Exklusivt! Prinsessan Madeleine i första intervjun sedan flytten till Florida

Exklusivt! Prinsessan Madeleine i första intervjun sedan flytten till Florida
Det är en varm och glad prinsessa som sträcker fram handen. Prinsessan Madeleine är tillbaka på svensk mark efter nästan fem månader i Florida och Svensk Damtidning träffar henne för en exklusiv intervju.
Annons

Det är många som har saknat prinsessan Madeleine under hösten, men nu står hon här, i Erdemklänning, Floridasolbränna och höga smala mockapumps. Hästsvansen vippar när hon pratar och det breda leendet avslöjar att hon är väldigt glad över att träffa mamma, pappa och syskonen igen.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

21 kommentarer till “Exklusivt! Prinsessan Madeleine i första intervjun sedan flytten till Florida”

 1. Bror skriver: 18 december, 2018

  Väntar på en redaktionell kommentar till gårdagskvällens intervju med drottningen i SVT. Där fanns åtskilligt att både glädjas och förundras över.
  F ö är det med stor saknad jag nu skiljs från mina vänner i Herrens veje.


 2. m skriver: 18 december, 2018

  Vår vackra prinsessa.


 3. konsttanten skriver: 18 december, 2018

  Alla tre prinsessorna är vackra.


 4. ancibergfeldt skriver: 18 december, 2018

  Ja ,Madelene är vacker!

  Solbränd, tänk så frisk man ser ut.


 5. KMS skriver: 18 december, 2018

  Hon är vackraste av alla Europas prinssessor.


 6. GryAida skriver: 18 december, 2018

  Skjønn prinsesse dere har😍🌺🌺🌺


 7. m skriver: 18 december, 2018

  Är barnen lyckliga i sina liv så är de kungliga föräldrarna lycklig och jag tror verkligen att deras tre barn har funnit lyckan i sina liv genom sina egna livsval.


 8. m skriver: 18 december, 2018

  Jag tycker att alla kungabarnen ser friska ut.


 9. Magdalena skriver: 18 december, 2018

  Bror,
  Takk for tipset om Herrens veie! Visste ikke at det er produsert en sesong 2. Sjekket inne på NRK.no, og så til min henrykkelse at den kommer her hos oss i 2019. Gleder meg stort til gjensynet med dette familiedrama med storslåtte skuespillerprestasjoner.
  Benytter anledningen til å ønske deg en strålende julefeiring.


 10. Bror skriver: 19 december, 2018

  Magdalena!
  Jag klarade inte av att vänta på säsong II av Herrens vägar i SVT, så det fick bli dansk tv över webben. Det gick riktigt bra med lite hjälp av textningsfunktionen.
  Och som jag under de här veckorna har knådat frågan om varför jag blev så gripen av den här serien. Något slutgiltigt svar på den frågan har jag dessvärre inte kommit fram till.
  Men när allt kommer omkring är det kanske så det ska vara. Plötsligt blir vi alla till Salierikopior som ställda inför geniet Mozart plötsligt inser, att allt vi tidigare hört (och sett) endast är bleka återspeglingar av vad tonkonst egentligen är. Man ger sig på nåd och onåd.
  Det jag ändå fastnat för är dramats avgränsade fysiska rum, prästgården. Den ger karaktärerna en alldeles särskild pregnans som ibland blir riktigt smärtsam i all sin tydlighet och närhet. Här tänker jag särskilt på Svens förhållande till Johannes.
  Den här koncentrationen av kammarspelsformat hade inte varit möjlig att åstadkomma utan de fantastiska skådespelare som agerade i de bärande rollerna.
  Men visst saknade jag August. Jag hade så väldigt gärna velat se hans gudagivna gåva slå ut i full blom – för allas vår skull. Manusförfattarna ville dock annorlunda.
  Därmed önskar jag dig Magdalena en riktigt God Jul.


 11. Gobi skriver: 19 december, 2018

  Äntligen tas det upp något viktigt.
  Var kan jag se Herrens vägar???


 12. Bror skriver: 19 december, 2018

  Gobi
  Här finns det du söker – och finner!
  https://www.dr.dk/tv/programmer
  Mycket nöje och God Jul!


 13. Magdalena skriver: 19 december, 2018

  Gobi,
  Gå inn på DRtv1, der vil du finne serien. Vet jo ikke om du har tilgang fra Sverige, men det virker så. Lykke til, og god julefeiring til deg!


 14. Magdalena skriver: 19 december, 2018

  Kjære Bror,
  Jeg skal klare å vente til serien kommer på vår statskanal. Du vet, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. For meg krøp serien under huden på meg på grunn av skildringen av rollefigurenes indre kamp, deres dilemmaer og relasjonskonflikter. Det er alltid fascinerende å bivåne de indre konflikter i en familie, og hver enkelts kamp for å opprettholde lojaliteten for hverandre. Er kjærlighetsevnen i oss den mest grunnleggende følelsen? Den som får oss til å gå gjennom ild og vann, men som tross alt gir oss styrke?


 15. Bror skriver: 19 december, 2018

  Magdalena, min vän
  Visst bjuder Herrens vägar på en myckenhet av moraliska dilemman inom prästfamiljen Krogh, där upprätthållandet av det sociala arvet tillåts spela en stor, ja rent av avgörande, roll. Och patriarkala strukturer triggar här, som överallt annars, alltid upproret! Och uppror blir det! Och mitt i stormens öga står han, pater familias – Johannes Krogh – i kamp mot allt och alla; men ändå mest i kamp med sig själv och det tunga arv han upplever sig ha att förvalta och föra vidare. Det är storslaget skådespeleri Lars Mikkelsen här bjuder på.
  Liksom du Magdalena, vill jag gärna tro, att den mest grundläggande känslan hos oss människor är vår förmåga att älska, att kunna känna kärlek. Och det är för mig en tilltalande tanke, att “den själviska genen” kunnat skapa åt sig, och oss, något så ljuvt och vackert att tryggt kunna vila i.


 16. Marion skriver: 19 december, 2018

  Jag bor i Frankrike och även här har vi sett Herrens Vägar pâ Arte-kanalen. Jag tyckte ocksâ att den var mycket bra!


 17. Gobi skriver: 19 december, 2018

  Tack, Bror.
  Jag ber att få önska dig detsamma!


 18. Magdalena skriver: 19 december, 2018

  Takk Bror for at du deler så vakre refleksjoner. Det løfter, og gjør godt. Ja hvor fattig hadde ikke verden vært uten kunsten og dens formidlere? Og jo større kunst, jo ektere blir dets uttrykk. Og vi som deler gleden over det ekte og ærlige, hvor grimt og rått det enn serveres, vi fascineres og undres over at vi blir så grepet. Ja Lars Mikkelsen spiller storslagent, han betok meg i første sesong, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Kanskje vi kan utveksle flere tanker når jeg har sett fortsettelsen?
  Og det her på siten blant krinoliner og gullbesatt krams. Må le når jeg tenker på
  kontrastene i alle livets aspekter…..


 19. Omattligt sloseri pa pengar for vad? skriver: 19 december, 2018

  Jag ar inte sa saker pa att Madeleines barn ar sa trygga, pga att de flyttar hela tiden.
  Tror daremot att Madeleine sjalv ar ganska rotlos och forsoker att hitta ” det trygga hemmet”. Men hon forstar inte att hon kan endast hitta trygghet inom sig sjalv.

  Hoppas att hon kan inom de narmaste aren hitta ett stadigt hem var barnen kan kanna sig trygga och ha en KONSTANT miljo och skola.
  Om hon vill att barnen ar med i tronfoljden, efterson detta var Kungens vilja, maste hon flytta hem till Sverige inom de narmaste aren. For barnen skulle ga i Svensk skola????
  Var detta inte en del av atalet? Har detta andrats nu??

  Tror dock att detta inte kommer att ske, eftersom hennes uppgift som Sveriges prisessa och hennes vilja att folja makans jobb runt varlden kommer aldrig att ga ihop.

  Darfor skulle jag det starkaste rekommendera Madeleine att ifransaga sig titeln “Prinsessan av Sverige” och daremot koncentrera sig att vara den basta modern till sina barn, och basta makan till hennes “husband”. Detta ar ju vad hon anda tills nu har sagt ar det viktigaste i hennes liv.

  Hon kunde ha gjort detta lande sedan, men vill inte ge upp sina “kungliga uppgifter” som medfor pengar.

  Att ata kakan och ha den kvar ger oss alla har en helt ny dimension!


 20. Christina skriver: 20 december, 2018

  Allt det här är kungens fel eftersom han delar ut titlar åt alla . Skulle ha räckt med titlar åt Estelle och möjligen Oscar .


 21. Saga skriver: 20 december, 2018

  Intill redaktionen överläggt klart kan Bror hålls tillgodo med denna infallsvinkel apropå det mycket känsliga ämnet
  ”Drottning Silvias pappa

  Drottning Silvia fyller 75 på söndag och firandet är i full gång. I måndags sändes en timslång intervju med drottningen i SVT där hon på nytt pratade om hennes far Walter Sommerlaths långa medlemskap i nazistpartiet.
  “Det räcker nu. Pappa var inte den person som medier har målat upp”, sa drottningen. Journalisten Johan Åsard, som gjort flera TV-reportage och skrivit en bok om drottningens far, diskuterar frågan.”
  https://sverigesradio.se/avsnitt/1203002


Annons

Laddar nästa artikel…