Gull-i-gull och tårta då Ariane fyllde 2 år

Gull-i-gull och tårta då Ariane fyllde 2 år
Annons
Prinsessan Ariane fyller 2 år!
Prinsessan Alexia fyller 2 år!

Nyligen fyllde lilla holländska prinsessan Alexia två år och givetvis ställdes det till med kalas. På plats fanns pappa Willem Alexander, 40, mamma Maxima, 35, storasyster Amalia, 3, och inte minst lillasyster Ariane som föddes tidigare i våras.

Annons

Amalia gjorde storstilad entré på nya cykeln, men det var ändå mellansyster Alexia som fick mest uppmärksamhet denna dag. Nöjd satt födelsedagsbarnet i knät på mamma och njöt av den specialbeställda tårtan, medan systrarna fick tränga ihop sig i pappas famn. Firandet skedde i Villa Eikenhorst i Wassenaar utanför Haag. Systrarna var enhetligt klädda i vita klänningar och tuffa små jeansjackor. De två äldsta flickorna visar sig vara en lyckad blandning av pappas ljusa färger och mammas brasilianska mörka ögon. Alla tre ställde upp för den obligatoriska fotograferingen utan att knota.
Kronprinsessan Maxima har nyligen återvänt till arbetet efter födseln av yngsta dottern Ariane, så någon längre mammaledighet blev det inte för den nyblivna trebarnsmamman. Redan denna vecka bär det av till Kenya, på uppdrag av FN. Kronprinsparet är sedan länge väldigt engagerade i ulandsfrågor och senare i höst står resor till bland annat Indien och Pakistan på Maximas schema. Under hustruns resor ser kronprinsen till att vara på hemmaplan eftersom paret tidigare har erkänt att de tycker det är svårt att vara ifrån sina barn längre perioder. Men nu stundar först ett långt sommarlov där familjen kan passa på att njuta av varandra ordentligt.

Av Åsa Bönnelyche

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar