Får Kates favoritdesigner göra brudklänningen?

Får Kates favoritdesigner göra brudklänningen?
Annons

Blir det kungligt bröllop mellan prins William och Kate Middleton nästa år och vem kommer i så fall att göra brudklänningen? I Storbritannien spekuleras det för fullt just nu…

Tecknen på att det snart blir ett kungligt bröllop i Storbritannien blir allt tydligare. Förra månaden kom bland annat prins Willam och Kate Middleton för första gången tillsammans på vänners bröllop. Annars har de kommit var för sig, men denna gång kom de med glada miner i samma bil. För att Kate inte ska komma i samma klänning som någon annan på bröllopet, det vore ju pinsamt, så fick favoritdesignern Daniella Issa Helayel i uppgift att skräddarsy en klänning just för tillfället.
– Klänningen hon bar på Harry Meades bröllop är en av hennes favoriter. Den gjordes speciellt för henne och det finns bara en i världen, därför älskar Kate den så mycket, säger en källa till Dailymail.

Annons

Populära modedesignern Daniella Issa Helayel med Noomi Campbell till vänster och prinsessan Beatrice till höger.

Madonna och Jennifer Lopez

Kate har vid flera tillfällen burit klänningar från Issa och även prins Williams kusiner Beatrice och Eugenie är ett stort fan av märket – likaså kändisar som Madonna, Jennifer Lopez och Kiera Knightley.
Då ryktena i Storbritannien om ett kungligt bröllop blir allt hetare så tippar många nu på att det blir Daniella Issa Helayel som kommer få göra Kates brudklänning.

Förbereder sig för bröllop till sommaren

Enligt källor nära till Kates mamma Carole Middleton förbereder sig familjen för ett juni eller juli bröllop nästa år. Men brittiska hovet förnekar att en officiell förlovning är på gång.
Så tiden för utvisa när det blir kunglig förlovning och senare pampigt kungligt bröllop i Storbritannien…

Annons

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Får Kates favoritdesigner göra brudklänningen?”

  1. BEN skriver: 8 november, 2010

    Med vem ska tjejen gifta sig? Är det dax för brudklänning redan?


  2. Hansen skriver: 9 november, 2010

    Det ku være rigtig sjovt, hvis hun valgte Vivienne Westwood! SÅ ville der blive noget at tale om 🙂 Menlad os nu lige få dem forlovet først…


  3. Emma skriver: 9 november, 2010

    Man får väl bara hoppas att det inte blir en lika förskräckligt ful klänning och utstyrsel som prinsessan Dianas. Jag tyckte Mette-Marits brudklänning påminde om en gardin när jag såg bröllopet men numera tycker jag att den är rätt fin, den håller i längden. Victorias brudklänning gillade jag inte heller, det är något med båtringningen jag inte tycker om, den såg inte riktigt elegant ut.


Annons

Laddar