En ring på Emma Pernalds finger…

En ring på Emma Pernalds finger…
Annons

emma pernald

asaslistaHögst upp på Åsas önskelista står att prins Carl Philip friar till Emma Pernald och gör henne till prinsessa, därför hamnar hon högst upp på veckans kungliga inne- och utelista.


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “En ring på Emma Pernalds finger…”

 1. Lövis skriver: 4 december, 2009

  Jag läste med stor glädje Emmas inlägg gällande djuren.

  Det är en fin och bra männsiska som skrivit. Överhuvudtaget så har Carl-Philip och Emma fått obegogad kritik . De är intelligent och trevliga. Hovet behöver nya tänkande, sociala människor. Det blir lite konservativt och stelt
  med Drottning och kronprinsessan många gånger.


 2. Astrid skriver: 4 december, 2009

  Ledsen Åsa, du borde höja dig några snäpp. Din lista är krystad. I och för sig verkar Emma Pernald vara en klok, trevlig, duktig, smart och schysst tjej. Men ofta är din lista helt oförståelig.


 3. lövis skriver: 4 december, 2009

  Vad vet Åsa som inte vi vet ?


 4. JacquelineEnringpåEmma skriver: 4 december, 2009

  Hon måste testa några nya män när hon har fått friheten.


 5. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 december, 2009

  Ja, alla har ju sina favoriter. Ingenting konstigt med det. Emma lär visst vara bra på att smöra när hon vill. Det beror helt på vem hon har att göra med. Man skall vara vänlig mot alla!


 6. Gittan skriver: 4 december, 2009

  Neta…Det var väl just utebliven “smörning” som gjorde att hon ådrog sig ogillande kommentarer för några år sedan…..Var ju väldigt mycket åsikter om henne då, när man påstod att hon nobbat en invit från drottningen..
  Var det sant, kan man väl inte uppfatta henne som en person som ägnar sig åt att smöra och ställa sig in… Snarare visar det väl att hon är ointresserad av att göra sig till och har egen vilja…
  Du vet ju mina åsikter om Emma… Perfekt som prinsessa vid Carl-Philip´s sida… På detta ger jag mig icke en tum… 😀


 7. Margarethasolsken skriver: 4 december, 2009

  Tyvärr,det är lågt och behöver högre nivå.Även om Emma är ,linslus och van att smöra,litet fånigt är det helt enkelt att hon “måste pressa sig på” så i tidningen.Det visar bara stillöshet,inget för en prins och
  kungariket Sverigei framtiden.
  Säkert trevlig tjej annars,men för annan man.


 8. mb skriver: 4 december, 2009

  Yes Åsa! Tycker som du. Lämpligare prinsess-ämne än Emma är svårt att hitta. Mycket intelligent, vacker, stor djurvän och har lyckats göra karriär på egen hand istället för att bara hänga runt Carl-Philip i väntan på bröllop.


 9. Bakom vattnetva? skriver: 5 december, 2009

  Emma har inte “pressat sig” inom åren, om jag har förstått rätt. Tvärtom! Och om saken, att man måste vara vänlig mot alla. Såklart, i utopivärlden. Eller har du, Neta, varit en sådan idealmänniska alltid? Inte jag, måste erkänna. Inte heller Sveriges prinsessor, deras pojkvänner, kungen eller drottningen – om jag här läst, hört och lite sett rätt också. Tex. drottningen kan ha varit då och då ganska egoistisk och ibland kylig mot fröken EP, men “inside the circle of family and frends”. Om kungen har blivit irriterat, har hela presskören kunnit se/höra det och åtminstone halva delen av folket. Eller hur!?


 10. Estella skriver: 5 december, 2009

  Jag sa det tidigare . Nar det tog slut mellan Emma och Carl-Philip kommer hon att bli ljusare i håret. Vad ratt jag hade och hon kommer att bli annu ljusare ..
  Enda anledning till att hon var svart harig for att hon ville bli forknippad med en ung “ny” version av drottning Silivia. Emma hade enbart samma harfarg som Silvia och nu med ljusare nyas kan man se det annu tydligare .
  Hon ar inte alls lik drottning ser ut som en vanlig sot tjej inget mer


 11. Margarethasolsken skriver: 7 december, 2009

  Jag det håller jag med dig om Estella ett klarsynt inlägg.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar