Exprinsessan Fergie på tjejsemester med döttrarna

Exprinsessan Fergie på tjejsemester med döttrarna
Annons
Fergie tog med sig döttrarna på solsemester.
Fergie tog med sig döttrarna på solsemester.


Kungliga trion Fergie, Bea och Eugenie – är ett hett ”byte” i kändistäta Saint Tropez. Och som om de vore bästa väninnor – så älskar de att prata om killar.
Om inte pepparkaksbruna så i alla fall sött fräkniga och sommarfräscha, ja visst syns det att Sarah Ferguson och döttrarna Beatrice och Eugenie trivs i varandras sällskap! Sen gör ju så klart sommar, sol och hav på den franska Rivieran sitt till, och som vanligt drog den kungliga trion till jetsetfavoriten Saint Tropez ett par dagar mitt i högsäsong.

Annons

Långa luncher på innestället Club 55, bad, shopping och party hann tjejerna med – samt att spana på snygga killar så klart.
– Vi älskar att prata om killar och har hur kul som helst tillsammans, har Fergie berättat om den nära relationen till döttrarna.

Mamma är ju singel …

Visserligen är äldsta dottern Beatrice redan stora flickan och firade nyligen ettårsdagen med snyggingen och svärmorsdrömmen Dave Clark, men mamma är ju trots allt fortfarande singel och kan behöva lite hjälp på vägen.
– ”Åh nej, inte han” brukar tjejerna säga till mig om jag är helt fel ute, har Fergie berättat.
Beas lillasyster Eugenie, familjens stora skönhet, satsar däremot, än så länge, mer på studier och vänner än pojkar och party. För båda två är dock familjen – och kanske speciellt mamma Fergie, det allra viktigaste.

Trendiga prinsessor

– Om någon frågar mig vem min bästa vän är kommer mamma alltid högst upp på listan, har Fergie-kopian Bea kärleksfullt berättat.
Lagom till semestern hade förstås de modeintresserade prinsessorna dessutom snappat upp en hel del av årets sommartrender – läckra platta sandaler, tuff bandana, avklippta jeansshorts och söt bomullsklänning gjorde tjejerna till hett villebråd i ”Troppan”. Bland såväl paparazzifotografer som pojkar!

Av Lotta Wretman
Foto: Bulls

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar