Grevinnan Alexandra: Kärleken går igenom faser

Grevinnan Alexandra: Kärleken går igenom faser
Annons
Grevinnan Alexandra med maken Martin Jörgensen.
Grevinnan Alexandra med maken Martin Jörgensen.

Grevinnan Alexandra berättar öppenhjärtigt om sitt liv i en ny dansk intervju. Hon menar att hon inte ångrar något och absolut inte skulle göra om något heller.

Grevinnan och exprinsessan Alexandra, 45, öppnar sig i en nygjord intervju för danska Billed-Bladet, Hon avslöjar bland annat att hon inte ångrar något i sitt liv, tar saker som de kommer och är mycket bra på att leva i nuet.

Annons

“Jag har världens bästa barn”

Alexandra berättar bland annat att hon inte ångrar något i sitt omvälvande liv, som gått från en anonym tillvaro i Hong Kong till ett liv som först prinsessa, sedan grevinna, i ett helt nytt land.
– Jag är riktigt glad för mitt liv. Jag har en härlig man och jag har världens bästa barn. Så som barnen är – balanserade och glada – så måste vi ha gjort något rätt i vår uppfostran, säger Alexandra. Jag har alltid sagt att när domedagen kommer så ska jag kunna säga till mig själv att jag har levt det liv jag velat. Jag vill också kunna säga att de saker jag varit otillfreds med, de har jag ändrat på. Och saker jag varit riktigt glad för har jag understrukit. Och så har det varit.

Kärleken går igenom faser

Om kärleken till sin man Martin Jörgensen, och hur den har utvecklats sen den första förälskelsen lagt sig säger hon:

– Livet går igenom faser och det gör kärleken också. Man bygger på det man har och utvecklar saker och ting därifrån.
Några fler syskon till prins Nikolai och prins Felix är dock inte inplanerat:
– Jag är ju 45 så jag tror inte naturen vill vara med mer.
Hon berättar också att hon tycker mycket om att sjunga.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Grevinnan Alexandra: Kärleken går igenom faser”

  1. Martin skriver: 8 december, 2009

    nej det later ju helt i overensstaemmelse med hennes natur….vi angrar heller inget som hon gjort…speciellt inte att hon broet upp och darmed mojliggjorde den svikne mannens nya lycka !!! ..Att “kunna saga till sig sjaelv pa domedagen att man levt det liv man velat leva” ar ju inget som kommer att imponera pa domaren….!


  2. mb skriver: 8 december, 2009

    På något sätt tror jag inte heller att Sankte Pers kriterier har så väldans mycket att göra med huruvida vi är nöjda med våra liv eller inte. Men det var kanske inte så Alexandra menade heller?


  3. khan skriver: 29 november, 2010

    jag tŧcker att även om man bor i ett palats där man kan inte hitta något kärlek eller någon förtroende eller någon riktig liv att dela varandra någon gång eller någon kväll eller morgon att njuta för då blir man förälskade varandra och blir glada, utan det är helt onödan att vara i hop eller passa tider bara för barnens skull är helt onöden. Vi är människor vi behöver riktig kärlek att dela varandras sorg eller glädje helt o hollet utan att ha någon bråk.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar