Extra: Madeleines och Jonas hemliga krismöte

Extra: Madeleines och Jonas hemliga krismöte
Annons

jonas bergström, prinsessan madeleine

Krisen mellan Madeleine och Jonas är nu så allvarlig att förhållandet, enligt uppgift, riskerar att kollapsa vilken dag som helst.

Under söndagen träffades paret därför helt diskret för att försöka reda ut sina problem. Initierade uppgiftslämnare berättar att…

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

27 kommentarer till “Extra: Madeleines och Jonas hemliga krismöte”

 1. ulla-brith karlssonBittan skriver: 19 april, 2010

  Om de nu vill gå skilda vägar, är det ju jobbigt för dem att hålla skenet uppe till Viktoria har gift sig. För innan dess har jag fattat att de inte bryta upp.


 2. signe skriver: 19 april, 2010

  Det är väl bättre de bryter upp nu så är det klart och media behöver inte längre hålla på och spekulera eller jaga paret. Det måste ju också vara en lättnad för Len och Jonas. Sen kan fokus läggas på Viktoria och Daniel som det nu är så förstör ju lillsyrran för Viktoria med sina kärleksbekymmer.


 3. öifryd sandra gaup skriver: 19 april, 2010

  Slutt mens leken er god!!! Jo fortere desto bedre!


 4. Margaretha skriver: 19 april, 2010

  Lycka till båda två–på skilda vägar!


 5. helena A skriver: 19 april, 2010

  Tycker också der vore bättre att offentliggöra det nu så är det gjort.


 6. Lollo skriver: 19 april, 2010

  Tycker det är taskigt mot Madeleine att säga att hon förstör för Victoria. Har hon bekymmer så har hon…kan ju inte hjälpas att det är “dålig tajming”. Det tror jag säkert att Victoria har förståelse för. Tänk själv vad jobbigt att själv har kärleksproblem samtidigt som ens syrra ska gifta sig…och med all mediebevakning och allt.


 7. Maggiz Eriksson skriver: 19 april, 2010

  Skärpning du otroligt bortskämda Madde. Sur på Jonas som måste arbeta för brödfödan. Dessutom ska väl killen få ha ett eget liv och träffa sina polare. Inet var som en jädrans hundvalp till dig. Hoppas Jonas gör slut på eländet så fort det är möjligt.


 8. EA skriver: 19 april, 2010

  Masdde tycker Jonas jobbar för mycket. Men det måste “alla” göra Madde.


 9. - skriver: 19 april, 2010

  Men herregud! Alla ni som sitter här och påstår att prinsessan vill lämna Jonas för att han jobbar borde kanske tänka till ännu en gång. Vem som helst fattar ju att det ligger annat bakom.


 10. Hariett skriver: 19 april, 2010

  Tror att ni har fått det hela om bakfoten. Förmodligen är det lite kärleksgnabb som snabbt går över. Tror på ett bröllop mellan de unga tu.


 11. Jenny skriver: 20 april, 2010

  Är benägen att hålla med. Förmodligen är det bara ett litet kärleksgnabb som kanske redan har blåst över. Kanske är dom båda temperamentsfulla, men inte speciellt långsinta.


 12. Margaretha skriver: 20 april, 2010

  Jag tror inte att det är så bra början utan verkar mera som ett slut
  på en längre relation. Bättre att det händer innan giftermålet än efter.


 13. Klara K skriver: 20 april, 2010

  Ja det är ju bra att Jonas verkligen ger prinsessan en ärlig chans… En mycket tragisk inställning, som alla kommer att förlora på alla sätt. Att det är spänt mellan dem beror säkerligen enbart på att de aldrig kunnat prata ut ordentligt om det hela och att det ständigt finns en press utifrån, som minst sagt har varit konstant och onormal. Ska man då gå och kasta in handuken om äkta känslor finns där…?


 14. marie ceder skriver: 20 april, 2010

  Det är intressant att följa alla kommentarer om denna relation.
  Det är många som tycks veta både vad som sägs, tycks och görs.
  Dessutom finns det många åsikter och förklaringar till en ev. brytning.
  Jag undrar varför man lägger ned så mycket tankemöda på detta.
  Är det i brist på en egen relation eller hur förhåller det sig?
  Jag uttrycker ingen kritik mot dem som diskuterar detta utan försöker bara förstå vad som gör att man gärna har synpunkter ock kommer med råd i just denna fråga.
  Jag hoppas någon vill förklara.


 15. Klara K skriver: 20 april, 2010

  Ja men det är ju bara början, om det överhuvudtaget har funnits någon egentligen, och slutet kan ju faktiskt bli perfekt. Jonas är mäkta popular och prinsessan har säkert slagits mot alla för hans skull och är uppenbarligen ganska hatad av för det. Det kallar jag för äkta kärlek… Å vem kommer att tacka Jonas i längden egentligen för att han faller för pressen. Det kommer INGEN att göra!
  Det finns ett ordspråk som lyder så här: Lämna aldrig den du älskar för den du gillar, för den du gillar kommer att lämna dig för den personen, som den är ämnad att älska!


 16. Milly M skriver: 20 april, 2010

  Det er bare å lese norsk Se og Hør i dag, der står hun som tilbragte en natt i Åre med Jonas fram. Fullt navn og bilde – tilgjengelig også på nett. Man kan sikkert si mye om Madeleine som om de fleste andre, men ingen fortjener en utro partner


 17. Helena M skriver: 20 april, 2010

  Jag tror på bröllopp i November.


 18. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 20 april, 2010

  Jag tror verkligen inte på att Jonas har varit otrogen. Sedan får tidningarna skriva vad de vill….Han skulle inte ens “våga” vara otrogen….det är annat som ligger bakom….Tror att de har tröttnat på varandra, de har ju varit ihop ganska länge redan….


 19. Kristine, Oslo skriver: 20 april, 2010

  Nå har saken sprukket i norske medier, se
  http://www.seher.no
  Kanskje han har flere?


 20. Anette skriver: 20 april, 2010

  Är inte Prinsessan Madeleine i New York nu? Det går ju inga flyg nu p g av askan. Var har dom talat ut?
  Det som har spruckit har sprukit, det går att klistra ihop men det ändå sprucket. Och det kan spricka för vem som helst. För mej har det spruckit flera gånger.
  För att vara lycklig måste man vara “två” med rätt person.


 21. Anki Johansson skriver: 21 april, 2010

  Snälla ALLA!!! Låt dom vara i fred …ngt har hänt och vi kommer aldrig att få veta och det skall vi inte iheller för detta är deras privatliv!! Låt oss fokusera på Viktoria och Daniel som har fått vänta såååå länge på detta !! trots att kungens ordspråk är “FÖR SVERGIE I TIDEN” vilken tid 1800 talet eller!! Sorgligt men nu äntligen får hon den hon älskar!! Så låt Madelaine och Jonas sköta sitt!!


 22. Madeleine och Jonas i otrohetsdrama | CHICchic.se skriver: 21 april, 2010

  […] har tidigare rapporterats om en kris i förhållandet mellan prinsessan Madeleine och fästmannen Jonas Bergström och nu uppges anledningen bakom krisen […]


 23. Otrohet del av en överklasskultur skriver: 23 april, 2010

  För några år sedan i Spanien träffade jag en kvinna som höll på att skriva en bok om att Oscar II roade sig kungligt i sänghalmen…..och läget har nog inte förbättrats sedan dess. Nu vill man veta om kungen själv roat sig på liknande vis…..i så fall är det väl det han har sett i Jonas….en spoling som tror att han kan göra vad han vill. Ja det blir ju inte lätt att ha krismöte med Jonas om han gjort liknande bravader själv!
  Fin advokat…..och det kan finnas fler lösmynta töser från Stureplan….
  Är Madeleine inskolad i en kultur där allt går an bara det inte kommer fram till pressen och underklassen ja då finns stora problem. Silvia måste nog göra en ansiktslyftning till för att le nu. Det är ju faktiskt hon som räddade den svenska monarkin tack vare sin mentala styrka och mycket gott uppförande. Hur mår hon?


 24. Maria skriver: 23 april, 2010

  Har tyckt att Svensk Damtidning varit en förhållandevis seriös tidning.Känns som att det gått för långt nu med snaskigheter och spekulationer.Tänk er själva att vara i parets situation,vad som än har hänt.Låt dom vara ifred nu,det räcker.


 25. Margaretha Öberg skriver: 23 april, 2010

  Den här så kallade krisen fixar Madelaine och Jonas. det är klart att det är jobbigt för båda parter men det klarar de säkert ut. Att en norsk flicka kan sänka sig så lågt det fattar jag inte. Vad är det som säjer att det var Jonas hon var med den där natten??? Är det inte så att hon vill göra sig märkvärdig bara för att tjäna lite extra pengar. Jag tycker Se&Hör borde skämmas att över huvud taget skriva om saken. Är det bara för att göra människor ledsna och besvikan. Eller tycker Se&Hör inte om Sveriges kungafamilj. Låt våra kungafamilj vara ifred, det finns så mycket annat som ni kan skriva om.
  Vi ska vara stolta över våran kunafamilj och vi ska glädjas åt vår fina kronprinsessa och hennes bröllop.
  Margaretha


 26. Christina Helsinki skriver: 24 april, 2010

  Bra att Madeleine och Jonas brutit förlovningen!

  Bara att önska lycka till!


 27. Kristine, Oslo skriver: 24 april, 2010

  Ser ut som hoffet håndterer dette på beste måte. Helt korrekt å si at man ikke kommer med ytterligere kommentarer.

  Lykke til videre på livets landevei, Madde.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar