Så löser Kate sina klackproblem…

Så löser Kate sina klackproblem...
Annons

kate-william-george-ste

Drottningen har satt stopp för Kates älskade kilklackskor. Men nu har hertiginnan hittat ett budgetalternativ som löser alla hennes klackproblem.

Den som gått mycket i höga klackar vet att det kan slita rejält på fötterna. Som flickvän till prins William löste Kate det hela med att bära skor med kilklack. Lättare att gå i, och så mycket skönare i längden. Men som hertiginna passar det sig tydligen inte att bära kilklackar, och drottningen ska nu ha satt stopp för Kates älskade skomodell.

Annons

kate-kilklack-ste

Kilklackar passade sig tydligen inte…

 

kate-william-ste-2

Så nu är det vanliga klackar som gäller.

Hur har då prinshustrun löst sina problem? Jo, äntligen har Kate hittat något som hjälper henne att trivas i traditionella klackar. Och samtidigt skapat en ny shoppinghysteri. Det har nämligen avslöjats att hon använder en alldeles speciell skosula för att fötterna ska trivas i klackar.

kate-sko

Sulan är gjord i italiensk läder och kallas Alice Bow-sulan. De ska ha små silikonprickar som gör att foten inte halkar omkring och ger även extra stöd till foten. Dessutom kostar de bara 173 kronor. Sulorna har självklart sålt slut på ett kick efter att de avslöjade vem deras kända kund är. Däremot vet vi inte vilken färg hertiginnan använder. Sulorna kommer nämligen i färgerna guld, silver, rosa, brons och turkos.

alice-bow-sula

Av Margareta Gotthardsson
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Så löser Kate sina klackproblem…”

 1. Sara skriver: 19 juli, 2015

  Oavsett detta artikeln handlar om…bilden på Kate i sin vita dräkt vid dopet är så elegant! Kan inte sägas för många gånger, även om vi sett bilderna figurera ett tag.


 2. Eva H skriver: 19 juli, 2015

  I det här fallet skulle jag helt sonika strunta i drottningens direktiv ! Hälsan går i alla fall före gamla hovprotokoll, om det nu är dessa och inte drottningens eget tycke och smak som talar.


 3. emma_h skriver: 19 juli, 2015

  1 fråga om STIL och det gäller inte bara K utan alla medarbetare också kan tilläggas – det är Kates eget val att ständigt stolpa omkring i de allra högsta klackarna… Kilklackskor tillverkade i KORK ser verkligen inte snygga ut eller gracilt professionella – helt klart fritidsskor …ett par klassiska snygga skor i skinn är självklart val – och Kate representerar ju inte sig själv på uppdragen utan QE2+Hovet
  CITAT_"The Queen isn’t a fan of wedged shoes," a source told Vanity Fair. "She really doesn’t like them and it’s well known among the women in the family….Indeed, this aversion for heeled platforms is well-documented over the years, and got particularly touchy when Kate Middleton began wearing them all over the royal court. And continues to wear them." Which just shows we *all* have to deal with the grandma who just doesn’t get our fashion choices. Even royalty. http://www.marieclaire.com/culture/news/a15127/royal-queen-hates-wedge-shoes/


 4. Linda skriver: 19 juli, 2015

  Jag, som är 154 cm "lång" och får ont i hälsenan i högklackat förstår inte varför Kate som är ca 178 cm måste ha högklackat överhuvudtaget.


 5. Bettina skriver: 19 juli, 2015

  Jeg kan ikke forestille mig, at dronning Elizabeth skulle forbyde Kate at gå i den slags sko om sommeren, måske til meget officielle uppdrag som statsbesøg og galla…men nej, jeg tror det er sådanne historier, der dukker op midt i en "agurketid"!
  Den slags ville dronning Margrethe aldrig blande sig i …og Marys sås da også i et par i går … i ruskind og fra Todds.


 6. iina p-- skriver: 19 juli, 2015

  Drottningen fortsätter att lägga sig i fortfarande. Hög tid att låta Sonen bli Kung. Samt låtit dem gifta sig i unga år. Så skulle Diana levt i dag. ( Mycket möjligt. )


 7. Birgitta skriver: 20 juli, 2015

  #3 Det spelade tydligen ingen roll att de inte fick gifta sig!
  Vad man läst hade de ett förhållande i alla fall trots att Charles var gift!

  Diana skulle föda barn, därför gifte sig Charles med henne!! Mycket tragiskt


 8. emma_h skriver: 20 juli, 2015

  7 de gjorde faktiskt ett uppehåll flera par år Birgitta vilket framgått av såväl brittiska biografier och media (det figurera fler kvinnor kring Charles på den tiden än bara C för övrigt)
  Dianas uppgift var mer än att bara "föda barn" utan att va arbetande kunglighet och framtida drottning, precis som maxima letizia o övriga


 9. Tulla skriver: 20 juli, 2015

  Hvis Kate, der var i en dragt fra Alexander McQueen til barnedåben, også havde valgt et par af hans sko/boots som Christies nu sælger på auktion til fordel for UNICEFs arbejde i Nepal, så ville jeg have forståelse for, at hun havde ladet en bemærkning falde: de er intet mindre end gyselige !!! – men ellers er det vel udenfor hendes sfære at blande sig i, hvad Kate har på fødderne!


 10. mini skriver: 20 juli, 2015

  # 4 # Linda
  Jag är endast ett par cm `högre` än du och jag har alltid gått i riktigt, riktigt höga klackar.
  NU har det gett mig en del smärtor i vä. höft.
  Nu har jag ofta kilklackar, höga sådana och de fungerar perfekt.
  Jag har många par, t o m ett par `kilisar` i guld 🙂
  Jag är 100 på att Drottningen är den som bestämmer mycket, kanske det mesta, i den familjen.
  Avgå och lämna över till William! Att låta Charles ta över – nej! Charles har inte det bästa ryktet bland människor i UK. Nytt fräscht blod på tronen är vad UK behöver.


 11. Kristina skriver: 20 juli, 2015

  Tror inte alls att drottningen lägger sig i Kates skoangelägenheter! Trams!


 12. maria skriver: 20 juli, 2015

  Hur vet Svensk damtidning att drottningen satt stopp för de skorna?????? Låter inte lite löjligt!


 13. emma_h skriver: 20 juli, 2015

  maria
  inte nånstans står NÅT om just det i brittisk media – eller om ngt "förbud" heller – bara att en "hemlig källa " hävdar att drottningen inte r så förtjust i dom – även hon har rätt till en åsikt
  Det är regentens rätt att upprätthålla klädkoden som gäller för alla yrkesaktiva knutna till dennes stab av medarbetare
  Bara se på Sofia hurdant hon måst anpassa sig för att bli del av den livsstil och miljö sambon och numera maken härrör från Hon har tagit bort tatuering ändrat sminkningsstil bytt klädstil frisyr via proffs på uppdrag av hovet för att smälta in/bli godkänd internt o externt Både Kate och Sofia är varsin ögla i en lång kedja – kedjan av hkhare är aldrig starkare än dess svagaste länk! Om en regent önskar förändring av nån är det att betrakta som befallning…


 14. My skriver: 20 juli, 2015

  Kate har verkligen naturlig elegans och charmig utstrålning. Övertygad om att det är insidan som avspeglar sig.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar