Fergie kompis med Michelle Obama

Fergie kompis med Michelle Obama
Annons

Michelle Obama.
Michelle Obama.

Michelle Obama har fått en ny kunglig vän – Sarah Ferguson! Hertiginnan av York gjorde en hemlig privat tripp till Vita Huset tidigare denna månad för att träffa sin nyfunna vän.

Tidigare i år träffade USA:s första dam Michelle Obama den engelska drottningen och bröt då mot protokollet genom att lägga armen runt drottningen. Nu har hon alltså fått ännu en kär ny kunglig vän – Fergie.

Annons
Sarah Ferguson.
Sarah Ferguson.

Anledningen till Fergies besök var att hon ville be presidentfrun om att engagera sig i Afrikansk-karibiska välgörenhetsfonden för leukemi. Enligt rykten var det Fergies döttrar prinsessorna Beatrice och Eugenie som övertalade sin mamma att kontakta Michelle, detta efter att de mött presidentparet under ett besök i England tidigare i år.

Döttrarna gillade Michelle mycket och tyckte hon var väldigt tillmötesgående. Efter flera långa samtal mellan de båda kvinnorna bjöd så Michelle, 45, slutligen in Fergie, 49, till Vita Huset.

– De “bondade” verkligen, säger en källa. De är båda mödrar och har mycket gemensamt. Sarah tycker att Michelle skulle vara en perfekt representant för fonden i USA.

Michelle har även blivit mycket god vän med engelska premiärminsterfrun Sarah Brown.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Fergie kompis med Michelle Obama”

  1. Martin skriver: 29 juli, 2009

    klart att de bondade de ar ju ratt bonniga bagge tva…:) Fergie kanske borde betanka att “you are judged by the company you keep”……men det var ju for en god saks skull…..(sa nu kan man inte oversatta bond till svenska heller…??)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar