Galna ryktet! Meghan ljög för Elizabeth – jobbade bakom hennes rygg

Meghan började jobba vid sidan av redan innan hon lämnade kungahuset, menar en källa.

Slå på ljud

Mycket har hänt under den tid som gått sedan Meghan och Harry lämnade sina kungliga plikter i början av 2020, men för den med bra minne så var bland det första att de skrev på ett avtal med Netflix för att göra olika typer av programformat.

Exakt vad det skulle handla om var oklart, men i våras släpptes en dokumentärserie om psykisk ohälsa som prins Harry deltog i, och mer finns att vänta.

I mars i år var Harry tydlig med att de inte hade planerat eller skrivit på nåt med Netflix förrän Elizabeth strypte deras finansiering från brittiska kungahuset, vilket gjorde att de behövde börja se sig om efter andra sätt att tjäna pengar på nu när de skulle vara självständiga.

– Det föreslogs för mig vid en tidpunkt då min familj bokstavligt talat hade kapat alla finansiella band med mig, och jag var tvungen att se till att vi hade råd med säkerhetsteam, sa prins Harry i intervjun med Oprah.

– Jag har det min mamma lämnade efter sig och utan det hade vi inte kunnat göra detta, säger han sen och syftar på flytten till LA.

Meghan planerade långt innan

Men nu hävdar källor till Page Six att detta intw stämmer, och att Meghan hade kontakt med Netflix långt innan de lämnade kungahuset, medan hon fortfarande var en arbetande kunglig höghet.

Enligt tidningen ska hon redan 2018 ha diskuterat en animerad serie i samarbete med Elton Johns make David Furnish, som skulle handla om en 12-årig tjej som ger sig ut på äventyr med inspiration från verkliga kvinnor genom historien.

David Furnish skrev själv om samarbetet på Instagram i veckan:

”Jag är så glad att vi äntligen får berätta den här spännande serien. Meghan, hertiginnan av Sussex, och jag är djupt passionerade över att lyfta fram inspirerande och positiva berättelser om extraordinära kvinnor från runt om i världen till en global publik i alla åldrar.”

LÄS MER: Sanningen om Diana ute – hemska upptäckten efter 26 år

LÄS MER: Efter Megxit – Meghans frisör talar ut!

LÄS MER: Därför får inte Meghans och Harrys dotter bli prinsessa