Fler bilder från prinsessan Madeleine

Fler bilder från prinsessan Madeleine
Annons

På prinsessan Madeleines Facebook finns nu fler bilder att beskåda. Som denna ovan – ni kan inte gissa fotografen….

Prinsessan Madeleine är ganska aktiv på Facebook, när vi skrev om hennes egen sida på den populära sajten förra gången var det med en bild på hennes hund. Denna gång visar hon ett foto som tagits av ingen mindre än drottning Silvia.

Annons

Under den vintriga bilden – som är något beskuren – ovan står det:
– My mother took this picture and sent it to me…..

Prinsessan visar också en bild på en bro i New York med texten:
– Vårens första dag.

Lip balm

Under måndagen lade prinsessan ut en ny bild på en produkt – ett lip balm – från Estelle & Thild, ni ser den här intill med texten:
– Special edition for Childhood!

Av Agneta Nisbeth
Foto: Prinsessan Madeleines Facebook

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

37 kommentarer till “Fler bilder från prinsessan Madeleine”

 1. Ida skriver: 24 mars, 2013

  Et vackert vinterbillede.
  Og jeg kan tillægge, at den svenske natur og en rød ødegård/stuga som denne har virket så fascinerende på os danskere, at der her i 2013 er 12000 af os, der ejer en sådan beliggende i Skåne, Halland og Blekinge.
  Til PBoo, jeg håber du bor udenfor dette område, så du kun skal plages med den danske ‘invasion’ her! 😉


 2. ATL skriver: 24 mars, 2013

  Drottningen och Prinsessan Madeleine are duktiga fotografer. Ett underbart foto.


 3. Marguerithe skriver: 24 mars, 2013

  Vacker bild, som visar Sverige i vintertid på ett mycket stillsamt sätt. Drottning Silvia sätter alltid focus på rätt saker.


 4. Sandra skriver: 24 mars, 2013

  Underbara bilder!


 5. Anna skriver: 24 mars, 2013

  Brons topp var fin.


 6. Miayahoo.se skriver: 25 mars, 2013

  Jag tycker detta är otroligt barnsligt.Det är bara ett skryt för alla vet vem mamma är m.m.och Slotten vid jul ect..Om Playground och hovet ska vara på facebook ska det bara handla om verksamheten-inga personliga bilder tagna av de inblandade av annat som om det vore en privat FB sida och vi är alla hennes vänner.


 7. Eva M skriver: 25 mars, 2013

  Mia 6 vad 17 har Playgrond med detta att göra det är Sofias projekt. Prinsessan jobbar med Childhood. Hon har en egen sida där hon berättar om vad hon gör där samt samt lägger ut lite privata bilder. Det är människor från många länder som läser denna sida och kommenterar. Vilken reklam för Sverige med den fina bilden med den röda stugan. Hovet har en egen FB-sida. Andra hov gör det samma tom twittrar.


 8. inga-lisa skriver: 25 mars, 2013

  Två helt vanliga “Svensson-bilder”. Skärpan ligger på snödrivan och inte på själva motivet. Dålig skärpa även på bro-bilden som är tagen i motljus. Ser dessutom inte det minsta vårlik ut med sina gula toner. Spara sådana bilder till familjealbumet!


 9. Grace skriver: 25 mars, 2013

  inga-lisa: ingen behöver ju följa Madeleines Facebook-sida om man inte vill se hennes privata bilder. Hon är ju ingen fotograf och brukar lägga ut precis likadana bilder som alla andra på Facebook. Det är inget fel på det.


 10. Charlotte skriver: 25 mars, 2013

  Hmm, gentager/viser SD alt prinsesse Madeleine lægger ud, så er hendes PR-stunt op til brylluppet lykkes 100 % … og så går hun heller ikke i “glemmebogen”, når hun slår sig ned som husmor, Mrs. O’Neill i New York.
  Det er i hvert fald langt fra det sociale forum facebook oprindeligt var tænkt som.


 11. inga-lisa skriver: 25 mars, 2013

  #9 Följer inte Madeleines Facebook.sida. Har aldrig varit inne där. Kommentarerna gäller som svar till dem som tycker att bilderna är underbara och vackra, och att silvia och madelaine är bra fotografer.


 12. Gneta skriver: 25 mars, 2013

  #8 och #11

  Du får ursäkta, men din kommentar till bilderna säger en del om dig. Har många bland mina vänner som är proffesionella fotografer och det är precis den här sortens bilder som dyker upp på deras facebooksidor och på instagram. Snabbshots som visar ngt precis då utan någon som helst efterbearbetning av bilderna.

  Det är just detta som är charmen med facebook och instagram. Bilder tagna här och nu.

  Den gula tonen i bild två beror nog på det starka morgon- eller kvällsljuset


 13. mona skriver: 25 mars, 2013

  Verkar som om ni inte förstår vad Face Book är. Det är just privat.
  Du behöver inte kolla face Book om du irriterar dig på sidan,
  bättre än att skriva en elak kommentar.


 14. PBoo skriver: 25 mars, 2013

  # 1 Ida

  Hur barnslig och ignorant kan du vara?! Om du bor i Sverige borde du förstå svenska (visserligen inte säkert alls men eventuellt). Jag har ALLTID tyckt det var trevligt med initierade och trevliga kommentarer från andra länder(oavsett land) – vad jag däremot eftersökt är en mer respektfull attityd gentemot det svenska Kungahuset och svenska kommentatorer här, detta då vi faktiskt befinner oss på en svensk hemsida (hur internationell den än är). Läs, begrunda o ta in vad jag skrivit – nu o för framtiden! Verkar som många danskar/norskar tagit över svenskars tidigare besserwisser-attityd – inte mer klädsamt på er än tidigare på oss!


 15. PBoo skriver: 25 mars, 2013

  # 10 Charlotte

  Citerar; “når hun slår sig ned som husmor, Mrs. O’Neill i New York.” Varför insinuerar du att P Madeleine kommer att bli enbart Mrs O’Neill? Enligt hovet kommer hon att ha kvar sina titlar, vilket är en självklarhet. P Madeleine representerar Sverige såväl i USA som Sverige vid olika tillfällen. Förstår inte hur det kommer sig att så många icke svenskar har problem med det svenska kungahuset – oroa er istället för era egna! Och till dem som inte har några kungahus alls – oroa er över era presidenter!


 16. Karin Nilsson skriver: 25 mars, 2013

  Jag har aldrig kollat på Madeleines Face Book sida det har jag inget behov av. Däremot blir man ju matad med text och bilder därifrån både i kvällspressen och här på SD. Den som är intresserad kan gå in på F B själv. Löjligt att pressen skall kommentera den.


 17. Miayahoo.se skriver: 25 mars, 2013

  #7 Du har nelt rätt det ska inte vara playground .


 18. Hilde skriver: 26 mars, 2013

  Inga -Lisa
  Nå er det vel ikke meningen at man skal legge ut profesjonelle bilder på Face-Book. Poenget er jo nettopp at det skal være spontant, øyeblikksbilder, morsomme bilder etc.
  Ofte bruker man bare kameraet på mobilen og de bildene blir jo selvfølgelig ikke like bra som med et profft kamera.


 19. Sarah skriver: 2 april, 2013

  Hmmm… kopierer Madeleine Sofia ?
  Solgtes der ikke for nogen tid siden en lip gloss til fordel for
  Sofias PP !!!
  Godt snart at få en kreativ kvinde ind i kongefamilien, som kan hjælpe med ideer til ting at sælge, også til fordel for WCF.
  PPs t-shirt er rigtig flot, også en idé for prinsesse Madeleine ?
  # PBoo, det er faktisk ikke det indtryk du giver, hvis man læser dine kommentarer til danskere og nordmænd !!! Men måske ser vi lidt mere nuanceret på PM end du gør, og det er det, der generer dig og at vi ikke er forarget over Sofias fortid! Og måske virker din grænseløse og ubetingede beundring for PM også lidt provokerende på os — tihi 😉 !


 20. PBoo skriver: 2 april, 2013

  # 19 Sarah

  Du tar åt dig – if the shoe fits! Står fast vid att jag välkomnar initierade kommentarer från hela världen. Respektfulla och trevliga mot det svenska kungahuset och svenska kommentatorer. Vad jag däremot – som jag på svenska skrivit så många gånger tidigare – är mycket trött på, är otrevliga och föraktfulla och kritiserande kommentarer gentemot såväl vårt kungahus och kungafamilj som mot våra svenska kommentarer, där vi exv. kritiseras för hur vi skriver svenska! Ärligt talat kan jag inte förstå hur det kan vara så tillfredsställande att ständigt komma med kritik och fula påhopp på ett kungahus och kungafamilj som inte är ens egen, el på svenskar!


 21. PBoo skriver: 2 april, 2013

  Ang lansering av ett läppglans för att hjälpa utsatta barn är jag – till skillnad mot Sofia-fansen – logisk och därför anser jag det vara minst lika illa att Childhood (kanske till och med mer då Childhood varit etablerat så länge och inte skulle behöva sälja sig till den här typen av “billiga” produkter) väljer att nyttja en sådan produkt, som enligt mig absolut inte hör hemma i den här miljön utan ger i alla fall mig negativa associationer. Det finns så många fler passande produkter, varför då välja läppglans till utsatta barn?


 22. Charlotte skriver: 2 april, 2013

  # 14 PBoo/ZZ: Det lugter hyklerisk, at svenskere gerne må skrive, hvad de synes om medlemmer i MIT kongehus her, mens vi bare skal “bukke og neje” for fx. PM og hendes fästman Chris, som du ofte ærbødigt kalder ham, blot fordi nogle har et andet synspunkt om netop de to mest aktuelle personer.
  Du har været her længe, fx bl. a. under signaturen ZZ, så du ved også, hvad der er skrevet af ondskabsfulde kommentarer om fx Marie og Joachim. Selv har du også skrevet ironisk om, at du forstod Alexandra valgte Martin fremfor Joachim. At kalde PM for husmoder, Fru O’Neill er jo hvad hun bliver den 8. juni, tror du virkelig ikke, at alle ved, at hun beholder sin status som HKH ? Det har Ternert jo oplyst – og desuden stået her på SD!


 23. PBoo skriver: 2 april, 2013

  # 22 Charlotte

  Läs och förstå svenskan när jag nu skriver detta ännu en gång; det jag skrev om G Alexandras val var i skämt och ironi till tidigare kommentarer! Dax gå vidare! Detta är en svensk sida, självklart kommer det finnas svenskar som kommentarer negativt om såväl det svenska kungahuset som andra kungahus, precis som jag är 100%-säker på att det finns massor med negativa kommentarer om det danska och norska samt det svenska kungahuset av danskar, norskar osv. på danska och norska hemsidor – se bara hur negativa och kritiserande många – INTE ALLA!!!! – är här på en svensk sida mot det svenska kungahuset! Inte ‘blyga’ här inte!


 24. PBoo skriver: 2 april, 2013

  # 22 Charlotte

  “Husmor”?! Något som gammaldags har vi inte i Sverige, men uppenbarligen i våra nordiska grannländer! Kallas alltså HKH KP Mary o HKH P Marie i Danmark för Fru o Husmor? Kallas alltså HKH KP Mette-Marit o P Märtha Louise (som avsagt sig titeln HKH) för Fru o Husmor? Kommer den kvinna som HKH P Carl Philip gifter sig med att kalls för Fru (Bernadotte) o Husmor? Hmm, tror faktiskt inte att någon av dessa ingifta kvinnor (el P Märtha Louise som avsagt sig titeln HKH) kallas/kommer kallas för Fru o Husmor – varför ska då den infödda HKH P Madeleine göra det?! Kan fr.o.m. nu kalla HKH P i de danska/norska för Fru o Husfru!


 25. Mary Kristiansen skriver: 2 april, 2013

  # 19 Sarah:
  Midt i blinken – presis slik tenker jeg også! Tihi!


 26. emma_h skriver: 2 april, 2013

  Sarah-citat: “Hmmm… kopierer Madeleine Sofia ?”
  NEJ sälja MakeUp har gjorts iåratal långt före PP bl.a via en av CHFs sponsorer – går Du in på valfri Välgörenhetsorganisation så har ALLA ett utbud av varor som genererar pengar till sina insamlingsändamål
  det r 1 knep att öka medvetenheten & få fler att öppna plånboken som ej donerar självmant annars http://www.redcross.se/stod-oss/ge-bort-eller-kop-nagot-meningsfullt/
  För länge sen (innan PPs LipGloss) skapades CHFarmbandet liksom designade Madde 1par jeans som såldes till förmån f ett av de många projekt CHF stöttade
  En annan organisation kan du beställa valfritt antal träd att bli planterade där det behövs vegetation.
  Tshirtarna m L.Frankbilder har gynnat 1 tidigare projekt också


 27. PBoo skriver: 2 april, 2013

  # 26 emma_h

  Precis! Childhood-armbandet är väletablerat och det massor med år före Sofia lanserade sitt armband för PP – som P Carl Philip använder medan han ratat sin mors Childhood-armband. Om P Carl Philip till slut gifter sig med Sofia lär hon inte kunna representera det svenska kungahuset och driva sitt privata PP, då detta enbart är ett dagis för vissa utvalda barn och inte som Childhood som är en organisation som stöttar olika och varierande projekt i flertalet länder som drivs av lokala krafter på lokal nivå. Går inte att jämföra ett privat dagis eller privatskola med Childhoods verksamhet! Därtill försörjer sig Sofia på PP, tar ut lön.


 28. Mary Kristiansen skriver: 2 april, 2013

  # 24 PBoo: De fleste norske og danske kommentatorer her kritiserer ikke hele det svenske kongehuset! Totalt bom av deg!!!Jeg ser at mange danske og norske her ser det som meg – man har meninger om enkeltmedlemmer!
  Jeg beundrer Silvia for å ha vært den reddende engel for å bevare det svenske kongehuset, som den umodne CGB ville hatt problemer med å videreføre.
  Det er all grunn til å beundre Silvia også for å ha vært lojal og trofast mot en konge som i flere ti-år har festet med sine “fine” mannlige rikmannsvenner hvorav mange av de nå er ganske så avslørt på flere områder. Og jeg har aldri skrevet et vondt ord om Victoria og Danilel! Tvert i mot forsvart jeg de i flere år her – før de fikk gifte seg! Og nå forsvarer jeg CP og Sofia! Konklusjon: Det er M og kongen jeg ikke er en stor beundrer av og det kan ingen kreve av meg!


 29. PBoo skriver: 2 april, 2013

  # 28 Mary K

  Jag skrev – samma som jag skrivit säkert 100 ggr nu!; “se bara hur negativa och kritiserande många – INTE ALLA!!!!” Du och andra svenskar säger att ni förstår svenska – varför förstår du/ni inte då vad det står?! “många – INTE ALLA!!!!” betyder just vad det står!

  Citerar dig; “Det er M og kongen jeg ikke er en stor beundrer av og det kan ingen kreve av meg!” Självklart inte, men man kan kräva att man håller god ton mot Sveriges Kung och hans yngsta dotter HKH P Madeleine med fästman/blivande make Chris O’Neill! Skrivit till dig o andra många ggr; byt ut P Madeleines o Chris namn mot P Carl Philips o Sofias, o tänk om ni skulle skriva så då!


 30. Mary Kristiansen skriver: 3 april, 2013

  # 29 PBoo:
  Selvfølgelig kunne jeg vært like brutal i min beskrivelse av hva jeg synes om kongen og Madeleine som du og dine likesinnede er vedr Sofia!!! Så i forhold til det så holder jeg en god tone ved omtale av MM! Nei, de som kritiserer M+ Chris, evt. kongen har en betydelig mer sivilisert og “god tone” enn de nedrakkende og ufyselige omtaler som dere skitsv erter CP og S med!


 31. PBoo skriver: 4 april, 2013

  # 30 Mary K

  Citerar; “Selvfølgelig kunne jeg vært like brutal i min beskrivelse av hva jeg synes om kongen og Madeleine som du og dine likesinnede er vedr Sofia!!!”

  Vad har jag skrivit för “brutalt” om Sofia?! Belägg dina anklagelser! Jag skriver inte om Sofia annat än när du o flera med dig skriver lögner som exv. att det inte finns några heln-a utvikningsbilder, att det skedde enbart ngn ggn i hennes ungdom för många, många år sen trots att det var för några få år sen i NY, då ni jämför att mot betalning ta utvikningsbilder för publicering i herrmagasin med att ha bikini på sig som riktig modell el ‘vanligt folk’ på badstrand osv!


 32. Titti W skriver: 4 april, 2013

  Mary Kristiansen – vad du är tröttsam………………………..


 33. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 4 april, 2013

  PBoo # 29

  Citerar dig:
  Jag skrev – samma som jag skrivit säkert 100 ggr nu!; ”se bara hur negativa och kritiserande många – INTE ALLA!!!!” Du och andra svenskar säger att ni förstår svenska – varför förstår du/ni inte då vad det står?! ”många – INTE ALLA!!!!” betyder just vad det står!

  Ja säkert 100 ggr. Precis som med allt du skriver minst 100 ggr. Snark ZZZZZZZZZ

  Och vaddå “Du och andra svenskar säger att ni förstår svenska”?


 34. Linnea skriver: 5 april, 2013

  Silvias bild skulle zomas in ,så huset i dungen
  får närmre plats i bilden
  Annars bilden som ett vackert julkort
  Drottningen har sinne för skönheten i naturen
  Det ser man här.


 35. PBoo skriver: 6 april, 2013

  # 33 Demba

  Oj jag skrev ett fel – så döda mig! Bye, bye now!


 36. Marguerithe skriver: 7 april, 2013

  Hoppas för övrigt att alla i Sverige bär Childhood-armbandet. I Skåne har man ingen aning. Man undrar man vad jag har om handleden, om det är något mina barnbarn gjort på dagis. Tröttsamt, minst sagt.


 37. Marguerithe skriver: 7 april, 2013

  forts. “36”
  Om Sofia H och hennes väninna Frida W kommer ut med något säljande (dock ej lipgloss) för att stödja Project Playground kommer jag givetvis att hjälpa även dem. Det finns så många ungdomar i Sverige som är unga och starka och skulle kunna göra så mycket mer.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar