Fergies privata möte med Svennis ex

Fergie 6
Minns ni Sven Göran Erikssons eller "Svennis" italienska "exdonna" Nancy Dell"Olio? Häromdagen träffade hon hertiginnan av York och damerna verkade trivas mycket bra tillsammans. Kanske blir Nancy bjuden på prinsessan Beatrice bröllop?
Annons

Nancy Dell’Olio, 58, blev uppmärksammad efter att ha haft en relation med den svenska fotbollstränaren Sven-Göran Eriksson. “Svennis”, som är 72 år  idag, och Nancy Dell’Olio gick skilda vägar 2007. Sven-Göran Eriksson och Dell’Olio träffades när Svennis tränade Lazio i slutet av 90-talet. Paret hade ett förhållande i nästan tio år

Annons

Nancy

En bild från förr: Sven-Göran Eriksson mottog H.M. Konungens medalj i 12:e storleken i högblått band på Stockholm Slott. Här poserar han med fru Nancy Dell’Olio.

Talade ut om separationen

Svennis har tidigare berättar om uppbrottet i sin självbiografi. Och Nancy valde att gå ut i media och avslöja varför hon valde att gå vidare.

Annons

– Yngre män är mer villiga att kompromissa och ifrågasätta sig själva, sade Dell’Olio till Daily Mail.

Därför blev Nancy snart ihop med den 23 år yngre italienaren Flavio Nappi.

Nancy deltog i Big Brother

Den 5 januari 2016 deltog Dell’Olio i Celebrity Big Brother, en kändisversion av dokusåpan Big Brother. Hon blev den andra deltagaren som blev utröstad när hon lämnade huset dag 11.

Annons

Fergie

Ja, det var ett tag sedan vi såg Nancy. Därför är det ganska överraskande att se henne igen, speciellt med sin kungliga väninna. Här ser vi rykande färska bilder från ett privat party i London nyligen.

Fergie bar kornblått och en gyllene medaljong runt halsen. Armbandet med döttrarnas namn bar hon också, Eugenie och Beatrice följer ju som bekant med sin mor vart hon än går. Denna gång på armen, andra gånger som bild på handväskan.

Bea

Annons

Det var den 24 september som prins Andrews exhustru Sarah Ferguson gjorde sällskap med den italienska advokaten Dell”Olio till Hay Hill Mayfairs privata middag.

Nancy

Fergie och Nancy har en hel del gemensamt. De har båda haft sina kriser, relationer med kända män och de lever ett internationellt jetset-liv.

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Fergies privata möte med Svennis ex”

  1. charlotte skriver: 28 september, 2019

    Ursäkta, men jag tycker att Fergie ser mycket sliten ut för sin ålder. Människor med hennes ekonomiska möjligheter kan väl alltid se fräscha ut. Hon borde göra något åt frisyren.


  2. Bror skriver: 30 september, 2019

    Är man som tidskrift kunglig till mer än namnet, omnämner man inte Sven-Göran Erikssons tidigare partner som “ex-donna”. Jag misstänker också att ingen på redaktionen är “Svennis” med Sven-Göran Eriksson.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar