Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Estelles ord om Silvia får alla hjärtan att smälta – hör dem här!

Prinsessan Estelle och drottning Silvia.

I kungafamiljens nya julhälsning får vi höra äldsta barnbarnet Estelle hylla mormor Silvia.

Det var lite lätt otydligt och man får lyssna noga. Men om du höjer volymen till max samtidigt som du spelar den nya videon som hovet precis publicerat på kronprinsessfamiljen så kan du höra det tydligt. Estelles underbara ord om både mormor Silvia och mamma Victoria.

– Mamma är som mormor, hon kan alla trix i världen, säger Estelle samtidigt som hon lyckas få ur den vita hyacinten ur sin plastkruka och placera den i en ny, fin lerkruka och stoppar på vitmossa omkring den.

Kronprinsessfamiljens julhälsning,

Och tänk vad det måste värma i både mamma Victorias och mormor Silvias öron och hjärta att höra sådana ord från Estelle. Alla föräldrar och mor- och farföräldrar drömmer väl om att barnen ska känna deras kärlek, inspireras av dem och att bandet dem emellan ska bli så starkt att de alltid vågar komma om något hänt, roligt eller jobbigt. Och prinsessan Estelle verkar se upp till mamma och mormor. Victoria och Silvia måste ha visat Estelle många knep genom åren så att det satt sig att hon blivit så säker på att de kan “alla trix i världen”.

Att Estelle står nära mormor Silvia har visat sig många gånger. Hon är kungaparets första barnbarn, och i och med att hon kom först har drottningen haft tid att umgås med Estelle på tu man hand, innan de andra kusinerna kom till världen.

Prinsessan var med och firade mormor under gårdagen.

Prinsessan var med och firade mormor under gårdagen.

Estelle var också det enda barnbarn som var med under hyllningskonserten för drottning Silvia under gårdagen. Och flera gånger stod hon lutad över sitt barnbarn och pratade med Estelle så att hon hörde. Estelle är också det barnbarn som fått namn efter Silvia. För ni minns väl hela Estelles namn? Estelle Silvia Ewa Mary.

Se filmen och hör Estelles fina ord här!

Läs mer:

Wow! Se årets julbilder på Estelle och Oscar

Stora överraskningen! Estelle är med och firar mormor Silvia

Här lussar Estelle och Oscar på Haga – se nya bilderna!

Foto: Kungahuset.se/Kaffegruppen, TT