Eugenies kryptiska meddelande: “Ett spännande år”

Eugenies kryptiska meddelande:
I ett nytt Instagraminlägg lovar prinsessan Eugenie att 2019 blir ett spännande år. Nu spekulerar hennes följare att prinsessan kanske är gravid.
Annons

Det har snart gått fyra månader sedan prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank sa ja till varandra i St George’s Chapel. Bröllopet var sagolikt och jetset-gäster som Demi Moore, Kate Moss, Naomi Campbell, Robbie Williams och James Blunt anlände till ett blåsigt Windsor.

Annons

Eugenies och Jacks bröllop 2018.

28-åringen var bländade vacker i sin eleganta brudklänning från brittiska Peter Pilotto. Och ännu vackrare var hon på kvällen efter att ha svidat om till sin festklänning som satt som en smäck!

Jack och Eugenie på väg till bröllopsfesten.
Under kvällen bar Eugenie en festblåsa designad av Zac Posen.

“Väntar på babynyheten”

Nu, knappt ett halvår efter det kungliga bröllopet delar prinsessan med sig av en bild på sin privata Instagram där hon skriver:

#tbt till exakt denna dag förra året – då Jack och jag tillkännagav vår förlovning. Vilket år det har varit och så spännande det ska bli med 2019.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

#tbt to exactly this day last year – Jack and I announced our engagement. What a year it’s been since then and how exciting for 2019.

Ett inlägg delat av Princess Eugenie (@princesseugenie)

Nästan 80 000 personer har gillat bilden och flera kommenterar: “Väntar på babynyheten” och “Ditt bröllop var så vackert! (Nu väntar jag på babynyheten)”.

Kan det vara så att vi har två kungliga födslar att se fram emot? I april får ju Harry och Meghan sin första baby. Och de blivande småbarnsföräldrarna är redan i full gång med att dekorera barnkammaren.

Meghan och Harry väntar barn.

Sarah Fergusson och prins Andrew ser säkert fram emot att få ett litet barnbarn att pyssla om. Senaste gången vi såg Eugenie och Jack var i vintras då de närvarade vid den årliga julgudstjänsten i St Mary Magdalene kyrka i Sandringham tillsammans med resten av den brittiska kungafamiljen.

Brittiska kungafamiljen på julgudstjänst

Läs mer:

 

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Eugenies kryptiska meddelande: “Ett spännande år””

  1. ananas skriver: 31 januari, 2019

    Namnet är Ferguson, inte Fergusson!


  2. josefin skriver: 1 februari, 2019

    det finns ju andra saker än graviditeter som kan vara spännande….


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar