Familjen Trump på galamiddag hos Elizabeth! Se Melanias och Kates klänningar

hertiginnan kate melania trump drottning elizabeth
Vitt var tydligen färgen för dagen när drottning Elizabeth bjöd på galamiddag i Buckingham Palace Ballroom.
Annons

Som vi tidigare berättat stod drottning Elizabeth värd för en galamiddag på Buckingham Palace under familjen Trumps första kväll i London. 170 gäster var inbjudna till middagen och det stod både lamm och en dessert med jordgubbar på menyn.

Annons

Elizabeth, Charles, Camilla, Donald Trump Melania

buckingham palace

Det var många som arbetade bakom kulisserna för att middagen skulle avlöpa så bra som möjligt. 19 vinkypare som bjöd gästerna på de finaste av viner, som Chateau Lafite Rothschild 1990 som lär kosta över 14.000 kronor flaskan.

Donald Trump Elizabeth

Med under middagen var förutom drottning Elizabeth, prins Charles med sin Camilla, prins William och Kate samt prins Edward med Sophie – så fanns även en stor del av Donald Trumps familj.

Kate i tiara

Kate strålade i sin vackra Cambridge Lover’s Knot Tiara – som prinsessan Diana älskade – och var klädd i en vit klänning från Alexander McQueen.

prins William Theresa may

Prins William fick den avgående premiärministern Theresa May till bordet.

Elizabeth Melania Trump

President Trumps maka Melania bar en vit klänning från Dior Haute Couture och långa vita handskar. Drottning Elizabeth bar också en vit klänning och en tiara med diamanter och rubiner från Burma. Om halsen bar hon drottning Victorias rubinhalsband och matchande örhängen.

kate i tiara

Här en närbild på Kates vackra tiara som hon kombinerade med Drottningmoderns safir och diamantörhängen.

middagsbord buckingham palace

Donald Trump hade tagit med sig i princip alla utom den yngste sonen till middagen. Med på slottet var hustrun Melania, Ivanka med maken Jared Kushner, Donald Jr, Tiffany Trump och Eric Trump med sin maka Lara.

ivanka trump

Ivanka bar inte vitt denna kväll, hon kom istället i en ljusblå hellång kreationen broderade blommor, av Carolina Herrera.

prins Edward

Det finns inte så många bilder att välja på när det gäller prins Edward och hans maka Sophie från middagen, men vi ser dem i alla fall på väg in till festen här.

prinsessan Anne

Här en bild på prinsessan Anne som även hon var klädd i vitt – vi kan också berätta att prins Andrew var med under middagen.

Här ovan en bild från Ivanka Trumps eget Instagramkonto, hon ses på bild med sin pappa Donald och  halvsystern Tiffany Trump samt brodern Erics gravida hustru Lara Trump.

Foto: TT och Brittiska hovet

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

20 kommentarer till “Familjen Trump på galamiddag hos Elizabeth! Se Melanias och Kates klänningar”

 1. allegra skriver: 4 juni, 2019

  Buckingham Palace har Europas fulaste kungliga matsal. Men vad är det mot slottets oslagbara tillgång – drottningen!!!! 93 årsrik and how! Stående -utan stöd av käpp eller stol- följde hon hela långa pampiga välkomstceremonin framför Buckingham Palace för president Trump sen var hon värdinna för privat lunch för honom sen lotsade hon honom runt på utställning och slutligen samma dygn stora statsbanketten på kvällen. Helt fantastiskt – helt underbart magnifikt


 2. Piatele2.se skriver: 4 juni, 2019

  Ja, QEII är ett fenomen! Hon blir äldre men är “still going strong”. Beundransvärt!


 3. Anna Andersson skriver: 4 juni, 2019

  Drottning Elizabeth med sin enorma erfarenhet behärskar med stor säkerhet alla situationer. Britterna är bara att gratulera till att ha ett så värdigt statsöverhuvud.


 4. CVM skriver: 4 juni, 2019

  allegra
  Instämmer till 100% i din kommentar.
  God Save The Queen
  CVM


 5. Helene skriver: 4 juni, 2019

  allegra.

  Är det någon kunglighet som verkligen gör skäl för namnet Kunglig—Ja allegra, instämmer helt med detta du skrivit. Denna 93 åriga Drottning är helt underbart magnifik!–


 6. MarieS. skriver: 4 juni, 2019

  Fantastisk drottning och vacker Kate.
  Sur Melania med sin trista uppsatta ”festfrisyr”.


 7. PernillaA skriver: 5 juni, 2019

  Drottningen kan verkligen konsten i att se önskvärd ut i alla lägen .
  Förstår inte varför hela Trumpfamiljen var med


 8. Gunnel skriver: 5 juni, 2019

  USA är välrepresenterat med hela presidentfamiljen, känns lite som kitsch möter klass. Drottningen är helt otrolig och fantastisk på att se till att det är business as usual vid den här typen av tillställningar. Det är hennes styrka och skydd; att alltid behandla sina gäster likadant vare sig hon gillar dem eller ej.

  Vad det gäller priset på vinet så lär de inte ha betalt 14000 per flaska, vinet köptes troligen in redan under 90-talet och lades på lagring i den kungliga vinkällaren. Klass.


 9. Kajsa och Kerstin Nilsson skriver: 5 juni, 2019

  Ja, om man nu, nödvändigtvis, ska dras med ett odemokratiskt statsskick som monarki, blir man glad av den engelska kungafamiljen. Välutbildade, proffsiga och, som det verkar, totalt utan rasism (förutom då prins Philips klanterier). Den får vissa andra kungahus att framstå som buskisteater. Knappast några föredömen. Suck!


 10. Ina skriver: 5 juni, 2019

  Dronningen altid elegant 😀 Kate er for alvor en god repræsentant for Kongehuset. Melanias kjole er flot – og hun er en god repræsentant for USA. Hun bliver bedre og bedre. Tror ikke USA har haft så god en førstedame siden Jackie Kennedy


  1. MarieS. skriver: 7 juni, 2019

   Ina
   All kunskap hänger inte på en ”snygg” fasad. Det behövs lite mera.


 11. Piatele2.se skriver: 5 juni, 2019

  “Pernilla A”. “….att se önskvärd ut….”. Bravo! Tack för den formuleringen, den är “spot on”. Tack för skrattet du gav mig.


 12. Daga skriver: 5 juni, 2019

  Hon behöver inte spela drottning.Hon är natur-ligt-vis- Drottning. Elisabeth.


 13. Surkärring skriver: 5 juni, 2019

  Det är bara kungafamiljen, slott och herresäten och minnen från andra världskriget som Great Britain har kvar att visa upp. Jag undrar hur länge det är Great. Efter Brexit är det slut med Great då Skottland bryter sig ut. Men man lever på sin historia ett tag till samtidigt som det sociala skyddsnätet krackelerar. Jag ser ofta på BBC och slås av hur många äldre som har gluggar mellan tänderna. Ett tecken på social misär. Sorgligt.


  1. josefin skriver: 7 juni, 2019

   Just tandhälsa är en av Sv främsta fördelar – vi har lördagsgodis och fluortanter at tacka för det. I stora delar av várlden, sannolikt även alltmer i Sv, sá är tandstatus en stark social (socioekonomisk) markör. England inte unikt pa nágot sätt.


 14. Kajsa Nilsson skriver: 6 juni, 2019

  När Charles och Camilla besökte Auschwitz och Birkenau blev de mycket berörda. Charles frågade då representanter för den judiska församlingen i Krakow om det var något de behövde. Svaret blev: Vi skulle behöva ett Judiskt Center. Charles sade då: Det ska jag hjälpa er med. Så – förutom att skänka pengar ur egen ficka drog han i alla trådar bland de som han visste var välbeställda i England. Idag finns centret där, under namnet The Prince Charles Jewish Community Center!
  Hoppas att vårt kunghus åtminstone besöker det nyöppnade, kritikerrosade Judiska Museet i Stockholm. Trots allt var det en judisk finansman som hjälpte Daniel till hans första egna gym.


  1. Helene skriver: 6 juni, 2019

   Kajsa Nilsson.

   Tack Kajsa för berättelsen. –Mycket fin gest av P. Charles.–Men vi får nog tyvärr aldrig se något sådant hända i vårt Kungahus. Det är handlingen som räknas–ord väger lätt,,.


 15. ancibergfeldt skriver: 6 juni, 2019

  Kate vacker som en drottning !

  Melania ser elak ut! Vet någon
  Om hennes personlighet!??


 16. ancibergfeldt skriver: 6 juni, 2019

  Strålande Kate!

  Melania ser elak ut! Vet någon
  Om hennes personlighet!??


  1. MarieS. skriver: 7 juni, 2019

   ancibergfeldt
   Gå in och titta på youtube på videos på personen så får du svar på din fråga.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar