp Winston är mycket förtjusta i varandra och ser fram mot att snart bo under samma slottstak.
Winston är son till Oscar, den cockerspaniel Joachims första fru Alexandra hade med sig från Hongkong. Han gick bort, elva år gammal ­redan 2005. Men både Alexandra och Joachim var så fästa vid honom att de innan hade låtit frysa ner Oscars sperma, vilket gjort att han två år efter sin död blivit pappa.
Den hundälskade danska kungafamiljen har tagit emot både Apple och Winston med öppna armar. Drottning Margrethes och prins Henriks taxar gillar sina nya lekkamrater och man kan räkna med att det blir livat på slottet i framtiden.
Alla hundar i den danska kungafamiljen är de bästa vänner. Marys och Frederiks Ziggy ­ingår förstås i gänget även om han inte är med på bild.

Annons

Av Eva Åström
Foto: All Over Press,Scanpix

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar