Fergie och Beatrice trotsade oväder för att gå på bal

Annons

fergie

Lydia Forte, Sarah "Fergie" Ferguson och Beatrice.

Prinsessan Beatrice och Sarah “Fergie” Ferguson tänkte inte låta ett regnoväder stoppa dem från att gå på välgörenhetsbal på Londons Natural History Museum.

Det var en stormig oväderskväll i London som skulle fått även den mest entusiastiska partyprisse att hålla sig inomhus. Men Fergie, nyss fyllda 50, och dottern, prinsessan Beatrice, tänkte inte låta ett skyfall hindra dem från att gå på välgörenhetsbal. Med hjälp av ett paraply trotsade de rusket och tog sig till balen där de beblandade sig med den övriga gräddan av den engelska societeten på Londons Natural History Museum.

Överglänste dottern

Annons

Det var “The Sugarplum Ball” som hölls, till förmån för SOS Barnbyar och Fergie var där i egenskap av värdinna tillsammans med Lydia Forte. Beatrice bar en kaftanliknande klänning från Issa och matchade med en guld-clutch. Men Fergie överglänste sin 21-åriga dotter i en smaragdgrön hellång klänning. Lyckligtvis upprepade hon inte modemissen från senast hon syntes ute, när hennes överexponerade dekolletage hamnade i fokus. Men även denna gång visade hon att hon gillar urringat.
Balen drog in över 75 000 pund till byggandet av ett familjehem för föräldralösa barn i Zambia.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Fergie och Beatrice trotsade oväder för att gå på bal”

  1. Hesselena en förvirrad storstadsbo skriver: 3 december, 2009

    Stackars Bea, hon försöker och försöker men det blir alltid fel, jobbar inte hon som guide på harrolds damavdelning, som smakråd åt kunderna?

    Man hoppas att hon stiger som fågel Fenix upp ur askan,


Annons

Laddar