Guillaume och Stéphanie på resande fot

Guillaume och Stéphanie på resande fot
Annons

guillaume-stephanie-ibl

Arvstorhertig Guillaume och prinsessan Stéphanie av Luxemburg

Det var ett tag sedan vi såg dem. Men nu kan vi visa de här fina bilderna på arvprins Guillaume och Stephanie av Luxembourg, som i dagarna har besökt Limburg An Der Lahn i Tyskland. Paret åkte runt i Hesse och fick se flera platser i området.

Annons

guillaume-stephanie-ibl

Här ser vi Guillaume och Stephanie med “chief minister” av Hessen, Volker Bouffier och hustrun Ursula när de besökte monumentet av Nassau i Wiesbaden.

stephanie-ibl

Wiesbaden är huvudstaden i Hessen. Arvprinsen och hans Stephanie var där på officiell visit. Snart återvänder de till Tyskland, där den borgerliga vigseln mellan prins Felix, Guillaumes bror, och Claire Lademacher snart äger rum.

guillaume-stephanie-ibl-2

Av Åsa Bönnelyche
Foto: IBL Bildbyrå

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

26 kommentarer till “Guillaume och Stéphanie på resande fot”

 1. Esther skriver: 9 september, 2013

  Huff, så kjedelig hun er.


 2. Cissi skriver: 9 september, 2013

  Arvstorhertiginnan Stéphanie ser jättegullig ut och har verkligen en medfödd fin stil, värdig och sansad.


 3. Gunnel skriver: 9 september, 2013

  Värdig och sansad ja, men trist och tantig stil. Synd. Fast frisyren ser bättre ut…


 4. Elisabet skriver: 9 september, 2013

  Håller med, hon ser så gullig ut och klär sig därefter och vågar stå för det. Hon har säkert en underbar personlighet.
  Så trött man är på alla kvinnor som måste visa upp sina kroppar i tid o otid. Naken upptill o nertill o lite tyg på mitten. Ser ut som småflickor allihop. Vad är det för fel på att vara kvinna?


 5. Norskinnen skriver: 9 september, 2013

  Syns hun er flott og ladylike. Den mellomeuropeiske adelen har nok mye høyere krav til slikt enn vi vet…


 6. Maryou skriver: 9 september, 2013

  Söt och rar ser hon ut, Stephanie. Men även om en kvinna är i sin blom skulle hon kunna klä sig med lite mera färg.


 7. Annica* skriver: 9 september, 2013

  Hon har samma svala elegans och stil som furstinnan Charlene och furstinnan Grace före henne, tycker jag. Otroligt gulligt par!


 8. J.I. H-Musa skriver: 9 september, 2013

  Hon ser tjusig och elegant ut. Det kommer naturligt för henne som är adlig. Vi i Sverige får ett kungligt och värdigt intryck av det här paret. Det är väl ingen som inbillar sig att Sofia H. ger samma intryck, hur mycket hon än kämpar!


 9. Charlotte skriver: 9 september, 2013

  Jeg synes hun virker lidt gammeldags, men også et naturligt pust mellem overstylede og designer-prinsesser som Mary og Madeleine.
  Egentlig ganske modigt at være sig selv i en tid, hvor alle bliver målt og vejet og det er udseendet og outfittet, der tæller mest.


 10. Marguerithe skriver: 9 september, 2013

  Jag tycker att hon verkar väldigt trött och uttråkad. Var är drivet och energin?


 11. annica skriver: 9 september, 2013

  Som mor och son. Tyvärr.


 12. Inez skriver: 10 september, 2013

  Ja hennes svärmor är mindre tantig än vad hon är. Men hon är säkert trevlig ändå. 🙂


 13. Sabine skriver: 10 september, 2013

  Stéphanies grønlige jakke ligner noget der hører sammen med “lederhosen”.
  Mener parret kun deltog i selve vielsen ved M og Cs bryllup i juni – ikke i den efterfølgende fest, troede derfor hun var gravid, men det ser altså ikke ud til at være årsagen. Måske var de med på Drottningholm; man har bare ikke set billeder af dem ?


 14. Lilli skriver: 10 september, 2013

  Luxenburgarnas band till Tyskland – särskilt till Hessen – är historiskt sett ganska starka. Dom är till exempel hertigar av Nassau, grevar av Königstein (samma ort som prins Felix kommer att gifta sig i) och herrar av Wiesbaden och Limburg (bara för att nämna nâgra titlar.


 15. Lina skriver: 10 september, 2013

  Skönt med en kunglighet som inte låtsas vara filmstjärna. Inte mer tantigt än andra kungliga damers klädsel. De har också kavajer och chanelinspirerade jackor och kappor.


 16. anivid skriver: 10 september, 2013

  Det er dejligt for en gangs skyld at se en prinsesse, der ikke sträber after at väre mode ikon.
  Det er fuldständigt forfejlet af de andre Europäiske smaaroyale at kläde sig saa dyrt og iöjnefaldende – som om de er bange for at blive oversete.
  Alle disse 30-40-aarige der svanser rundt i den ene creation efter den anden – som er det det eneste der betyder noget !!


 17. Mette B skriver: 10 september, 2013

  Stéphanie er ingen opkomling som Mary, der forsøger at vise, hun “er født” med klasse, og tror det manifesteres i luksusklæder og ditto accessoires, men det får hende tværtimod til at virke nouveau riche uden nogen egen stil.
  Desværre synes Victoria nu også at ligge under for denne ukongelige jetset-trend!


 18. Gunnel skriver: 10 september, 2013

  Nr 8, vad har nu adlighet med elegans att göra? Sedan när är det så? Elegans och konformitet är inte samma sak. Visst är Stephanie ganska klassisk, men med en lite mer modern touch kunde hon verkligen bli söt, tror jag. (Ingen här kan mena att byxorna på bilderna är eleganta!)


 19. anivid skriver: 10 september, 2013

  nr. 17 Mette B – fuldständig enig i dine bemärkninger om bogan Mary.
  – og saa skulle hun tage at blive hjemme og passe sine 4 börn – i stedet for at fare afsted til udlandet hver gang en vis minister vil ledsage hende.


 20. KerstinA skriver: 10 september, 2013

  vad det finns elaka människor här… Stephanie har väl andra kvaliter att bidra med än moderiktiga kläder – med tanke på hennes bakgrund och utbildning?


 21. emma_h skriver: 10 september, 2013

  varför “ska” alla kungliga damer nödvändigtvis vara stöpta i samma form beträffande utseende personlighet framtoning etc?? av döma av vissas utlåtanden om S
  S klär sig trevligt snyggt & personligt samt verkar ha en trevlig ödmjuk personlighet tillika digra språkkunskaper kompetent utbildning och yrkeslivserfarenhet. Som klippt & skuren för sin framtida roll… Nu är hennes svärföräldrar inte allför gamla så S har tid på sig att utforska den livsuppgift som ligger framför henne jämte möjligheten att skaffa sig familj som paret uttryckt önskan om
  Det tar nog tid att visa sitt rätta jag om man är ovan med media och det där att stå i fokus


 22. esse skriver: 10 september, 2013

  #4
  bra skrivet. vi undanber oss naveln som brosch.


 23. Louise skriver: 10 september, 2013

  Hur kan ni veta att hon är ödmjuk och snäll om man inte har träffat henne?,och hennes kläder är tråkiga(tycker jag) inte för att det är något fel hon klär sig i det hon känner sig bekväm i.Och man måste ju inte gämföra kungligheterna man kan väll klä sig bra även om man inte är adlig/kunglig och tvärtemot.


 24. Olga skriver: 11 september, 2013

  Det är ett sympatiskt par som ger den äkta , avslappnade känslan…bekväma, praktiska kläder för att resa runt , lugn , sansad , trevlig attityd…inget gapskratt , överdrivna låtsasintresse eller för mycket skådespeleri…skönt med den naturliga , svala och genuina ))
  Börjar känna sig övermättad av en del kungliga överdrivna teatern / modellandet i tappra försök att vinna folks popularitet …kvalité före kvantitet…


 25. anivid skriver: 11 september, 2013

  Nemli – Olga 🙂


 26. Hanne J skriver: 11 september, 2013

  Felix og Claire gifter sig i næste uge, men det bliver næppe et bryllup i stil med Madeleine og Chris, selvom Felix står efter Guillaume i tronfølgen. De gifter sig først civilt og derefter bliver der en katolsk vielse, så vidt jeg har forstået.
  Ved nogen noget om, der er inviteret gæster fra de skandinaviske kongehuse, Felix har jo “rødder” i alle tre.
  Hvis det regnes som en privat familiebegivenhed, vil det ikke stå i kongehuset kalender. Men de fleste prinser i den generation plejer at have kongelige faddere fra andre lande.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar