Haakon och Mette-Marit på minnesgudstjänst

Haakon och Mette-Marit på minnesgudstjänst
Annons

Under måndagen kom kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit till Oslo Domkyrka för en minnsgudstjänst.

Den 22 juli var det precis två år sedan terrorattentaten på Utøya och i Oslo och man hedrade offren under en minnegudstjänst. Till gudstjänsten som hölls i Oslo domkyrka kom både kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit.

Annons

Kronprinsparet välkomnades til domkyrkan.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

20 kommentarer till “Haakon och Mette-Marit på minnesgudstjänst”

 1. AstridA skriver: 23 juli, 2013

  Glemmer aldri den dagen hele Oslo sentrum ristet i et brak som senere viste seg å ha katastrofale fölger, tett fulgt av nyhetene om mordene på Utøya. Så bra at denne dagen ble fylt av en lykkelig hendelse i London to år senere.


 2. petra skriver: 23 juli, 2013

  Norge ska vara så glada att de har ett så vackert par 🙂


 3. Modi skriver: 23 juli, 2013

  Hrm… Er Mette-Marit gravid?


 4. Bittan skriver: 23 juli, 2013

  # 3 Modi, det ser så ut, och hon är helt annorlunda i ansiktet, eller så är det frisyren.


 5. Inez skriver: 23 juli, 2013

  Snarare klimakteriebesvär. Hon har flera gånger sagt att det inte blir fler barn.


 6. esse skriver: 23 juli, 2013

  mm:s hår verkar onaturligt blekt


 7. Kristin skriver: 23 juli, 2013

  # 2 – Takk for det Petra! Det er vi så absolutt, i hvert fall jeg og flere med meg, ønsker overhodet ikke å bytte dem ut med V & D, selv om jeg liker dem også veldig godt! Andre er visstnok av en annen oppfatning, men det gidder jeg rett og slett ikke å bruke energi på å bry meg med lenger….

  # 3 og 4 – Hvorfor tror dere hun er gravid?! Vi må ikke la oss lure av bilder, de kan forvrenges til til det mest utrolige, selv om hun har litt “mage” trenger hun ikke å være gravid – det er normalt for damer å ha fett på magen, å være flat er det ikke… Likevel, jeg håper dere har rett! Men nei, jeg tror ikke hun er gravid.

  # 5 – Klimakteriet?!!! Finn deg en legebok og les! Dama er enda ikke 40! Hadde hun vært 8-10 år eldre, så hadde det kanskje vært det. Det var en varm dag!

  # 6 – Ja, det synes jeg også, synd hun ikke ser det selv, det er ikke fint. Hva med honningblondt? Det er veldig fint!


 8. Kristin skriver: 23 juli, 2013

  # 1 – Så fint sagt og skrevet !! 🙂


 9. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 23 juli, 2013

  Tycker nog att Haakons kavaj sitter lite stramt den också. Hrm… är han kanske också gravid? 🙂


 10. Hm skriver: 24 juli, 2013

  Vad det är tröttsamt med dessa gravidmaniker!


 11. Sthlm skriver: 24 juli, 2013

  Det är helt omöjligt att ta MM på allvar och på något sätt känns som att hon är på väg att “dra ner” Haakon också. Hon verkar ha blivit “varm i kläderna” och det känns som att hon “tvingar” Haakon att gå med på alla hennes “påhitt”.


 12. esse skriver: 24 juli, 2013

  #10
  det mesta som skrivs i detta forum är tröttsamt


 13. Marguerithe skriver: 24 juli, 2013

  “5” Inez,
  Det är Haakon som sagt att det inte blir fler barn. Det var han som fick ta hand om Marius i flera år, innan de yngre barnen föddes. Mette Marit skulle sova, skrev man.
  Hon har nog dock mognat sedan dess och verkar räcka till för de 3 barnen. Jag har ingenting emot Mette Marit, men det är ändå Haakon, kungaparet och Märtha som har den stora ansvarskänslan i Norge.


 14. Julia skriver: 24 juli, 2013

  Så Hakon är något av en toffelhjälte. Kan inte kung Harald sätta ned foten och kräva att MM stramar upp sig.

  Det var ju inte längesen kronprinsfamiljen var ute på en resa i Indien under flera månader. MM känns som en sökare som inte har funnit sig tillrätta i tillvaron.


 15. Missie skriver: 24 juli, 2013

  Nå synes jeg det er litt for mye hets mot MM her. I mange år har det gått ryker om at hun er gravid, bare fordi hun har litt mer mage enn visse andre kongeligheter, og disse til gjengjeld har det gått rykter om at de har anorexi fordi de er så tynne!
  Og hvorfor “drar hun ner” Håkon? Og hvilke “påhitt” tvinger hun han til å gå med på?. Og så er hun ikke ansvarsfull nok, fordi noen her mener Håkon må ta seg av ungene for mye! Aldri hørt på maken! Og Håkon er en tøffelhelt fordi han stiller opp med barnepass og støtter sin kone. Jaja, man skulle ikke tro visse personer her levde i det 21. århundre.
  Det er mye synsing uten noen støtte i virkeligheten. Personlig tror jeg at Håkon er veldig tilfreds med sitt valg av ektemake.


 16. esse skriver: 24 juli, 2013

  #13
  MM skulle sova? Vad menas?


 17. Ulrika skriver: 24 juli, 2013

  1#

  Jag tycker inte alls att det är fint skrivet. Menar du verkligen att tragedin i Norge den 22/7 2011 skulle kunna uppvägas på något sätt av en eventuell tronföljares födelse i Storbritannien? Tror du att någon annan gör den jämförelsen och viktar händelserna mot varandra? För mig är det fullständigt obegripligt att uttrycka sig på det sättet. Jag förstår att du inte menar något illa, tvärtom, men det du säger låter väldigt konstigt, eftersom dessa två händelser överhuvudtaget inte har samma dignitet i mina ögon.


 18. Karin skriver: 24 juli, 2013

  #11 Hvilke “påhitt” er jeg interessert i å høre. Kanskje jeg lærer noe nytt
  #13 Jeg har aldri hørt noe annet enn at MM har tatt seg av Marius. Og dersom man trenger å sove ut litt dersom man har små barn, så er dette noe alle som har små barn vet. Rart at du ikke har erfart dette før. Har dessuten ALDRI hørt et ord om denne sovingen før
  Og Märtha sitt kongelige ansvar kan man jo stille spørsmål ved…


 19. AstridA skriver: 25 juli, 2013

  Jag viktar inte händelserna mot varandra i min kommentar. Det jag skriver låter inte konstigt i norska öron. Vi ¨tror vi förstår varandras språk, men nyanserna och assosiationerna missar vi. Jag beklagar att jag sårade dina känslor.


 20. AstridA skriver: 25 juli, 2013

  #17 Ulrika: Glömde att säga att jag bor i Norge och är drabbad av händelserna.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar