Fergie gillar blivande svärsonen Dave Clark

Annons

Prinsessan Beatrices pojkvän är nu helt accepterad i familjen och fick följa med på Fergies och prins Andrews gemensamma årliga skidsemester tillsammans med döttrarna.

Prinsessan Beatrice och Dave Clark låter de schweiziska alperna utgöra kuliss för sin kärlek.Först siktades de i St Moritz, där de förutom att åka skidor också gästade en poloturnering. Och på den efterfesten pussades de öppet och skålade i champagne.
Strax senare dök de upp i alperna igen, den här gången i Verbier och tillsammans med Beas familj; pappa prins Andrew, mamma Fergie och lillasyster Eugenie, 16. Föräldrarna hade personligen bjudit med Dave på familjens årliga skidsemester.
Miljonärssonen Dave, som även är universitetskompis med prins William, träffades på en födelsedagsfest hos Pierce Brosnans son Sean och har nu varit ett par i ett halvår. Dave har delat amerikanskt och brittiskt medborgarskap och kom till England som femåring. Han arbetar med rymdturism hos miljardären Richard Branson. Och planerna för kärestan Beatrice är såklart högtflygande. Dave vill få upp sin nya tjej på rymdäventyr, förhoppningsvis på en av de första resorna som väntas gå av stapeln under 2009.
– Först sa hon “aldrig i livet”. Men jag har övertalat henne, sa Dave Clark i höstas.
Återstår att se om prinsessan får betala de närmare 1,4 miljoner som resan kostar?

Annons

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar