Fergie inbjuden till drottningen – ska prinsessan Beatrice gifta sig?

Fergie inbjuden till drottningen - ska prinsessan Beatrice gifta sig?
Annons

Mamma Fergies oväntade inbjudan till drottningens sommarslott sägs vara ett tecken på att prinsessan Beatrice snart ska gifta sig.

Drottningen fick besök nyligen på skotska sommarslottet Balmoral. Det var prins Andrews exhustru Fergie, som gjorde en visit hos Elizabeth II. Nu går rykteskvarnen het i hela ö-riket – prinsessan Beatrice mor och farmor pratade bröllop såklart!

Annons

Ni kanske minns att vi skrev att prinsessan Beatrice fyllde 25 år den 8 augusti? Det verkar minsann som om pojkvänner Dave Clark överraskat henne med en gnistrande ring. Nu går ryktena heta i kungariket Storbritannien – blir det bröllop för prinsessan Beatrice?

Förlåter

Även drottningar måste glömma och förlåta. Sarah Ferguson, hertiginnan av York, bjöds in till Elizabeth II:s sommarslott förra helgen. Efter skilsmässan med Andrew har Fergie inte direkt varit en av drottningens bästa vänner. Men plötsligt står den kungliga slottsporten åter på vidgavel för henne. Det har fått många att höja på ögonbrynen.

Fergie sågs lämna Aberdeen airport för att möta sin exman prins Andrew and döttrarna, prinsessan Beatrice and Eugenie, på Balmoral. Där bodde hertiginnan av York i huvudbyggnaden och det har hon inte gjort sedan 1996 då de skildes.
– Det är som den gamla goda tiden. Hertiginnan blir behandlat precis som om hon och prins Andrew fortfarande är gifta, säger en källa till The Daily Express.

Så varför denna plötsliga gästfrihet från drottningens sida? Troligtvis ett tecken på att det just nu planeras bröllop, menar brittiska rojalister. Beatrice har dejtat Dave Clark i sju år. Paret blev presenterade för varandra av prins William och har varit oskiljaktiga sedan dess.

Ringer bröllopsklockorna snart för Beatrice och hennes Dave?

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Fergie inbjuden till drottningen – ska prinsessan Beatrice gifta sig?”

 1. emma_h skriver: 16 augusti, 2013

  Fergie & QE2 har sinsemellan genom åren haft en rätt bra relation och Fergie har tillbringat många ledigheter på Balmoral ihop m döttrarna sen skilsmässan dock var det ett tag sen F tilläts bo i just stora huset men detta undantag var bara till o m Prins Philips något senare ankomst (med vilken hon ännu ej blivit sams med)


 2. Lee skriver: 16 augusti, 2013

  det där med att bli fottade är inte deras starka sida.


 3. Titti W skriver: 16 augusti, 2013

  “Men plötsligt står den kungliga slottsporten åter på vidgavel för henne.”

  “Vid gavel” – är det inte att ta i lite?

  PS. Vid gavel skrivs som två ord.


 4. Miayahoo.se skriver: 16 augusti, 2013

  Det är nog snarare att Andrew och Fergie vill gifta om sig .Inte gifter sig en 25 åring heller?Så roligt och så bråttom har man inte att gifta sig under 26 år.Andrew är Drottningens favorit barn.Hon försvarar och nekar honom ingenting.Anti Fergie Prins Philip är 91 och han kan inte leva för evigt och hindra deras lycka.


 5. Anna skriver: 16 augusti, 2013

  Vem vet, det kanske är Fergie och Andrew som ska gifta sig igen…?!


 6. Norskinnen skriver: 16 augusti, 2013

  #4 og 5 Det tenkte jeg også! Men det kan også være at Beatrice skal det, det er faktisk mange som gifter seg ved 25 års alder og yngre også. Spesielt hvis de har vært sammen i 7 år!


 7. Pamela P skriver: 16 augusti, 2013

  #4 Mia Jag trode att Edward var drottningens älsklingsbarn.
  Fergie följer med kungafamiljen och firar jul därför hon inte har några andra anhöriga att fira med då syster och syskonbarnen bor i Australien. Fergie får dock inte fira med resten av familjen då Philip och Charles är emot det. Hon brukar placeras i en portvaktstuga där drottningen besöker henne och brukar ge henne ett par flaskor av sin finaste alkohol typ konjak eller whiskey etc. Men jag tror att Fergie och Andrew gifter om sig först då de blivit för gamla att jaga andra. Så det är nog Beatrice och Dave som tänker gifta sig. Undra om Dave får någon Earl-titel?


 8. Lee skriver: 16 augusti, 2013

  VIsst kan man gifta sig när man är 25år!
  min föräldrar gifte sig när de va 19år och är idag 60, 5 barn och 10:de barnbarnet på väg.
  varför vänta så länge innan man gifter sig och sen skaffar barn? man känner väll på sig vem som är den rätta.
  själv ska jag gifta mig snart och varit ihop 3 år och har inga barn än.


 9. Bettina skriver: 16 augusti, 2013

  Det har altid lydt, at det var prins Philip, som var alt andet end begejstret for Fergie. The Queen og Fergie har derimod haft gode relationer, i hvert fald mens hun var gift med Andrew.
  De sås ofte sammen under rideture i slotsparken.


 10. Linainuk skriver: 16 augusti, 2013

  Lee – “varför vänta”? Tja, varför vänta med att gå och lägga dig tills klockan är 23 på kvällen när du kan gå till sängs redan klockan 18? Vissa kanske vill ha en lång utbildning samt bo i flera länder etc innan de skaffar barn? Människor är olika helt enkelt.


 11. Annica* skriver: 16 augusti, 2013

  Undrar om det inte kanske är Sarah och Andrew som skall gifta sig?! Jag tror att deras kärlek är långt ifrån död!? Eller är jag bara en hopplös romantiker!? Tiden får visa! =)


 12. Tinalill skriver: 16 augusti, 2013

  Spännande !


 13. Lena skriver: 16 augusti, 2013

  Läste i en tidning att drottningen de senaste åren haft en “soft spot” till Fergie. Hon lär ha sagt om Fergie “att hon är en bra mor”. Jag hejar på drottningen, en vuxen människa så gammal som hon är ska vara vis nog att kunna förlåta. En minuspoäng till hennes man.


 14. emma_h skriver: 17 augusti, 2013

  Fergie inbjöds officiellt ihop m sitt Ex & döttrar… av QE2 LIKvärdigt REDAN 2005 DÅ för 1:a gången på 13 år – tillika i samband med B:s födelsedag (tidpunktsmässigt lika alltså) så huruvida ett Bröllop är på G har Noll med detta att göra alls…
  – påminner om detta års inbjudan “in more ways than 1”
  http://www.femalefirst.co.uk/royal_family/Royal+News-8359.html
  utdrag: “…An insider told The Sun newspaper: “F has been waiting for this for more than a decade. She may only be at Balmoral for a few days but it’s a huge climbdown by Senior Royals and marks a turning point for the whole family.”
  S & A’s eldest daughter Beatrice, celebrated her 17th birthday on Monday (08.08.2005)…”


 15. emma_h skriver: 18 augusti, 2013

  PamelaP – Julen på Sandringham har JÄMT varit förbehållet Familj + INgifta enligt urgamla traditioner liksom hos CG&Co (undantag ifjol) – Är Huvud-Orsaken t (skilda) Fergies s.k. Jul-exkludering… Andra HKH-Situationer har F exkluderats från tack vare att F betett sig omdömeslöst & skämt ut QE2s Familj & Khuset på många olika sätt – som gift/skild – fram tills idag. Philip & Charles har svårt att glömma alla Ex:n plus alla pengar de behövt “baila” ut F med. Sen barna blivit vuxna har F genom åren firat Jul på O-l-i-k-a Sätt: Ihop m sin fars Fru’s släkt, 1gång med Bästisen vars son dött-06 & flera jular i Norge hos megarika Geir Frantzen Ifjol hyrde F hus i Alperna o umgicks m vänner tills traditionsenligt F’s döttrar anslöt för att fira NYÅR m sin mor!!


 16. Singoalla skriver: 18 augusti, 2013

  Det är nog de unga som ska gifta sig. Trenden idag är ju att vänta länge med barn, men det finns en hel del nackdelar med det. Jag är glad att jag fick mina båda vi 21 och 26 års ålder. Kroppen tar mindre stryk ju yngre man är.


 17. Titti W skriver: 19 augusti, 2013

  #14-15

  Jösses – du är påläst!


 18. Marylou skriver: 19 augusti, 2013

  emma h! För ett tag sedan bad flera stycken här dig att skriva mer begripligt samt skippa versaler i tid och otid och även sluta hitta på ‘egna förkortningar. Kan du inte göra som man ber dig?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar