Elisabet,Yvonne och Carin avslutar veckan kungligt!

Elisabet,Yvonne och Carin avslutar veckan kungligt!
Annons

Elisabet Höglund,Yvonne Ryding och Carin da Silva

Programledarna för Förkväll, Elisabet Höglund,Yvonne Ryding och Carin da Silva, avslutar veckan kungligt. Förkväll på TV4 har olika teman varje dag och på fredagarna är det bland annat dags för kungligheterna att stötas och blötas i rutan.

Annons

Det är en härlig trio som har fått programledarskapet för årets Förkväll. Yvonne Ryding är ju tjejen som en gång jobbade som undersköterska, blev Sveriges Lucia, Miss Universum och nu är egen företagare. En erfarenhets-mix som gjort henne nyfiken på det mesta och det är en bra tillgång för en pratshow. Önskegästen heter Zlatan!
Carin da Silva blev Carin med hela svenska folket i Let´s dance häromåret och vem skulle hon helst vilja se som gäst i Förkväll? Jo, Daniel Westling!
Två debuntanter. Men Förkvälls tredje programledare är en riktig veteran i sammanhanget – Elisabet Höglund. Elisabet har vi ju mött i tv som både politisk reporter och korrespondent. Men visste ni att hon helst skulle vilja se Meryl Streep i rollen som henne själv i en film om hennes liv? Och att Elisabet hoppas att kronprinsessan Victoria till sist tackar ja till inbjudan till Förkväll.
Ja, mycket spännande händer på vardagskvällarna mellan klockan 17 och 18.30 i TV4:s Förkväll. Men mest festligt är det på fredagarna. Förkväll har valt att samarbeta med Svensk Damtidning så på plats varje fredag finns Svensk Damtidnings kungliga expert Daniel Nyhlén.

Av Eva Österlind
Foto: TV4

egenadforkvallMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Elisabet,Yvonne och Carin avslutar veckan kungligt!”

 1. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 16 oktober, 2009

  Dessa tre damer är urusla programledare. Särskilt Elisabet Höglund.


 2. Gittan skriver: 16 oktober, 2009

  Men vilken programtid…Vem har tid att sätta sig vid TV:n kl 17.00 ?


 3. mingo skriver: 16 oktober, 2009

  Måste man inte längre ha någon journalistisk utbildning för att göra intervjuer och vara programledare?
  Tv4 går ju nästan alltid efter utseendet. Det är det viktigaste att fixa jobb till “Let´s Dance damerna”
  Dessa tre damer klarar inte uppdraget. Skicka Yvonne Ryding till en talpedagog så att hon slutar att prata och smacka med mat i munnen. Det räcker inte med att vara en fd Miss Universum.
  För övrigt ett trevligt program.


 4. Gittan skriver: 16 oktober, 2009

  Och debatten rasar vidare om monarkin vara eller icke vara i Norge…Nu med en radiodebatt….”gör din röst hörd”-variant.. ..

  http://www.nrk.no/programmer/radio/rett_pa/1.6819032


 5. Natasha skriver: 16 oktober, 2009

  Tittar på “Förkväll” nu och undrar: vem har stylat stackars Elisabet H som bordellmamma? vilken billig och kichig blandning!!! hjälp!
  jag gillar henne som människa, vet också att hon hade “svåra tider” när hon mobbades av sina kollegor för sin frisyr… men man glömmer hennes hår eftersom det finns värre saker – hela outfiten är big, big NO! 🙁


 6. Pippilotta skriver: 18 oktober, 2009

  I hela Sverige är samma sak .Har ni inte märkt detta? Kirurger opererar utan läkar/medicinsk utbildning (vansinnit -man törs knappbt leva snart); lekmanna jurister/advokater/domare -dvs utan juridisk utbildning men ändo dömer i domstolar (inte konstigt att ingen tror pà rättvisa); gympalärare lär dans i skolan (helt galet eftersom flesta kan inte dansa eller hàlla rytmen överhuvudtaget) etc etc etc . Det är bara 0,00001% av alla felplacerade människor.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar