Förrymda hovdamen återfunnen

Förrymda hovdamen återfunnen
Annons
Jane Andrews och den mördade Tom Cressman.
Jane Andrews och den mördade Tom Cressman.

Jane Andrews, den morddömda före detta kammarjungfrun till Sarah Ferguson som rymde från fängelset, har hittats. Hennes tid på rymmen blev kort…

Fergies före detta kammarjungfru Jane Andrews är redan tillbaka i polisens säkra förvar. Det blev bara två dagar på rymmen innan hon återfanns nära fängelset, där hon avtjänade sitt straff för mord.

Annons

Vägrade gifta sig

Jane Andrews, 42, dömdes 2001 till livstids fängelse för att ha slagit ihjäl sin älskare, den välbärgade affärsmannen Tom Cressman, med hans cricketklubba och sedan stuckit en kökskniv i bröstet på honom. Detta efter att han vägrat att gifta sig med henne. Hon avtjänade sitt straff på en öppen anstalt i Kent, men rymde under en helgpermission.
En massiv spaningsstyrka sattes in och det var den som hittade henne, välbehållen. Jane Andrews arbetade för Fergie i nio år fram till 1997. Hennes dom för mordet var fängelse i ett minimum av 12 år.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Förrymda hovdamen återfunnen”

  1. mb skriver: 26 november, 2009

    Tragiskt och sorgligt och jag vet att jag absolut inte borde le man kan ändå inte låta bli att göra just det. Britterna har onekligen härligt excentriska mördare, hon slog ihjäl honom honom med hans cricketklubba! För att han inte ville gifta sig med henne. Beware engelska killar, tydligen farligt att leka med vissa flickor.


  2. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 november, 2009

    Vaddå le… åt en mördare???


  3. Helena M skriver: 27 november, 2009

    Gud så vidrigt, vilken tjej,. hoppas hon får ett långt straff.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar