England vibrerar av förlovningsrykten

England vibrerar av förlovningsrykten
Annons
Kate Middleton, snart prinsessa?
Kate Middleton, snart prinsessa?

Prins William och Kate Middletons förhållande är inne på sitt fjärde år. Förväntningarna på en förlovning är enorma i Storbritannien.

Det ultimata beviset på att en förlovning är nära förestående anses vara att Kate nyligen har försetts med livvakter. Som inofficiell fästmö till den blivande kungen av England ska även Kate omfattas av kungligt beskydd.
Media sjuder av förlovningsrykten och några som definitivt är beredda är varuhuskedjan Woolworths som redan bunkrat upp med ett lager specialtillverkade souvenirer som tallrikar, musmattor och flaggor med det unga paret.

På nytt jobb

Den 9 januari firade Kate sin 25-årsdag och samtidigt håller hon på att skola in sig på sitt nya jobb som inköpare på den brittiska klädkedjan Jigsaw. Ett perfekt jobb för modeintresserade Kate som tidigare uppgavs ha planer på att starta försäljning av barnkläder på nätet. Jobbet på Jigsaw kan ge nyttiga branscherfarenheter och Kate fick draghjälp till nya jobbet av mamma Carole, som är god vän med Jigsaws ägare John och Belle Robinson.
Kate och William är det perfekta paret tycker alla. Kate kommer att arbeta fyra dagar i veckan, så det blir i alla fall lite tid över till att träffa drömprinsen. Prinsen sägs för övrigt vara mycket nöjd med att Kate äntligen skaffat ett jobb. William uppges ha varit livrädd att den shoppingglada Kate, som ofta fotograferas med en kasse med nya inköp i handen, skulle jämföras med de engelska fotbollsfruarna som kan länsa vilken butik som helst – till vilket pris som helst.

Kate mer populär än prinsen

Britterna är mycket förtjusta i Kate och man talar ofta om henne som en “folkets prinsessa”. Nyligen knep hon förstaplatsen då Microsoft gjorde en undersökning om vem som är den populäraste kungligheten i Storbritannien.
Prins William då? Han kom fyra.

Annons

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar