Grattis Madeleine 28 år – var håller du hus?

Grattis Madeleine 28 år - var håller du hus?
Annons

madeleine-prinsessan

Idag säger vi GRATTIS till prinsessan Madeleine som firar sin 28-årsdag denna vackra junidag! Frågan på allas läppar nu är var hon kommer att fira den…

Det har varit ett extremt turbulent år för prinsessan Madeleine. Mycket har hänt sedan hon firade sin födelsedag för ett år sedan. Var någonstans födelsedagsbarnet väljer att fira idag är oklart, hon har ju hållit sig undan rampljuset sedan uppbrottet med Jonas Bergström i slutet av april. Men kanske, kanske är hon på väg till Sverige i detta nu… det är ju trots allt bara en dryg vecka kvar till storasyster Victorias bröllop.

Annons

Firade med Jonas

Förra året såg allt annorlunda ut. Då var hon tillsammans med juristen Jonas Bergström och firade 27-årsdagen ombord på briggen Gerda som seglade ut från Saltsjöbadens hamn. Ombord fanns både pojkvännen och resten av den kungliga familjen, ja alla utom kronprinsessans Daniel Westling, som då ännu inte hade hämtat sig efter sin operation. Med på briggen fanns också vänner. Madeleine och Jonas såg mycket lyckliga ut tillsammans och kysstes öppet flera gånger, rapporterade Svensk Damtidning som var på plats.

Madeleine och Jonas Bersgtröm separerade i april.
Madeleine och Jonas Bersgtröm separerade i april.

Förlovningen

I början av augusti kunde så Svensk Damtidning som förste man avslöja den stora nyheten att Madeleine förlovat sig med sin Jonas. Den 11 augusti bekräftade hovet saken.  Förlovningen hade ägt rum i all hemlighet redan den 12 juni, alltså bara två dagar efter Madeleines 27-årsdag, under en romantisk semesterresa till Capri. Det blev förlovningsmiddag på Solliden på Öland, och både kungafamiljen och Jonas Bergströms föräldrar och bröder firade paret. Framtidsutsikterna var strålande och man började se fram emot att 2010 skulle bli året då inte bara ett, utan två prinsessbröllop skulle få firas i konungariket Sverige.

Krisen

Man hittade också sitt gemensamma drömhem – Villa Parkudden på Djurgården i Stockholm. Men så började det komma rykten om en kärlekskris, en kris som var allvarligare än någon kunde ana. I början av året åkte paret på en kärleksresa för att försöka reparera förhållandet men läget blev dessvärre inte bättre. Paret slutade att synas i officiella sammanhang tillsammans. I början av april meddelade drottning Silvia att inget bröllop skulle stå mellan Madeleine och Jonas under 2010, men att allt var “okej”. Inte långt därefter exploderade bomben i medierna – Jonas Bergström hade varit otrogen! En norsk tjej berättade historien i norska Se og hör.  Förlovningen slogs upp och den åttaåriga kärlekssagan var så all. Madeleine mådde så klart mycket dåligt och for till New York för att slicka såren och komma undan uppmärksamheten. Hon ställde in de flesta av sina officiella uppdrag och har sedan dess bara varit på besök hemma i Sverige då Victoria hade sin möhippa.

Kungafamiljen brukar fira födelsedagarna ihop.
Kungafamiljen brukar hålla hårt på traditionen att fira födelsedagarna ihop.

Familjetradition

Var dagens firande äger rum är som sagt okänt. Då det bara är en vecka kvar till bröllopsfestligheterna i Stockholm vore det inte konstigt om hon väljer att komma hem nu. Dessutom är det ju tradition att kungabarnen firar sina födelsedagar med familjen. Stannar Madeleine kvar utomlands så bryter hon mot den traditionen. Hela familjen Bernadotte håller ju traditionerna kära, och väljer prinsessan att inte komma hem till sin födelsedag blir säkert mamma Silvia och pappa kungen besvikna. Å andra sidan är det ju ett känsligt datum, eftersom det var precis ett år sedan frieriet ägde rum och man kan förstå om Madeleine väljer ett annorlunda födelsedagsfirande i år.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

218 kommentarer till “Grattis Madeleine 28 år – var håller du hus?”

 1. Anna skriver: 10 juni, 2010

  Eller håller hon sig undan eftersom JB enligt rykten ska bli pappa.

  Oavsett så hoppas jag på ett bättre år för henne,


 2. IrjaGrattisMadeleine28år skriver: 10 juni, 2010

  Jag hoppas så innerligt att Svensk Damtidning skulle lämna Prinsessan Madeleine ifred. Alla desa bilder och skriverier av Prinsessan och fd. fästmannen börjar kännas så tjatiga. Har ni verkligen ingenting annat att skriva om? Man kan ej mera beställa tidningen eller vara lösnummerköpare, då man på förhand kan gissa sig till innehållet.
  Alla människor har rätt till sitt privatliv, så även Prinsessan Madeleine.


 3. Evelynrb.se skriver: 10 juni, 2010

  Grattis Madeleine på Din dag 🙂

  Säkert har hon kommit hem till Sverige på natten i hemlighet 🙂


 4. Ann skriver: 10 juni, 2010

  Bravo Irja #2!!!

  Nu räcker det! Lämna Madeleine i fred – har ni inte mjölkat ur den här historien till sista droppen redan, så varför fortsätta när nyhetsvärdet sinat? Och varför dra upp och jämföra med hur det var förra året?`

  Jag tycker att det är dålig still att fortsätta älta denna historia, trots att Madeleine med all önskvärd tydlighet markerat att hon vill vara i fred och att allt redan stötts och blötts i ett par månader nu. Kan det verkligen finnas någon som fortfarande är intresserad av detta?


 5. Alexandra Midnattsol skriver: 10 juni, 2010

  Grattis Madeleine!
  (Jag må kritiserat prinsessan, men jag är inte så småsint att jag inte kan gratulera på födelsedagen!)


 6. Jenny skriver: 10 juni, 2010

  Jag får väll också passa på att gratta prinsessan på födelsedagen.
  Jag hoppas du får allt som du önskar dig 🙂


 7. Birgitta, Stockholm skriver: 10 juni, 2010

  Jag vill gratulera prinsessan Madeleine av hela mitt hjärta och önska henne all lycka. Det är hon verkligen värd. Hoppas, att hon nu får vara i fred.


 8. allegra skriver: 10 juni, 2010

  Det är skönt att hon är omgiven av kära vänner som säkert ger henne en fin dag och hjälper henne över tunga stunder av
  hemlängtan.


 9. Lis skriver: 10 juni, 2010

  Ojojoj vad ni ska ömka Madeleine…hon är en prinsessa, medlem av kungafamiljen och lever på våra skattepengar (jag är trots allt monarkist) och då ska hon banne mig veta vad som förväntas och krävs av henne!!!!

  Hon ska ställa upp när familjen representerar, hon ska ta igen sig på ledig tid inte dygnet runt – det kan ingen annan medborgare göra. Hon ska se till att skaffa sig ett vettigt arbete och visa att hon inte är en bimbo som bara kedjeröker, solar solarie resp medelhavs- alternativ Miamisol och kollar in senaste kläderna.
  Hon ska helt enkelt vara en förebild, det som förväntas av henne som medlem i kungafamiljen!!!!!!!


 10. Amanda skriver: 10 juni, 2010

  Grattis till världens aboslut vackraste prinsessa!


 11. snickarjohn skriver: 10 juni, 2010
 12. Evelynrb.se skriver: 10 juni, 2010

  # 9 Lis

  Väldigt vad girig och snål Du är då.Tror Du att det är enbart hon som bara lever på Dina skattepengar…det finns 100 000 kanske flera som lever på Dig.Vem vet..Du kanske lever på mina skattepengar. Var inte så förbannat negativ jämnt.


 13. nina skriver: 10 juni, 2010

  Jag ser bort från skattepengarna och gratulerar också.
  Det måste vara jobbigt att vara kunglig – inte skulle jag önska mig detta. Hoppas att Madeleine snart kommer på fötterna igen, det kan inte vara roligt för henne. Inte skulle jag vilja ha pressfotografer i ansiktet hela tiden om jag hadde brutit upp med någon. Grattis Madeleine! (från 80-talet liksom jag, det är bra)


 14. snickarjohn skriver: 10 juni, 2010

  Är denna Lovisa de Geer avlönad sällskapsdam?


 15. Anna skriver: 10 juni, 2010

  ce Geer är alla gånger sällskapsdam oavsett. Hur det är med lönen vet jag inte. Men det kan väl tänkas att våra skattepengar går till en och annan drink som Fröken de Geer inmundigar i Ciggens sällskap.


 16. LÖVISmail.com skriver: 10 juni, 2010

  Grattis Madeleine.

  Du har mitt fulla stöd vad Du än beslutar.
  I det ingår att jag anser att Din familj, Svenska folket förstår Dig om Du inte inställer Dig till bröllopet.
  Det är för mig viktigare att Du mår bra, än uppfyller en plikt som Din kloka syster Victoria inte ställer på Dig

  Grattis En trevlig sommar !


 17. Maria Bernhard skriver: 10 juni, 2010

  Jag förstår att Madeleine inte vill vara i Sverige. Den förföljelse hon utsattes för av framflör allt Expressen var helt sjuk och borde vara straffbar. Expressen mfl gav sig inte förrän de krossat relationen mellan Madeleine och Jonas. Även Kronprins Carl Philp utsätts för förtal medan storhakade Vidtoria betraktas som helgon. Skandal! Madeleine och Carl Philip får alltid hålla sig i bakgrunden, tom på Nobelprisutdelningen. Lätt att förstå vem som regerar i den familjen – Victoria, som brås på morfar. Jag önskar jag befunnit mig långt härifrån denna vår och sommar också och sluppit höra talas om hertigparet af Ockelbo, som står upp i halsen. Kommer aldrig mer att köpa en damtidning eller kvällstidning.


 18. Netaadika.bloggspace skriver: 10 juni, 2010

  ETT STORT GRATTIS till min favvosessa Madeleine !
  Ta Din tid, Du kommer igen när det passar DIG och inte Expressen!


 19. Tindra skriver: 10 juni, 2010

  Men lämna den stackars flickan i fred! Hon mår ju jättedåligt! I alla fall STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!


 20. Netaadika.bloggspace skriver: 10 juni, 2010

  Och inte när det passar tråkiga Lis #9. heller. Prinsessan vet bäst själv vad hon skall göra eller inte göra. Och när.


 21. Alexandra Midnattsol skriver: 10 juni, 2010

  17#
  Hahaha.. Kronprins Carl-Philip! Det var längesedan det ändrades… Det var inte heller Expressen som krossade Madeleines förhållande, det gjorde Jonas själv.
  Det gick rykten om Jonas och Madeleines kärlekskris runt Stureplan långt innan Expressen m.fl. började skriva om det. Det var själva anledningen till att de började skriva om det. Men visst är de lite väl närgångna ibland. Det håller jag med dig om!
  Men om du nu inte gillar Victoria och Daniel så kanske du inte ska vara här inne heller och skriva, för snart är det kungligt bröllop och då får man acceptera att det skrivs om dem. Det är trots allt ett historiskt bröllop. Antingen får du gilla läget, eller kanske du ska sluta gå in på denna sidan också, ifall du har problem med det. Inget illa ment alltså!


 22. Pia skriver: 10 juni, 2010

  Skönt för oss alla. Hur många livvakter har de båda väninnorna med sig?


 23. Pia skriver: 10 juni, 2010

  #17 Välkommen till verkligheten. Victoria är landets kronprinsessa och i officiella sammanhang står hon steget högre upp än syskonen. Inom familjen är hon den som får ta på sig alla uppdrag som Carl-Philip inte klarar av resp. Madeleine inte orkar eller ids utföra. Senast i Seattle, mitt under sina bröllopsförberedelser. Hygglig storasyster alltså. Om du inte kan fly landet så föreslår jag att du struntar i tidningar och TV och läser en god bok eller ser en film. Ha det så bra.


 24. snickarjohn skriver: 10 juni, 2010

  Alla ni som försvarar henne, gratulerar henne samt tycker hon är underbar – var går gränsen för vad ni kan acceptera från hennes sida?
  En sådan gräns borde ju finnas.
  Vad ska hon göra för att även ni ska tycka att hon gått för långt.
  Är hon i dåligt psykiskt skick borde hon ju vara här i landet och få behandling.
  Ett kringflackande liv hjälper ingen.


 25. fredrik, sthlm skriver: 10 juni, 2010

  Helt rätt # 23 !! Klart det är skillnad på landets kronprinsessa och hennes syskon i officiella sammanhang!


 26. Margaretha skriver: 10 juni, 2010

  Ett Stort Grattis på Födelsedagen till Prinsessan Madeleine.

  Tråkigt att tidningen här,inte har den goda insikten att kunna gratulera ,utan att samtidigt dra upp den hemskt tjatiga historien, som vänt och vridits på i det oändliga under hela våren!


 27. pix skriver: 10 juni, 2010

  Har man hållit sig borta från uppdrag så kan man håla sig borta också på sin födelsedag,


 28. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  Snacka om urspårad kungafamilj!! CP verkar vara den enda som har fattat läget och därför valt en dokusåpabrud. Bra erfarenhet för den som ska in i vår kungliga dokusåpafamilj. Dessutom är hon säkert smartast av alla.

  Att Prinsessan på Ärten – Madeleine – tar bondpermis från “jobbet” och åker till Västindien för att vara solbrändast och snyggare än Victoria på bröllopet är inget annat än en praktskandal. Dessutom kommer hon inte att lyckas, det kommer att finnas äkta skönheter där. Inte Victoria förstås, men hon kysste en groda som blir en prins och hennes syster blev en groda istället. Kvack.


 29. snickarjohn skriver: 10 juni, 2010

  Det är lustigt att inte en enda av alla välformulerande skribenter kan svara på min fråga i # 24.
  Var går gränsen?


 30. fredrik, sthlm skriver: 10 juni, 2010

  Håller helt med # 24


 31. Karin skriver: 10 juni, 2010

  Nå må SD slutte å mobbe prinsesse Madeleine. Fy skam! Og hvorfor sette inn bilde av Madeleine og Jonas når forlovelsen er brutt? Dette er STYGG journalistikk.


 32. Alexandra Midnattsol skriver: 10 juni, 2010

  29# Jag kan säga följande: Jag har varit och är fortfarande mycket kritisk till Madeleines agerande. Hon har misskött sig så till den grad att hon inte ens borde få behålla sin titel. Vill hon inte sköta sitt ämbete så är hon fri att avstå den. (Detsamma gäller i allra högsta grad Carl-Philip.)
  Om man mår så dåligt som hon uppges göra, och som gör att det påverkar hennes arbetsförmåga, så är det vård hon behöver. En psykolog av nåt slag, samt stöd och hjälp av sin familj. Att flacka omkring i karibien med en kompis tycker jag är ganska omoget av en 28-åring. I mina ögon beter hon sig som att det är hon som varit otrogen och måste skämmas, därav flykten. (Det går visst sådana rykten..) Jonas var ledig i två veckor från sitt jobb, men som anställd kan man ju inte vara borta hur länge som helst, så han hade inget annat val än att gå tillbaka, fastän han säkert velat gömma sig ännu längre. (Och dessutom hade anledning till det) Madeleine är “anställd” på uppdrag av regeringen, hon är en offentlig person och har ett jobb att utföra. Jag tror inte på att hon är knäckt. Hon orkade ju jobba för Childhood i New York, med andra ord är hon arbetsför… (Synnerligen anmärkningsvärt)
  Anledningen till att jag gratulerat prinsessan är följande: Jag som undersåte gratulerar kungligheterna på deras födelsedag, hon är trots fortfarande prinsessa. (Jag utför min plikt som undersåte..)


 33. Gunilla M skriver: 10 juni, 2010

  Det är anmärkningsvärt att en prinsessa kan vara borta från lysning och nationaldag men reser runt och solar och badar. Mår man dåligt behöver man proffshjälp i lugn miljö och inte tillbringa tiden på offentliga stränder o krogar. Det går ju som sagt här ovan rykten om att hon varit otrogen, det lär ju komma fram i så fall.


 34. Pia skriver: 10 juni, 2010

  #29 För mig har Madeleine passerat gränsen för många veckor sedan.Men så har jag aldrig riktigt gillat den lilla bortskämda tösen, som nu för länge sedan växt ifrån den ålder då man kan ursäkta ett barn. Håller med om att det är märkligt vilken idiot-lojal hejaklack hon har lyckats skaffa sig.


 35. Lina skriver: 10 juni, 2010

  #28 Ehh…jag tror inte Madeleine ar i Miami for att forsoka bli vackrare och mer solbrand an Victoria pa brollopet. Den kommentaren sager mer om DIG an om Madeleine, Lilith!!!!! Visar bara hur ditt eget psyke fungerar!!! USCH!


 36. Axel skriver: 10 juni, 2010

  Kära Prinsessan Madeleine!
  Våra varmaste gratulationer på Din 28-årsdag.
  Vi hoppas att du snart har hämtat krafter och åter kan möta
  folkets kärlek.
  Gud välsigne Dig!


 37. Karin skriver: 10 juni, 2010

  Ge JB en andra change!


 38. Lina skriver: 10 juni, 2010

  Forresten, tankte bara fraga (ratt bra stalle att fraga pa menar jag) – ska aka over till Sverige/Stockholm nasta helg och undrar om det finns nagon som vet nan bra site som visar mest info och kartor etc over sjalva brollopsevenemanget? Garna pa engelska (medfoljande kompisar pratar inte svenska..)
  Vore jattetacksam 🙂


 39. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  @35: Oavsett hur mitt psyke fungerar måste jag utföra mitt jobb. Eller vårdas/sjukskrivas. Det borde också gälla Padde-Madde. Vi – svenska folket – är Padde-Maddes och hela löjliga familjens arbetsgivare. Jag tycker vi ska ställa krav, som alla andra arbetsgivare gör. Varför ska Rikspuckon undantas arbetslinjen?


 40. Helena M skriver: 10 juni, 2010

  Grattulerar med dagen Madde, hoppas du får vara ifred för pressen och media ett tag framöver.

  Mvh Helena


 41. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 10 juni, 2010

  Jag sällar mig till dom som tycker att det är under all kritik att prinsessan kan hålla sig borta från sitt Yrke!Att vara prinsessa!Låtsas vara sjuk!Blä!Firar på Bahamas och New york.Visserligen fyller denna dam28,men är det inte dags för pappsen att dottern i örat!Nej,lilla fröken,Prinsessa ta ditt ansvar och kom hem! Annars avsäg dig din titel och ta inte betalt från hovet när du ändå ingenting gör!Jag säger INTE grattis till en latmask.


 42. Evelynrb.se skriver: 10 juni, 2010

  #24 snickarjohn

  “Vart gränsen går” ska jag tala om för Dig.
  Vi som försvara Madeleine är för den person hon är och inte hur hon ska vara…oavsett hur hon är så tycker vi om henne.

  Ni som inte gillar henne tänker bara på skattepengar.Gör hon inte som Ni vill så sitter ni där med era giftgaddar,ni vet inte ens vad ni ska ta vägen för att svärta ner henne totalt på dessa sidor.

  Ena är värre än den andra..man kan tro att Ni tävla om vem som kan vara mest elak och dum när Ni bre på med era kvacksalverier om Madeleine.

  Hade Madeleine eller Carl Philip blivit regent så hade den person haft mest uppgifter att prestera som Victoria gör nu…och Victoria hade haft det som Madeleine har det nu.


 43. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 10 juni, 2010

  Vem står för Maddes kalas?Flygresorna är inte billiga!


 44. Axel skriver: 10 juni, 2010

  Lilla Lilith.
  Du har 349 “rikspuckon” i riksdagen att ösa din galla över, så låt oss få älska vårt Kungahus ifred.
  Själv är du väl bara ett “lokalpucko” i karriären eller?


 45. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  @: Det finns ett namn för att älska några man inte har någon djupare relation med: avgudadyrkan. Det finns många rikspuckon i riksdagen också, men inte så många som säger att de “älskar” dem…..


 46. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  @ Lilla Axel, menade jag.


 47. Euromum skriver: 10 juni, 2010

  Hoppas Madeleine får en lycklig födelsedag oavsätt vart hon gömmer sig

  Hjärtesorg gör oerhört ont och går inte över på några dagar eller veckor. När mitt livs kärlek bedrog mig och lämnade mig för en annan kvinna tog det många år innan jag kunde leva med det. Alla hantera en sådan livskris olika. Jag har djup respekt för detta.

  Sedan hoppas jag att Madeleine visar sig för medierna innan den 19 juni. Det vore klokt med tanke på vilken uppståndelse det kommer att bli kring henne när hon gör det.

  Kamerorna kommer att hålla fokus på varje minspel Madeleine gör under bröllopet bara för att kunna kommentera detta i relation till hennes hjärtesorg. Är hon förberedd på detta och tacklar detta redan nu kommer hon att klara detta galant.

  För hennes systers skull hoppas jag Madeleine är stark nog att visa sig offentlig några gånger innan den 19 juni så den värsta anstormningen är över innan dess. Det vore så tråkigt om Krinprinsparet skulle hamna i Madelienes skugga.

  Om Madeleine inte sköter denna situation väl förlorar hon oerhört mycket Goodwill. Det skadar hennes familj i längden.


 48. Gunilla M skriver: 10 juni, 2010

  Madeleine har redan nu förlorat oerhört mycket goodwill genom att synas på bilder i bikini med cigarett och glas i handen. Mår hon dåligt vore det bättre att “ligga lågt” med att synas alls när hon nu inte orkar vara med på lysningsmottagning, nationaldag mm.


 49. Axel skriver: 10 juni, 2010

  46.Lilith.
  Så rart av dig!
  Men jag skulle uppskatta om du använde maskulin ändelse.
  Lille Axel skall det vara.
  Ha en skön kväll lilla hjärtat!


 50. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  @Lilla Axel. Medvetet val. Du gör inget maskulint intryck. Mera åt kärringhållet. Utan att för den skull nedvärdera äldre damer. Skaffa dig ett eget liv.


 51. Gneta skriver: 10 juni, 2010

  Ni tror så mycket och ni tycker så mycket. Men allt detta tyckandet och vetandet baserar ni på vad skvallerpressen och div skvallrande kvällstidningar skriver. När skall ni lära er att kritiskt granska bilder och texter????

  Sedan ser jag också ett gäng mobbare här på insändarsidorna. Man kallar en person för “padda” här t ex. Det är ungefär sådana saker man skrek efter klassens mobbingoffer när jag växte upp..

  Ibland undrar jag hur gamla ni är egentligen, som sitter här och skriver era insändare.

  Ni skriker också om våra skattepengar och hur Prinsessan Madeleine lever på dessa. Hur vet ni det??? Det kanske faktiskt är så att hon tar ur egen ficka för prinsessan ifråga har faktiskt en egen förmögenhet, bara ett litet tips.

  Slutligen vill jag bara säga, att jag förstår om hon håller sig undan Sverige så mycket hon kan. Hon har genom åren mobbats och getts olika epiteter i tidningarna, helt enkelt av den anledningen att dom har velat måla upp henne på ett visst sätt. Om hon är denna festprisse, shoppinggalning, bortskämda person, ja det kan bara de som känner henne personligen svara på. Vilket faktiskt ingen av ni som sitter här gör, och väldigt få journalister heller.

  Jag har mer och mer börjat inse, att det sitter en massa människor ute i “stugorna” och har ett behov av att ha någon att mobba och kunna göra det helt anonymt, utan att behöva ta konsekvenserna av detta. Många gånger tror jag man projicerar sin egen otrillfredställelse på att få just mobba sk offentliga personer så här på olika internetforum… ganska skärmmande faktiskt


 52. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  .1. Kritiskt granska bilder. Menar du de retuscherade bilderna hovet släpper, eller menar du skandalbilderna från stureplan, rivieran, västindien, tuttkramandet i new york eller?
  2. Ingen har kallat någon för “Padda”. Din tolkning – varför denna koppling? Som uffe-puffe, fia-mia, enligt mig.
  3. “Ur egen ficka”??? Tillåt mig småle. Genom att utföra någon yrkesgärning, eller…. Pengarna i hennes fickor kommer från dig och mig.


 53. A-C skriver: 10 juni, 2010

  Att kritisera någon är inte detsamma som att mobba någon. Många insändare här (dock inte alla) ger kritik lugnt och sansat.


 54. Axel skriver: 10 juni, 2010

  Lilla Lilith.
  Alla har vi ett eget liv. Både du och jag roas av att spenderar en mycket liten del av det på detta forum, och det är väl inte fel?


 55. S skriver: 10 juni, 2010

  #44 På vilka grunder anser du att de folkvalda, som DU (om du inte är soffliggare) och alla vi andra röstat fram skulle vara riskpuckon???

  #34 Väl talat!


 56. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  @Lilla Axel: Jo, det är fel. Och jag är inte road, bara oroad över den dumhet som all denna glorifiering av en onödig, korkad överklassfamilj för med sig. Kritisera gärna mig, kritisera allt. Men kritisera även kungafamiljen. Deras agerande är pinsamt för Sverige. Oduglingar. Se på våra Europeiska kungliga familjer – deras kungafamiljer står för stolthet och plikt. Sveriges kungahus är en skam i högfärd och nonchalans. Och pinsamt.


 57. Gneta skriver: 10 juni, 2010

  Ang retuscherade bilder “som hovet släpper”… alla bilder retuscheras.. inkl de bilder som tas i en studio på dig och fin familj.

  Det är just detta som är det intressanta med att kritiskt granska bilder, en bild tagen vid ett tillfälle, sätt ihop med en text, som speglar någonting som händer säger vi 6 månader senare och journalisten vinklar det utifrån bilden och helt plötsligt har du en annan “sanning” en den som var vid fototillfället..

  Återigen ang ekonomi, Prinsessan Madeleine HAR egen förmögenhet, så även Prins Cal Philip.

  Återigen kostnaden för hovstat och slottsstat kostar ca 112 milj, där drygt hälften går till de sk kungliga slotten 10 till antalet och resterande är det sk apanaget, där bla ca 70% är lönekostnader för anställda. Detta är offentlig handling som du bla enkelt kan gå in och läsa på hovets hemsida och också är granskat av externa revisorer, visserligen revisorer utsedda av hovet, precis som vilket aktiebolag som helst i Sverige utser sina egna revisorer.


 58. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 10 juni, 2010

  Men Lilith,så du tar i ! Jag tycker att övriga kungafamiljen sköter sig utmärkt.Vad övriga europeiska kungligheter har för sig har jag inte mycket till övers för .Prins Charles är så högfärdig att han inte kommer på Victorias och Daniels bröllop( de är ju iallafall släkt).Monackos kungahus är väl inte direkt präktigheten själva.Italiens avdankade kungligeter är inte mycket att skryta med heller! Det varbara en liten grej med Carl Philip att han snäste åt en fotograf,men det har helylle jäntan Mette-Marit också gjort.Det såg jag på Tv!


 59. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 10 juni, 2010

  Gneta,var har Madelaiine fått sin förmögenhet från?Hon har inte precis jobbat sig till den.Carl Philip har ju åtminstone designat några prylar.


 60. Gneta skriver: 10 juni, 2010

  52# ang padda.. så här skrev du i i inlägg nr 39

  “Oavsett hur mitt psyke fungerar måste jag utföra mitt jobb. Eller vårdas/sjukskrivas. Det borde också gälla Padde-Madde. Vi – svenska folket – är Padde-Maddes och hela löjliga familjens arbetsgivare. Jag tycker vi ska ställa krav, som alla andra arbetsgivare gör. Varför ska Rikspuckon undantas arbetslinjen?”

  Det kallar iallafall jag mobbing.. men ok, vi har väl alla olika referenser till order mobbing.


 61. Gneta skriver: 10 juni, 2010

  # bla genom arv… om jag inte minns fel, så testamenterade Prins Bertil delar avsin förmögenhet till Victoria, Carl Philip o Madeleine


 62. Kicki skriver: 10 juni, 2010

  Ett stort o varmt grattis till prinsessan Madeleine med många kramar!


 63. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  @58: Prins Charles tycker väl som jag. Att svensktyska kungahuset är ett skämt.


 64. Gneta skriver: 10 juni, 2010

  För er som är nyfikna på Prinsessan Madeleines ev förmögen.. det är bara att googla och detta är offentlig handling också.

  #63: Glöm dock inte att Kung Carl XVI Gustafs båda föräldrar var barnbarnsbarn till drottning Viktoria av Storbrittanien


 65. Lilith skriver: 10 juni, 2010

  @64: och? Glöm inte heller kungahusets nazisympatier. Det är kanske därför Charles inte kommer.


 66. Helena skriver: 10 juni, 2010

  Ja problemet är att denna arbetslinje som alliansen har infört knappast verkar ha gett genklang i vårt kungahus …! Madeleine ska vara ett föredömme för svenska ungdomar och då rimmar det riktigt illa med hennes lyxsemester under hennes sjukdom….???!!!
  En vanlig svensk skulle bli sparkad av sin arbetsgivare och inte ha fått någon sjukpenning etc… Det är därför i allafall jag blir så irriterad på hennes uppträdande!
  Obs- jag är både rojalist och borgerlig väljare!
  Men hade jag just nu kunna välja medlemskap i den kungliga ligan skulle jag bli dansk medlem…


 67. Axel skriver: 10 juni, 2010

  55. Lilla Essingen.
  Det var Lilith som använde uttrycket “rikspuckon” om kungahuset, inte riskpuckon som du skriver, men det är väl egalt. Haha!
  Att jag överförde hennes epitet till riksdagen beror på att jag tycker det platsar bättre där.
  Och jo, jag röstar, men efter eget huvud. Jag är ingen domterad fårskalle.


 68. Gneta skriver: 10 juni, 2010

  #65.. ang kungahusets nazistsympatier, så Var Prinsessans Sibyllas far med i det nazistiska partiet och dömdes även efter andra världskriget för detta. Han tillhörd INTE svenska Kungahuset, Även Drottning Silvias far var med medlem av nazistpartiet, inte heller han tillhör det svenska kungahuset. Huruvida Gustav V hade några nazistsympatier, så isåfall var det väl sympatier som han delade med väldigt många av den Sveriges medborgare på den tiden. Även den svenska samlingsregeringen med P-A Hansson i spetsen har ju efer kriget anklagats för nazistsympatier, se bara på de transittåg med tyska militärer som tilläts passera genom Sverige under kriget, på väg till Norge.

  Vi är nog många svenska idag, vars föräldrar hade nazistsympatier under dessa år, men som idag talar mycket tyst om detta. Min egen morfar var t ex en av dessa, men tack och lov, mina vänner skriker inte nazistsympatiör efter mig för det, dom förstår och inser att med det historiska facit i hand, är det lätt att vara efterklok.


 69. Hanna skriver: 10 juni, 2010

  En del kommentarer har skrivit om Madeleines egna förmögenhet och det faktum att hon kanske har spenderat dessa pengar då hon far tvärs över världen för att “läka sig” och “hela sig”.

  Vad då egen förmögenhet, den är möjligtvis ärvd av Prins Bertil men ffa byggd av placeringar som kungen gjort med sitt apanage – inte på något annat sätt. Så särskilt egen är den alltså inte.


 70. Kiana, Norge skriver: 10 juni, 2010

  Gratulerer med dagen Prinsesse Madeleine. Håper du har hatt en fin dag. 🙂


 71. Gneta skriver: 10 juni, 2010

  #69: Hjälp, du är allt bra naiv, så du tror det blir så mycket över av apanaget att placera i diverse aktier och andra värdepapper.

  Återigen, googla lite, ta del av vad som är offentliga handlingar osv, införskaffa sedan en räknedosa så skall ni nog inse att det omskrivna apanaget nog nätt och jämnt täcker kostnaderna för Kungen, drottningen och Kronprinsessan Victoria och deras åtaganden.


 72. Axel skriver: 10 juni, 2010

  Angående Nazisympatisörer.
  Idag visar en valundersökning att sossarna tillsammans med kommunister ska bilda regering i höst.
  Detta kommunistparti sympatiserade med och finansierades till helt nyligen av Sovjetunionen Man hyllar massmördaren Stalin som avrättade 30 miljoner människor.
  Sätt fokus på det som är relevant idag, fårskallar!


 73. Bittan skriver: 11 juni, 2010

  Håller med inlägg 29.
  Ok hon är känd person, men hur många kända personer har inte brutit sina relationer och inte åker de bort och är borta flera månader i samband med separationen. Förr eller senare hinns den i kapp,


 74. S-N skriver: 11 juni, 2010

  Tänk om hennes kungliga höghet stannat hemma efter möhippan. Låtit sig fotograferats,bitit ihop som vi andra gör och låtit floden ebba ut så att hennes stora syster i lugn och ro får gifta sig med Daniel.
  Vem tror ni blir den mest omskrivna, mest plåtade denna dag?
  Hade detta varit min lillasyster hade jag aldrig förlåtit henne för att hon stal min stora dag.
  Hoppas den svenska presskåren skiter i Madde och lyfter vår hårt arbetande kronprinsessa på hennes lyckligaste dag i livet.


 75. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 11 juni, 2010

  Madeleine är i behov av vård och är arbetsoförmögen, det ges på ställen menade till det. Hon kan inte flacka omkring i Karibien med en cigarett i mungipan och fly sina plikter (lysningen och nationaldagen). Nu håller hon på att stjäla showen av storasyster, det är på tiden att hon blir fullvuxen och bär sitt ansvar. Hon kunde avsäga sig prinsesstiteln och bli en sekreterare i något bolag om hon klarar av det. Visst är det synd om henne men hon lever på skattepengar och borde sköta sina uppgifter därefter. Grattis på 28-årsdagen. Bli en kvinnna.


 76. anna skriver: 11 juni, 2010

  HON SKÖTER INTE SIN KUNGLIGA PLIKT!


 77. Jenny skriver: 11 juni, 2010

  Dags att komma hem nu Madeleine! Det här är bara pinsamt och gör det hela till en ännu större sak, om Madeleine hade legat lågt och hållit sig undan pressen en tid och sedan gjort sina uppdrag så hade den här sensationen lagt sig för länge sen. Nu kommer det bli en jättegrej när hon visar sig på bröllopet och lillasyster får all uppmärksamhet, igen. Bra tänkt, Madeleine!


 78. Netaadika.bloggspace.se skriver: 11 juni, 2010

  # 77. Jenny, jag tror att prinsessan Madeleine skulle få all uppmärksamhet oavsett skandalen med den brutna förlovningen. Det är Madeleine folk vill se….


 79. Evelynrb.se skriver: 11 juni, 2010

  Madeleine har sitt kontor i Manhattan så hon behöver inte alls jobba för Sverige längre. Hon har egen lön.


 80. Hanna skriver: 11 juni, 2010

  Har Madeleine varit borta så länge nu och misskött sina uppdrag som medlem av den kungliga familjen kan hon stanna borta nästa helg också – hon behövs inte i samband med bröllopet.!

  Hon kan ju bättre på sin solbränna, röka lite mer och bara lata sig – det verkar vara det hon är bäst på.


 81. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 11 juni, 2010

  Apropå naziser,huruvida det var med den saken,tycker jag dagens söner o döttrar,inte kan bli anklagade för! De var ju barn!


 82. Evelynrb.se skriver: 11 juni, 2010

  #80 Hanna..om Madeleine vill gå på Victorias bröllop så är det hennes ensak och inte din. Undra vad Du själv är bra på!!??

  Madeleine är 100 ggr bättre.


 83. Margaretha skriver: 11 juni, 2010

  Än .en gång vill jag understryka att prinsessan Madelene ska visas,vanlig hyfs och respekt.Hon är ung ,duktig och ger liksom de övriga i kungafamiljen ,Sverge dess största PR. Vi bör förstå
  att även en prinsessa behöver vila,semester och”ladda batterierna”efter hjärtesorg och svek.Precis så som vi själva skulle ha försökt,koppla bort det som tyngt.Nu kommer hon hem igen,till bröllopet,glädjen är stor.

  Mobbare ,republikaner och ondskan själv , har här på tidningens gratulations sida , visat henne och kungahuset sin värsta avsky. Sol på er Alla isommar och bättre omtanke om medmänniskorna.


 84. Evelynrb.se skriver: 11 juni, 2010

  #81 Grivinnan…vad har den saken med artikeln att göra??


 85. Alexandra Midnattsol skriver: 11 juni, 2010

  78# Jag tror att alla vill se Victoria på hennes stora bröllop. Hon kommer bli outstanding tror jag. Visst, Madeleine har alltid ansetts som vackrast i kungahuset, men på självaste kronprinsessans bröllop, så tror jag inte ens att Madeleine kan ta all uppmärksamhet. Det måste verkligen få bli Victoria och Daniels stora dag!


 86. Margaretha skriver: 11 juni, 2010

  Det blir säkert Brudparet som får den största uppmärksamheten
  Ett så vackert och lyckligt par!


 87. Anna skriver: 11 juni, 2010

  Margaretha, inse att M:s stil är provocerande. Vi lever i ett land där människor får på pälsen av Försäkringskassa och Arbetsförmedling direkt om man inte “sköter sig”. M kunde lika gärna visa fingret åt oss. Hon får gärna glassa runt för min del, men då kan hon göra det för sina egna slantar och avsäga sig sin prinsesstitel. M visar ingen respekt för vare sig sin familj eller svenska folket, hon beter sig som en ilsken treåring.

  Det knepiga är att många sossar i detta landet pratar ilsket om medelklassen och sk. höginkomsttagare. De kan gnälla avundsjukt på människor som har hus vid havet, fin bil eller reser på exklusiva resor (för ihoparbetade pengar), samtidigt som de höjer kungafamiljen och outbildade hockeyspelare till skyarna. Den ekvationen får jag inte ihop.


 88. Arlena skriver: 11 juni, 2010

  # 75 Om jag, vid psykisk obalans, fick möjligheten att välja mellan svensk psykvård och en cigarrett i karibien, skulle jag ta det senare alternativet. Det är sannolikt större chans att återhämta sig enligt den karibiska metoden.


 89. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 11 juni, 2010

  Bra sagt Arlena;)


 90. Sis B skriver: 11 juni, 2010

  Jag litar på svensk press att de gör den 18:e och 19:e juni till kronprinsessan och blivande prins Daniels dagar. Att all strålglans och fokus hamnar på dem. Jag hoppas också att vi får se fina bilder på de övriga gästerna inklusive HKH prinsessan Madeleine.
  Låt löpsedlarna dagen efter hylla kronprinsessparet det är dem som i framtiden kommer att betyda något.
  Låt oss få minnas deras bröllop som vi minns kungen och drottningens stora dag. Fast riktigt så blir det nog inte tyvärr men vi kan väl göra vårt bästa allihopa.
  Jag är mer en anhängare till kronprinsessan men
  Självklart grattis i efterskott till födelsedagen, Kronprinsessan har nog saknat er oerhört som stöd och är säkert lycklig att ni snart är hemma. Visa oss alla att ni är den prinsessa som väljer oss och inte låter er slås ner längre av onämnbara personer.


 91. Evelynrb.se skriver: 11 juni, 2010

  #87 Anna….Ska berätta en sak för Dig och alla andra. Om Madeleine avsäger sig sin titel så tillhör hon fortfarande kungahuset.. så Du och alla andra får ändå betala henne i skattepengar 🙂 Tror Du att kungen skulle låta bli att ge Madeleine av apanaget om hon behöver pengar.


 92. Ann-Marie skriver: 11 juni, 2010

  Nu är det dags att sätta stopp för denna tjej! Låt henne flytta utomlands så att vi slipper henne. Madeleine som ville slippa stämpeln av att vara partyprinsessa! Det är det enda hon gör. Se till att hon tar sitt ansvar!


 93. Evelynrb.se skriver: 11 juni, 2010

  Madeleines jobb är att vara prinsessa och det står inget skrivit hur AKTIV hon måste vara i Sverige. Madeleine tar sitt ansvar på annat i Manhattan som jag skrev # 79 🙂


 94. Alexandra Midnattsol skriver: 11 juni, 2010

  Mohahaha! Jag blir så full i skratt när jag läser alla kommentarer här om att vi som kritiserar Madeleine är elaka, och att hon gör rätt som flyr oss “mobbare”.. Anledningen till att vi kritiserar henne är ju för att hon är på solsemester och inte verkar bry sig om något eller någon. Det var därför kritiken kom. Hon flydde inte för att hon fick kritik.. Ni verkar inte förstått något.. 🙂 Hade hon stannat här och hållit en låg profil, och i alla fall närvarat på nationaldagen, så hade hon alldeles säkert fått folkets sympatier, det tror jag absolut!

  88# Om jag var prinsessa av Sverige så hade jag nog fått den bästa vården. Det finns bra psykologer, terapeuter osv i Sverige, men problemet med svensk psykvård är att det är brist på personal. Men det var ett annat ämne egentligen.

  91# Märtha-Louise upprätthåller mig veterligen inget apanage längre. Hon valde att bli egenföretagare istället.Hon är bara prinsessa, men man tog bort HKH i hennes titel. Madeleine skulle inte heller få leva på något annat än sin egna privata förmögenhet om hon avsade sig sin titel. Men det krävs att hon börjar arbeta i så fall. Hon skulle alltså också kunna vara enbart prinsessa, men utan att vara HKH.. (Eller alternativt stryka prinsesstiteln också och bli en “vanlig” fröken Madeleine)
  Men som sagt; arbeta skulle hon få göra i så fall, för att kunna finansiera sina solsemestrar.. (Och nej, det är inte mobbing att skriva så, det är fakta. Det är ju ett sånt liv hon verkar vilja ha.Folk måste lära sig att skilja på kritik, så länge den framställs på ett konstruktivt sätt; och mobbning, som är rena personangrepp med nedsättande kommentarer, vilket naturligtvis inte ska accepteras i några sammanhang, (Ett fåtal har jag sett, men alla som kritiserar är inte mobbare). Madeleine är en offentlig person, och det är vår fulla rätt som undersåtar att få vara missnöjda om vi tycker att hon skött något dåligt. Det är en balansgång att vara en offentlig person, vars arbete är att representera Sverige, och det är den balansgången vi diskuterar här. Personligen bryr jag mig inte om skattepengar heller, ty det påverkar inte min privatekonomi, (och hon reser säkert med sina privata tillgångar.) En del får det att låta som att man får leva på vatten och bröd, pga kungahuset..och det skrattar jag åt… Men visst, det är ett jobb att vara prinsessa – ett jobb i vilket prinsessan inte verkar särskilt intresserad av. Och utan arebete – ingen lön. Det är nonchalans och bristen på arbete som jag kritiserar.


 95. Evelynrb.se skriver: 11 juni, 2010

  # 94 Alexandra Midnattsol…Jag vet en hel del personer som inte jobbar men får lön ändå. Det är inte bara Madeleine som håller sig undan för att inte göra rätt för sig. Spelar ingen roll om dom är offentlig eller privat person.


 96. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 11 juni, 2010

  Partyprinsessan utan ansvar må flytta utomlands, mina drömmar om att hon skulle bli drottning i England är nog något utopisktiskt. Aldrig skulle the Queen godkänna en dylik snorpa till det brittiska kungahuset.


 97. Marie skriver: 11 juni, 2010

  #74 och 77
  Jag tänker nog lite i samma banor. Det är inte ett taktiskt bra drag av Madeleine att dyka upp på Victorias lyckliga dag, bara för att få all uppmärksamhet.
  Hade hon och hennes föräldrar haft lite “vett och etikett” vore det perfekt om hon kom hem till Nationaldagen, plus att hon firade sin födelsedag med familjen!

  Visserligen är Madeleine sedan länge myndig, men hon borde förstå att man inte kan bära sig åt hursomhelst om man har kungliga plikter att ta hand om.

  Det kan väl inte vara så att det är någon schism mellan henne och Kungaparet??


 98. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 11 juni, 2010

  Den sista frågan är ett bra drag!Det kan vara värre än så!Som inte hovet vill yppa!


 99. Alexandra Midnattsol skriver: 11 juni, 2010

  97# Intressant tanke..


 100. Marie skriver: 11 juni, 2010

  Hon blir säkert brudtärna till Victoria och hamnar i rampljuset 😀


 101. Lena skriver: 11 juni, 2010

  Madde visste ju vad Jonas var för en filur. Hur kunde hon bli så knäckt när han visade sig vara den som alla visste att han var?
  Jag tycker hon är osolidarisk med sin syster och förstör den här tiden före bröllopet för henne.
  Hon är osolidarisk med sin hela familj och släkt som får täcka upp för henne när hon uteblir.
  Hennes jobb är att representera Sverige och att vara med vid nationaldagsfirande t ex.
  Hon valde fel kille och sånt kostar! Hon borde ha känt till det alla andra redan visste och aldrig inlett någon relation med en en som har såna obehagliga ögon och en så avslappnad inställning till trohet som Jonas Bergström.

  Passa på och frossa i skriverier om kungahuset nu, Svensk Damtidning! Det är nog bara en tidsfråga innan Madde och hennes bror har satt den sista spiken i kistan!


 102. Hanna skriver: 11 juni, 2010

  Vadå, en sådan typ som Jonas B…avslappnad inställning till trohet…den påstådda affären med norskan skedde under den tid då paret hade en paus. Hur kan det vara otrohet då?

  Madeleine lägger huvudet på sidan och tittar ledsamt ner och på det sättet vill hon vinna folks sympatier. Men en bortskämd diva, som inte förstått det ansvar som vilar på henne som är född i kungafamiljen – hon har npog velat bestämma allt i det förhållandet. ve och fasa!

  En uppmaning till Madeleine…väx upp, ta ansvar och
  Visa dig värdig att tituleras prinsessa av Sverige och visa dig värdig att vara en förebild.


 103. Lilith skriver: 11 juni, 2010

  Låt oss kämpa för att behålla kungahuset Bernadotte. De är ju så roliga!


 104. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 11 juni, 2010

  Lilith!Håller me.Fullständigt!Annars fanns det inget mer roligt att diskutera,möjligen Ankan då.


 105. Lena skriver: 11 juni, 2010

  #102 Hanna, att du inte känner till vad man sysslar med på Vinges advokatbyrå (förutom arbetet då) betyder inte att inget sker där, eller hur?
  Vänta tills efter bröllopet så ska du se vad som skrivs i skvallerpressen… 😀
  Det finns mer att skriva om herr Bergströms liv och lustar!


 106. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 11 juni, 2010

  Men varje fall,kungahuset tillfaller en ny familj på tronen.


 107. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 11 juni, 2010

  Å jag är glad att det blev en svensk familj!


 108. Marguerithe skriver: 11 juni, 2010

  #101 Lena,
  Madeleine kände till det alla redan visste, men hon hade gärna kunnat leva med det, om inte en viss tjej gått ut och över en natt gjort M till hela Sveriges riksvåp. Det är bara därför hon är knäckt och ingenting annat.

  Även hon måste ta konsekvenserna av sitt beteende förr eller senare.


 109. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 11 juni, 2010

  Marquerithe,så sant!:Du satte pricken över I.


 110. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 12 juni, 2010

  Madeleine, sluta röka. Det är inte bra för din hy och dina lungor.


 111. LÖVISmail.com skriver: 12 juni, 2010

  SÖRJER MADELEINE

  För de som undrar hur detta är möjligt, ligger jag i väntan på hjärtoperation i eget rum i s.k. hotellet. Där får jag nyttja min dator.

  Jag får massor av hälsningar från nyhetsbyråer, och andra uppgiftslämnare i världen. De bilder, text, jag erhåller överstämmer
  inte så bra med svenka nyhetsmedia.
  När det gäller Madeleine är hon i merparten meddelanden ” partybruden nummer ett”. Hon är mycket populär då hon sätter sprätt på stora summor i butiker och restauranger.
  Hon har många kavaljerer.


 112. Axelina skriver: 12 juni, 2010

  108 # Jag håller fullständigt med dig.
  Sanningen och konsekvenserna av vårat handlande kommer i fatt oss alla för eller senare och således även den där Tora och andra glapkäftade som henne i sådana här sammanhang och den vetskapen känns UNDERBAR. 🙂

  Den känns så JÄVLA UNDERBAR!


 113. Stina skriver: 12 juni, 2010

  Det enda riksvåpet i det här sammanhanget är inte Madeleine utan Tora och människor som hennes gelikar.
  Genom att säjla sin ” Story” till skvaller pressen fick hon endast 5 minuter av Madeleines stjärnglans. Madeleine kommer att äga den scenen hela livet, genom att bara vara den hon är dvs en riktig prinsessa.


 114. Jenny skriver: 12 juni, 2010

  Ja det enda Tora tillslut kommer att komma underfund med att hon tjänade på den här historien, var det stöd och de 12 000 kr hon fick från skvaller pressen……


 115. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 12 juni, 2010

  Det var bra att Tora berättade, för sanningen måste komma fram. Vad skulle det sedan ha skett om de hunnit gifta sig.?


 116. Marguerithe skriver: 12 juni, 2010

  #113 Stina,
  Om man som du tycker att Madeleine är en riktig prinsessa borde hon ju stå över sådant som “diverse folk och fä” talar ut om i Se och Hör m m. Hon ska ju kunna hantera en sådan situation, och agera professionellt.

  Tack #109 och #112. Det gäller att genomskåda det oengagemang och den arrogans som just denna officiella peson besitter.


 117. Marguerithe skriver: 12 juni, 2010

  #116. Person ska det stå i sista meningen.


 118. Inger K skriver: 12 juni, 2010

  #63 Är det någon nuvarande kunglig familj som är mer tysk, än den engelska. Drottning Victoria var gift med Albert som var tysk. Och ett flertal av hennes barn, gifte sig med tyskar.
  Sen tycker jag också att Madeleine, nu måste skärpa till sig. Man kan inte vara 28 år och bete sig som ett barn. Hur många av oss har inte brutna förhållande bakom oss, med otrohet mm. Men med ett vanligt jobb, så får man bita ihop och vara på jobbet, ändå. Ungen är bortskämd, så det skvätter. Mina ungar hade aldrig fått göra så här.


 119. Kristine, Oslo skriver: 12 juni, 2010

  # 112
  Tora har begått en meget liten synd, hun har fortalt rene, skjære sannheten om Jonas. Du hører tydeligvis til dem som synes at utroskap og svik – fra børjan av – skal feies under teppet, men det er ikke sikkert at Madeleine holder med deg i det.
  Om Tora hadde vært den kynikeren du påstår at hun er, så hadde hun cashet inn 1 – 2 millioner kroner på saken. Du må også komme i hug at hun ikke står i noe som helst lojalitetsforhold til Jonas, Madeleine, den svenske kungen, nasjonalstaten Sverige, de svenske rojalistene etc etc what so ever, hvor mye du enn skulle ønske eller kreve det.
  Før eller senere vil saker om de svenske elskerinnene (som er mer enn en episode, en kveld) bli avdekket av pressen. Om de svenske tidlingene er lojale overfor kongehuset, så må man i våre dager ikke regne med at utenlandsk presse er det. Hvor mye ville ikke det skandalisere det svenske kongehuset om det først hadde kommet fram etter at de giftet seg?
  Redaktøren for herværende tidning har selv uttalt (på norsk tv) at de visste mye, men feget ut, inntil Se Hør offentliggjorde saken, da var de ikke et øyeblikk i tvil om selv å publisere. Men nå er det ikke sikkert at heller svensk presse vil være like lojale overfor Jonas som de er overfor kungen. Hvorfor skulle de være det, overfor en medelsvensson som har kommet seg inn i kongehuset, men som er så umoden og dum at han fortsetter å leve loppan – og tror at han kan oppføre seg som han vil?
  Du har rett i at det går en Nemesis gjennom livet – Jonas har allerede fått merke det.


 120. LÖVISmail.com skriver: 12 juni, 2010

  Grevinnan:

  Varifrån Madeleine fått sin förmögenhet.

  Sök på. http://www.facebook.com/pages/En-liten-Antirojalistisk-Film/120292184670268?ref

  Där finns bilder när kungens far tar Hitler i handen. Han har just överlämnat en stor donation från sig och hustrun. Bilden på Göring var när Herman Göring erhöll Serafimerordern. Bilden på Obergruppenführer Karl Edward Av Sachsen-Coburg-Gotha visar mannen som Ordförande för Röda Korset konstruerade lastbilar, där man drog i bilens gas i ett skåp på flaket. Så dödades utvecklingsstörda. Men det blev för jobbigt. Han byggde Tysklands första gasungnar. men det tog för lång tid ibland. Då injicerade man bensin i fångarna. Han gjorde stora pengar på kriget. Som alla andra tyskar säkrade han sin förmögenhet, genom att föra över den till NSDAP Brazilien. Där förvaltades den av NSDAP senare grupper som Grupo de Carmargo Corréa. Den kommer att ärvas av Rosana
  Camargo de Arruda Bothelo och maken Fernando.
  Fernendo och Rosana är ordförande och ansvarig för utsatta barn i drottningens Worl Childhood. Inbjudna som kungligheter eller statchef till bröllopet.
  Min svärfar var hög tysk marinofficer. Med tyska marinfartyg har han levererat konfiskeradet krigsbyte till NSDAP i Brasilien. Allt från valutor till konst. De kvitterades av medlemmar av NSDAP Brasilien. Där ingick drottningens far och fabröder på höga positioner. Även de SKALL ha placerat sina förmögenheter i fonder i Brazilien. Självklart måste kungafamiljen ärvt dessa fonder. Där är TROLIGEN svaret på hur kungahuset kan unna sig sin lyx !


 121. Inger K skriver: 12 juni, 2010

  #120. Vi som inte var med, ska nog inte uttala oss alls, varför de gjorde si eller så. Livet är kanske värt vissa saker. Även jag har tyckt och tänkt mycket om 2:dra världskriget.


 122. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Lövis,tack för upplysningen.Men jag vidhåller att dagens söner o döttrar inte kan så till svars för sina förfäders handlingar.Däremot kan de lämna tillbaka stöldgodset till de som har rätten på miljonerna.Då hade de gjort en god handling.


 123. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Redaktörn!Varför granskar du mig och inte LÖVIS?????


 124. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Har enfråga till red!Varför gräver ni inte lite mer om alla kusiner som finns?Tänker på kunges syster,Margaretha,Birgitta och Desire?


 125. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Å det var ju jobbigt för redaktörn att börja arbeta!Stressa inte,ta god tid!För all del!


 126. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Trevlig dag!


 127. Evelynrb.se skriver: 12 juni, 2010

  Detta står på den kungliga sidan:

  Prinsessan Madeleine kommer hem till Sverige.

  Prinsessan glädjer sig mycket åt att närvara vid Kronprinsessparets bröllop 19 juni. Hon vill samtidigt tacka för allt stöd och visad omtanke hon har fått den senaste tiden.

  OBS:
  (Efter sommaren kommer Prinsessan återvända utomlands och vara projekthandläggare för World Childhood Foundation.)


 128. Evelynrb.se skriver: 12 juni, 2010

  #100 Marie

  Madeleine ska vara brudtärna 🙂


 129. Jenny skriver: 12 juni, 2010

  Stackar Viktoria i sådana fall. Det är väll meningen att man själv som brud på sitt bröllop, ska få allt fokus på sig själv och inte stå i skuggan av någon annan speciellt inte ens lilla syster.


 130. Axel skriver: 12 juni, 2010
 131. Annika skriver: 12 juni, 2010

  Det är inte för inte man drar vissa likheter med prinsessan Birgitta som ägnat dagarna åt golf o sol i alla år…

  Det verkar som Madeleine har ett ordentligt lager skinn på näsan. Hon är nog inte den som får fjärlilar i maggrogen om pappa kungen höjer rösten. Pojkvännerna dessförinnan hade hon ingen tur med. Någon av dem gick till gapiga skånskan Carolina Gynning från Big Brother huset.
  Killen som tog klämde henne på brösten på en promenad med kungaparet i London, rev senare något tält på fyllan på Gotland.. Gick Madde inte också till någon tatuerare och “gaddade” sig på skuldran? Den omtalat vågade och djupa röda U-ringen på Nobelfesten…. Visst är det är lite rebell över vår prinsessa ?

  Så visst finns det anledning att skriva om henne.


 132. Axel skriver: 12 juni, 2010

  Välkommen hem kära prinsessan Madeleine!
  Nu blir Sverige helt igen.


 133. Jenny skriver: 12 juni, 2010

  Men jag tycker det ändå är bra gjort av Madeleine att ställa upp som brudtärna på sin systers bröllop. Nu har ju vicktoria Daniel att hålla i handen när det kommer att storma i fortsättningen. Frågan är ju vem madde kommer att ” hålla i handen “i framtiden när det stormar i hennes liv. Det får framtiden avgöra 🙂


 134. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  Det ryktas på detta forum om unge Herr Jonas Bergström och att den fullständiga sanningen om hans eskapader skall komma fram efter kronprinsessbröllopet.

  De(n) som sitter inne med första handsinformation kan väl dela med sig till oss andra redan nu???

  Likaså en annan tanke – kan Prinsessan Madeleines flykt från Konungariket Sverige i verkligheten bero på skism med kungaparet ???

  Tror det kan trilla fram många skelett ur garderoben om både Jonas Bergström och Prinsessan Madeleine.

  It takes two for a tango!

  Vem öppnar Pandoras Box?


 135. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  Censur på debatt forumet ?


 136. Stina skriver: 12 juni, 2010

  Ja Madeleines framtida man kommer hon nog hålla ett väldigt stadigt grepp om….


 137. Axel skriver: 12 juni, 2010

  Fredrik.
  Fortsätt med dina dagrömmar men sluta med dina hemska särskrivningar.


 138. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Fredrik det är redaktörn som öppnar Pandoras ask!


 139. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Ja man läser att hon ska arbeta med Childhood.Då kan hon inte direkt bara ta semester.öresten,undrar om hon uteblir från jubilet avBernadotte i august?ör hon det är hon knappt prinsessan Bernadotte.


 140. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Jag skulle skriva,för gör hon det!


 141. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  136 Axel:

  Lär dig stava innan du beger dig ut på offentliga forum.

  Det finns inget värre än bortkastade skattepengar som inte gett goda resultat på skriv- och läsförmåga, right ?!


 142. Evelynrb.se skriver: 12 juni, 2010

  #138 Grevinnan…Det står i den kungliga kalendern att Madeleine ska vara med i Örebro.


 143. caterine skriver: 12 juni, 2010

  Norska prinsessan Märtha -Louise har avsagt sig apanage och HKH titeln och tillåter att man duar henne, det kan våra prins- prinsessor göra också, då kan dom leva som dom vill utan kritik. Hoppas att dom har förstånd till att göra det. Sen tycker jag verkligen inte att vårt kungahus ska slå sig för bröstet och vara överhögheter, om man ser till deras förflutna. RESPEKT KRÄVER MAN INTE, DET FÖRTJÄNAR MAN. Jag har inget emot att vi har monarki men det finns gränser hur jag tycker dom ska uppträda, gärna pompa och ståt men visa att de är till nytta för landet. ta lärdom av drottning Margrethe av Danmark.


 144. Evelynrb.se skriver: 12 juni, 2010

  #140 Fredrik1969…Du har inte tänkt på att det är datorn som hänger sig när man skriver här så vissa bokstäver inte är med ??? Jag har sett att det hänt många fler,och det kan hända Dig med.

  Jag vet att Axel stavar mycket bra 🙂


 145. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  #143 Evelyn… mmm

  Hursomhelst jag är intresserad av skvaller och inte tjafs mellan oss vanliga dödliga.

  Vem öppnar Pandoras Box och delger oss unge Herr Jonas Bergströms eskapader och köttsliga luster som tydligen halva Stockholms jetset kretsar känner till sedan lång lång tid ?!


 146. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 juni, 2010

  Ja Fredrik.
  Eskapaderna har pågått länge. Och inte bara Jonas eskapader.


 147. Evelynrb.se skriver: 12 juni, 2010

  # 144 Fredrik1969…Håller med Dig att Vi inte ska tjafsa 🙂 😉


 148. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  #145 Demba…

  Spännande. Några följdfrågor:

  a) Endast blondiner av kvinnligt kön ?

  b) En liten 50 cm JB på väg inom kort ?

  c) Några manliga älskare i sänghalmen?

  d) Prinsessan Madeleine utgår jag ifrån skött sig och varit 100 % trofast i tanke och handling gentemot exet Jonas Bergström ?

  Har jag missat några detaljer i detta kungliga drama?


 149. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 juni, 2010

  Nej Fredrik, du har inte missat några detaljer. Men du är fel ute vad det gäller punkt D.


 150. Axel skriver: 12 juni, 2010

  140. Fredrik.
  Då du tydligen är en skamlös lymmel ska jag begagna min dyrbara tid till att lära dig ett och annat.
  Lektion nummer 1.
  Jag skriver särskrivning. Du skriver sär skrivning. Fattar du?


 151. Linda skriver: 12 juni, 2010

  Det är säkert inte så lätt för henne med alla skriverier om hur lycklig Victoria är när hennes egen förlovning precis har brutits, även om hon vill det bästa för sin syster. Jag tycker ofta att man framställer henne på ett orättvist sätt. Det är inte alls konstigt om hon vill fly från den här situationen. Jag hoppas att hon i alla fall hade en någorlunda trevlig födelsedag.


 152. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  #148 Demba:

  OJ, unge herr Jonas Bergström har haft manliga älskare och försmådda prinsessan Madeleine har själv haft fingrarna i andras syltburkar ?????

  Finns det fler välinformerade som kan bekräfta ovanstående skvaller som borde hamna på löpsedlarna till Aftonbladet och Expressen. Imorgon !!!

  Många tack Demba – du ska få några extra stjärnor av mig för ovanstående !

  #149 Axel …. uppenbarligen har mina dagrömmar fäste i verkligheten medan du bara verkar vara en bitter gammal sur katt som märker andras ord. Basta !


 153. Axel skriver: 12 juni, 2010

  Alla måste vi väl förstå att en prinsessa är en människa som vi.
  Vem är så aningslös att tro att pengar löser en människa från svårigheter med sin roller och sina relationer?
  Förstår ni inte att hon söker sin plats i verkligheten?
  Förstår ni inte att hon också vill bli älskad för den hon är?
  Mobbing sker ofta i grupp, ofta anonymt.
  Mobbing är vidrigt och omänskligt.


 154. Kristine, Oslo skriver: 12 juni, 2010

  Jøss. Jeg hopper litt i stolen.


 155. Kristine, Oslo skriver: 12 juni, 2010

  Nå har jo aristokratiet aldri holdt seg til borgerlige dyder og regler. De har hoppet i halmen med hvem det skulle være, og stort sett handlet etter eget tycke, men holdt et moralsk skinn oppe utad. Antagelig fordi de hadde blitt kjeppjaget fra tronen om folk visste hvordan det egentlig stod til.

  Det går bare ikke lenger i vår tid.


 156. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  153 Axel.

  Alla människor har ett ansvar att själv ta ansvar och stå för konsekvenser av ens egna handlingar.

  Ingenting fjättrar en prins eller prinsessa att hålla fast vid börd. Titlarna kan lätt tas bort och plötsligt uppenbarar sig möjligheten att själv forma sin egen framtid. Att vara någon för sin egen skull. Att fylla sitt liv med ett meningsfullt innehåll. Att slippa tristessen att behöva ägna dagarna åt meningslösa aktiviteter medan icke-kungliga vänner växer som personer i takt med de utmaningar som de ställs inför och löser.

  Ingen mobbar en prinsessa som fegt väljer att fly från sina personliga problem.

  Vi konstaterar bara krasst att flyktbeteende inte inger respekt hos kreti och pleti.


 157. Gittan skriver: 12 juni, 2010

  Axel #131… Har du inte läst dagens Expressen?


 158. Axel skriver: 12 juni, 2010

  Fredrik.
  Du skriver följande:
  “Ingen mobbar en prinsessa som fegt väljer att fly från sina personliga problem.
  Vi konstaterar bara krasst att flyktbeteende inte inger respekt hos kreti och pleti.”
  Jag svarar:
  Du är en mobbare och du tillhör “kreti och pleti”. Det gör inte jag!


 159. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  157 Axel.

  Tackar och vad är du för något ?


 160. Evelynrb.se skriver: 12 juni, 2010

  Heja Axel…du är nummer ett..Du leder 🙂 🙂 😉


 161. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 juni, 2010

  Ja Fredrik.
  Du har en massa frågetecken efter ditt första påstående. Dom kan stå kvar ett tag.


 162. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 12 juni, 2010

  Demba vad är det för rådd med Fredrik, jag förstår ingenting. Kanske det inte är menat åt mig. Men Madeleine måste ta sig för sina plikter.


 163. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 juni, 2010

  Håkan.
  Det är inget särskilt med Fredrik. Bara en del saker som jag vet, men inte kommer att skriva här.
  Och jag tycker också att Madde ska sköta sina plikter.


 164. LÖVISmail.com skriver: 12 juni, 2010

  Prinsessan Madeleine skall flytta utomlands och arbeta för World Childhood Foundation.

  Undrar om hon blir tvätterska = Ryktas att hon skall: Tvätta svarta pengar åt Fernando de Arruda Bothelo. ordförande Childhood Brazilien.


 165. Fredrik1969 skriver: 12 juni, 2010

  Tack Demba.

  Det är lätt vara efterklok och se allt i bakspegeln.

  Jag har dock tyckt det varit ologiskt att det var Prinsessan Madeleine som bodde hos väninnor medan ex-pojkvännen bodde kvar i deras gemensamma lägenhet. Jonas Bergström flyttade ut från lägenheten efter att hovet gått ut med press-release om att förlovningen brytits.

  Allt eskalerade när norska Tora gick ut i Se & Hør för att berätta om sin otrohetsaffär …. Min magkänsla säger mig att den artikeln var “riggad” och att någon skulle utses till syndabock.

  Nåja jag som är kreti och pleti kommer ju aldrig få veta vad som pågick … fast nog var det hemskt synd att det gick kras mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström.

  Ett vackrare par har vi sällan skådat och kanske de en dag kan se varandra i ögonen och säga förlåt till varandra?


 166. Margit Lundström från Finland skriver: 12 juni, 2010

  Gud välsigne Din födelsedag och hoppas att det är också härliga och lyckliga dagar framtill Dig prinsessan Madeleine!


 167. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 12 juni, 2010

  Fredrik.
  Ja någon skulle utses till syndabock. Kan hända att båda var lika skyldiga.


 168. Irena skriver: 12 juni, 2010

  Fredrik.
  Du vet inte vad du ger dig in på…men dum är du inte, och alla dina frågetecken är satta på det rätta stället…Madeleine är klok som väljer att bo i USA. Just nu är det det enda, raka.


 169. Netaadika.bloggspace.se skriver: 12 juni, 2010

  Så klart att Jonas är syndabocken ! Men han får ju oxå skylla sig själv som han har hållit på. Han har aldrig kunnat hålla fingrarna från vilken syltburk som helst. Aldrig! Så är det!
  Fredrik ? Se varandra i ögonen och säga förlåt? Tror jag inte men man kan ju hoppas…. för ett snyggare par (iaf i kungahuset) kan man väl inte se?


 170. Netaadika.bloggspace.se skriver: 12 juni, 2010

  Å så kommer vi till Fredrik o Axel. Vet Du vaad farbror Axel? Jag tycker att Du skall skriva en pjäs…med bättre repliker men det kan Du nog?


 171. Axel skriver: 12 juni, 2010

  169. Neta.
  Haha! Tyckte jag fick till det riktigt snyggt?
  OK! Jag får vässa replikerna litet.


 172. Kristinasvenskdam.se skriver: 12 juni, 2010

  Kan ingen porta LÖVIS från denna tråd? H*n säger sig ligga på “hotell” i väntan på hjärtoperation. Av kommentarernas bristfälliga sammanhang och andra egendomligheter inläggen verkar det vara ett helt annat institutionshotell som LÖVIS tagits in på.


 173. Colle von Knappenkoffen skriver: 12 juni, 2010

  Ta dig i brasan Kristina. Det är den sista människan ärliga människor skullel vilja porta. Han är en ÄKTA levande legend, som nötter som dig har för liten ärta som hjärna som kan ha känsla att ta tag i. Det finns massor av människor i sverige som skulle vilja utrycka sig om mycket, men vågar inte. Som sagt, Ta dig i brasan fröken.


 174. Nikolina skriver: 12 juni, 2010

  168
  …….ett snyggare par ?
  Carl Philip och Sofia – så klart…


 175. Kristine, Oslo skriver: 12 juni, 2010

  von Knappenkoffen, for et herlig navn! Er du selveste Løvis, montro? Men han kommer med ett og annet substansielt innimellom. Han burde være mer to the point, så vi får det med oss. F eks dette med Silvias slekninger i Brasil som er litt inne i Silvias prosjekt, men driver både innenfor den grå og den svarte økonomien. Hvis noe av det stemmer er det en sak for stuntreporterne i Uppdrag granskning.


 176. Lilith skriver: 12 juni, 2010

  Madeleine lämnar Sverige. HURRA! Hoppas hon tar hela tjocka släkten med sig!


 177. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 12 juni, 2010

  Men jag undrar varför redaktörn granskar mig hela dan och inte en del andra personer som har skrivit vissa saker?
  10 19:33

  Prinsessan Madeleine skall flytta utomlands och arbeta för World Childhood Foundation.

  Undrar om hon blir tvätterska = Ryktas att hon skall: Tvätta svarta pengar åt Fernando de Arruda Bothelo. ordförande Childhood Brazilien.
  Är väl minst sagt,vettig att kolla!Men då sover red!Go kväll !


 178. LindaLinda skriver: 12 juni, 2010

  Is The Quenn You Are The Best.
  Yes 🙂


 179. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 13 juni, 2010

  Hej,hej!
  Idag läste jag på rubrikerna att pappa kungen satt ner foten.Han vill att Madde kommer hem.Heja pappa kung!


 180. Kristine, Oslo skriver: 13 juni, 2010

  Kanskje han har lest våre “gode råd” her i kommentarspaltene?


 181. Stina skriver: 13 juni, 2010

  Ja pappa kungen är väll den ende som har pli på den galna tösen…)


 182. Evelynrb.se skriver: 13 juni, 2010

  Trodde Madeleine redan var i Sverige !?


 183. Stina skriver: 13 juni, 2010

  Ja någon stans i Sverige är hon, påväg att planera Viktoria och Daniels bröllop.


 184. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 juni, 2010

  Skulle inte tro det Stina. Bröllopet är färdigplanerat. Gästerna börjar snart anlända om en del inte redan gjort det.


 185. Marguerithe skriver: 13 juni, 2010

  Tror inte med tanke på bilder att det finns något som tagit kungen så hårt som Madeleines eskapader och brist på pliktkänsla. Han ser helt förkrossad ut och man får bara hoppas att bröllopet förlöper väl, trots allt som varit den senaste tiden.


 186. södermalmtjejen skriver: 13 juni, 2010

  Leave her alone!! Hon kanske reste bort med Jonas för att lösa allt igen… They say that you never forget your first love, so true so true


 187. Kristine, Oslo skriver: 13 juni, 2010

  var ikke det Erik Granath eller hva han het. Ha-ha


 188. Marguerithe skriver: 13 juni, 2010

  Erik Granath och Madeleine hade passat varandra bra, de är samma andas barn.


 189. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 juni, 2010

  Ja södermalmstjejen. Dom gjorde ju det, men det sket sig i alla fall. Deras saga var troligen slut.


 190. Anna skriver: 13 juni, 2010

  http://myroyal-myroyals.blogspot.com/2010/06/princess-madeleine.html

  Ciggen ser ju fräcsh och utvilad ut. Känns bra att mina skattepengar går till något viktigt, alltså viktigare än t.ex. barn- och äldreomsorg.


 191. Anna skriver: 13 juni, 2010

  Fredrik1969, läs på Flashback om du ville veta mer om ryktena kring JB. Finns en tråd om honom där. Tror dock inte pressen kommer skriva en rad om ryktena förrän efter bröllopet.


 192. Gilla skriver: 13 juni, 2010

  Lövis är en gammal kungahatare som i många år förgiftat Expressens kommentatorfält så fort dom skrivit något om kungahuset.


 193. Fredrik1969 skriver: 13 juni, 2010

  Anna, tack för tipset.

  Jag har precis läst om JB och ciggen på Flashback. Mycket roande läsning och rekommenderar alla andra göra detsamma: http://www.flashback.org


 194. Gilla skriver: 13 juni, 2010

  Dom som skriver här och tror att dom betalar till kungahuset tycker jag ska räkna efter vad dom själva kostar staten,betalar ni under 200000kr i skatt per år så är ni ren förlustaffär för samhället.


 195. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 juni, 2010

  Gilla.
  Här finns MÅNGA som inte betalar under 200 000 kr i skatt varje år. Men troligen gör du det eftersom du verkar så förvånad över att det över huvud taget kan vara möjligt.

  Det är höginkomsttagarna som pröjsar kalaset både för dig och för kungahuset. Men det gör vi gärna. Fortsätt med ditt lilla liv. Vi betalar.


 196. Fredrik1969 skriver: 13 juni, 2010

  Aja baja !

  http://myroyal-myroyals.blogspot.com…madeleine.html

  (länken tål att upprepas ….. )


 197. Fredrik1969 skriver: 13 juni, 2010
 198. Grevinnanchintohs.blogspot.com skriver: 13 juni, 2010

  Fredrik!Va var det för skoj!?Kom inte in där!


 199. Fredrik1969 skriver: 13 juni, 2010

  Grevinnan!

  Vad menar du? …. mmm satt mest och funderade på varför svensk media endast köpt in de första bilderna när det fanns andra oxå ….


 200. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 13 juni, 2010

  Dom där bilderna har man ju redan sett.


 201. Mille skriver: 14 juni, 2010

  Hon borde vara hemma nu, för det är ju faktiskt hennes födelsedag!!


 202. Netaadika.bloggspace.se skriver: 14 juni, 2010

  #197 Fredrik ,önskar att vi hade blivit besparade de här skräckbilderna 🙁
  Sign/desillusionerad


 203. Evelynrb.se skriver: 14 juni, 2010

  # 193
  # 196
  # 197

  Fredrik1969 Nej Tack…har inget intresse att se det 🙂


 204. Netaadika.bloggspace.se skriver: 14 juni, 2010

  #203… största antiklimaxen i mannaminne dom där bilderna. Hu hu hu…. vill inte se vill inte se vill inte se mera SUCK …
  Men vilka är vi att kritisera? Tror att det finns fler här med en liten lilten magge? Inte?


 205. Netaadika.bloggspace.se skriver: 14 juni, 2010

  men lilla Madeleine kommer nog ändå att vara favoriten i kungahuset. Finns inte så mkt mer att beundra där utom kungen förstås då.


 206. Mimmidjurgarden.se skriver: 14 juni, 2010

  Jag vill inte vinna prinsessfilmen. Punkt slut. Dålig vinst.


 207. Irene skriver: 14 juni, 2010

  Hon påskyndade en förlovning med JB, då hon var rädd för att storasyster skulle hamna i fokus och klarade inte av att komma i skymundan. Säkert är det inte enbart JB:s fel att förlovningen bröts. Den lilla “damen” har nog icke rent mjöl i påsen, men det är hennes fd som får ta “stötarna” och gentlemannamässigt gör så utan kommentarer.
  Låt henne flytta utomlands, men se till så att hon ej få del av apanaget utan måste söka ett arbete för att kunna försörja sig. Det blir nog inte helt lätt och det dröjer nog inte länge förrän hon tyvärr är tillbaka här igen.


 208. Evelynrb.se skriver: 14 juni, 2010

  # 205 Håller med Dig Neta 🙂 😉


 209. Netaadika.bloggspace.se skriver: 14 juni, 2010

  Irene… nu är Du dum. Självklart skall vår fina fina prinsessa ha del av apanaget. Och vad Du menar men inte rent mjöl i påsen så måste Du nog komma med en förklaring ! Prinsessan skall inte ta nåt vadsomhelst arbete… absolut inte. Hon är en kunglighet och kommer att förbli det pilutta dej Och javisst Jonas är en gentleman och säger varken bä eller bu. All respekt till den mannen! Han är helt okej IMO


 210. A-C skriver: 14 juni, 2010

  # 197 – det var riktigt fula bilder…..


 211. Anna skriver: 14 juni, 2010

  Neta, det är inte särskilt gentlemannamässigt att göra en annan kvinna gravid medan man är förlovad med en annan…

  Näe, Prinsessan ska inte ta vilket arbete som helst, det syns ju tydligt att hon är arbetsoförmögen.Undrar när Försäkringskassans utredning om henne är klar?


 212. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 14 juni, 2010

  Nej Anna.
  Ingen gentleman gör så. Däremot har en massa skitstövlar gjort så i alla tider.
  Om detta är sant så är Jonas ett ärkekräk.


 213. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 juni, 2010
 214. Prinsen skriver: 15 juni, 2010

  Förhinder igen, kommer inte till helgen


 215. Nettan skriver: 15 juni, 2010

  214 # Okej jag förstår. Jag är nere i Halmstad nu och jag har bara kvar lägenheten juni ut. Kommer vara här nere under semestern sen får jag se vad som händer med mitt liv. Mina kort ligger ganska öppna. Jag älskar dig och kommer förmodligen alltid att göra det, men om du inte känner samma för mig vill jag att du släpper mig nu, så att jag kan gå vidare med mitt liv.


 216. Prinsen skriver: 15 juni, 2010

  Jag känner inte detsamma för dig, jag känner dig knappt för att jag skulle kunna älska dig eller känna sådana känslor för dig överhuvudtaget.
  Prinsen har under förra vecka valt att gå tillbaka till sin tidigare kärlek, vi ska flytta ihop nu till en annan stad.

  Våra liv ser helt olika ut, det är bra att du släpper och går vidare, det blir bäst för dig själv eftersom jag aldrig kommer finnas där. Jag älskar någon annan.

  Du kommer hitta lyckan någon annan stans och den kärlek som du är värd.


 217. camilla skriver: 15 juni, 2010

  Nej vi tog aldrig tiden att lära känna varandra…
  Du får ha ett bra liv.


 218. Annie Pettersson skriver: 17 juni, 2010

  Madeleine Grattis på din Födelsedag, jag ser fram emot att du får också en tid då du blir lycklig och får syllesätta dig med det du är bra på. Att behöva fly från fosterlandet Sverige vore det värsta som kan hända. Det finns tider man behöver för sig själv här i livet och vi får hoppas att du också får den tiden att gå vidare, se framtiden framför dig, -men det du inte gör idag kan vara försent i morgon:) Lycka till!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar