Glamourdrottningen stal showen

Glamourdrottningen stal showen
Annons

Vilken glamourdrottning!  Det glittrade ordentligt om drottning Elizabeth av England.

Royal Albert Hall i London var fylld av vackra unga kvinnor.
Men den som stal showen var utan tvekan drottning Elizabeth som kom till festligheterna med maken prins Philip. Sällan har vi sett henne så glittrande – vilken glamour-blåsa hon visade upp!

Hälsade på showande hund

Bilderna här intill bjuder på en skimrande afton, där regenten av Storbritannien hälsade på bland annat Ashleigh och hennes artistiska hund Pudsey samt artisterna Girls Aloud som alla uppträtt på the Royal Variety Performance.

Annons

Drottning Elizabeth hälsar på en gäst efter underhållningen på Royal Albert Hall
 

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Glamourdrottningen stal showen”

 1. Tina skriver: 21 november, 2012

  Stal showen gjorde nog Ashley o Pudsey..!
  Makalösa bichon-collien är världens bästa trick dog..!
  Dessutom matchade blandisen Elizabeths outfit..!


 2. Hansen skriver: 21 november, 2012

  Wow!


 3. jessica skriver: 21 november, 2012

  Drottning Elisabeth är en krutgumma.
  Det är strongt att orka som hon gör vid snart 90 år.


 4. Gunnel skriver: 21 november, 2012

  Det måste vara en familjemedlem eller nära vän som får kyssa drottningen på kinden? Hursom, fantastiskt majestätisk blåsa!


 5. Humaniora skriver: 21 november, 2012

  Det engelska kungahuset kanske är ett av de sista klassiska monarkierna. D Elisabeth och P Philip verkar oerhört ambitiösa i sina uppdrag trots hög ålder och sviktande hälsa. I officiella sammanhang uppträder de värdigt och lyckas upprätthålla någon form av “kunglig glans” till skillnad från många av de yngre kungligheterna som oftast och mest utstrålar “fest och glamour-hunger”. De verkar helt enkelt sakna insikt, ansvar och respekt för den kultur som de representerar. Det kommer säkert att upplevas som en stor nationell förlust den dag det engelska kungaparet tar avsked ifrån sitt jordiska liv. Även bland antiroyalister tror jag att de symboliserar stabilitet, trygghet och enighet för nationen. Men monarkierna lever också i en ytterst sårbar tid – viktigt att de agerar på ett sätt som karakteriseras av stabilitet seriositet och kvalitet! Det innefattar allt livsstil, engagemang, partnerval etc. Vill man upprätthålla och förstärka monarkins betydelse, krävs det att man uppriktig vinnlägger sig om att vara ett synbart och viktigt fundament i samhällsstrukturen. Personligen tror jag att det skulle upplevas som ett ganska ensidigt klimat i vårt land ifall monarkin som statsskick skulle upphöra. Dessutom tror jag att monarki som den vi har i Sverige är politiskt sett mer stabil än republik! Konungen har ingen politisk makt denna hans officiella neutralitet gör att han har större möjlighet att påverka om han vill och internationellt sätt verka såsom diplomatins förespråkare.


 6. ingalisa skriver: 21 november, 2012

  Av med handskarna!


 7. Sarah skriver: 21 november, 2012

  Undrer mig lidt over, at der intet har været at læse om, at
  dronning Elizabeth og prins Philip i går den 20. november
  havde været gift i 65 år!
  Jeg synes da det var noget at fejre, men den slags gør man åbenbart ikke i det kongehus.
  Modsat hos Margrethe, der benyttes enhver lejlighed til at feste.


 8. majken skriver: 21 november, 2012

  Jag saknar information om vad det var för ett evenemang som samlade “unga vackra kvinnor” till “denna skimrande afton” där även hundar trevligt nog var välkomna. Please update me if you know.


 9. annica skriver: 21 november, 2012

  Ja VEM kysste drottningen på kinden? De som gör så är verkligen få. Jag vill veta SvD! 🙂


 10. annica skriver: 21 november, 2012

  Ursäkta, jag har gjort samma misstag som förut, förkortat Svensk Damtidning till Svd, som visst är Svenska Dagbladet.?

  För övrigt är det mycket lättare att läsa långa texter om de är indelade i stycken, som ju är en av grundpelarna i språket. Långa enhetliga texter hoppar jag över, tyvärr Humaniora (eller hur det nu var).


 11. Cathrine skriver: 21 november, 2012

  Tenk hvor mange hender hun må ta på! Ikke rart at hun har på seg hansker. For en sterk kvinne dette er, stor respekt for hennes engasjement. Igår var de gift i 65 år og like glade i hverandre.


 12. marianne skriver: 21 november, 2012

  gå tillwww. youtube.com och sök Achley and Pudsey


 13. Helena skriver: 21 november, 2012

  Härlig klänning som passar Hennes Majestät!


 14. Linnea skriver: 22 november, 2012

  Drottning Elizabeth använder handskar vid de flesta officiella uppdrag för att minska på risken att bli förskyld, har jag läst någonstans… i hennes ålder är det ju väldigt vettigt. Hon har skakat hand med oerhårt antal människor under sitt regim – bara under ett enda besök i Irland för några år sedan skakade hon ca 20000 personers hand. Inte illa!


 15. Emma_H skriver: 22 november, 2012
 16. anna-marie skriver: 22 november, 2012

  5 Humaniora
  Jag tycker att det faktiskt i princip är en risk med en makthavare som, som du skriver “är officiellt neutral men har större möjlighet påverka om han vill”, än en president med uttalade åsikter och program som han också har gått till val på. Med detta uttrycker jag inget misstroende mot just vår kung.


 17. Humaniora skriver: 22 november, 2012

  16. anna-marie! Du har rätt i din reflektion, helt klart. Jag är naturligtvis medveten om denna risk, men å andra sidan, en
  politiker med makt kan ju, även om det finns ett synbart partiprogram, agera “utanför ramarna”. – Det är inte något vi
  alltid är medvetna om. Till syvende och sist handlar det om förtroende och i detta finns dessvärre alltid ett risktagande!!


 18. Lena skriver: 22 november, 2012

  Det här måste ni läsa. Det är om den där showen igår som ju bilderna ovan kommer från. En tjejgrupp som jag inte har en aning om vilka det är, fick hälsa på drottningen och twittrade sedan “hennes hår är som sockervadd och hon har små små dansskor”, vidare “hon ser så delicate ut”. Kan någon översätta vad personen menar med delicate. Det kan ju betyda många saker.

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2235618/Royal-Variety-Performance-2012-Cheryl-Cole-waxes-lyrical-Princesses-Pop-meet-Queen-England.html


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar