Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dystra sanningen bakom bilderna på Madeleine och Chris – höll allt hemligt

17 jul, 2023, 18:00 

Nu väntas en stor förändring.

Annons

Victoriaveckan är över, och vi möttes av underbara bilder från kungafamiljen borta på Öland. Solen sken, och det var leenden på allas läppar.

Men bakom all glädje finns också en dyster sanning, och den rör prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Prins Daniels lycka efter Madeleine och Chris flytt

Alla familjer kan nog känna igen sig i att det är svårt att samla hela stora släkten, speciellt när folk skaffar sig familjer och liv på eget håll.

Samtidigt har ju kungafamiljen förmånen att jobba ihop, och således tillbringa mer tid ihop än många andra har möjligheten att göra. Som nu, under Victoriaveckan på Öland.

Detta år var ju också Madeleine och Chris influgna från Florida, så en sådan här gruppbild är det inte varje dag vi får se!

Annons

Och det är tydligt att de längtat hit – och att familjen längtar efter dem.

– Det känns bra. Det blir kul, sa prins Daniel till Expressen om familjens flytt till Stockholm.

Tråkiga sanningen bakom kungafamiljens familjebild

Men det går inte att förneka att det vilar en dyster slöja över familjebilderna. Det kommer ju faktiskt dröja en lång tid innan vi ser alla samlade igen, eftersom Madeleine och Chris åker tillbaka till Florida efter sommaren.

Hela kungafamiljen utanför Borgholms slottsruin
En underbar bild, men som också bär på en tråkig sanning.

En hemlighet de höll länge, innan hovet slutligen meddelade för Expressen att den flytt som skulle ske i augusti, istället är framflyttad till 2024.

Innan dess sker det flera stora kungliga höjdpunkter. Kungens 50 år på tronen den 15 september, och såklart Nobel. Men i skrivande stund vet vi inte om Madeleine och Chris kommer till Sverige för att närvara vid de tillställningarna.

Och visst stannar de kvar i Sverige ett tag, men någon ny bild kan vi inte säkert räkna med. Nu går kungligheterna nämligen på lite välförtjänt ledighet, och då kan man snacka om att de kommer gå under radarn innan sensommaren och hösten är här.

Foto: TT

Annons