Här är prinsessan Madeleines nya hemliga pojkvän!

Här är prinsessan Madeleines nya hemliga pojkvän!
Annons

På nytagna bilder och en film som nu visas upp i Expressen ser man prinsessan Madeleine med en ny man. Paret är på en restaurang i New York tillsammans.

Här är beviset! Prinsessan Madeleine har gått vidare i livet efter separationen från Jonas Bergström. Nu visar hon sig öppet i New York med sin nya heta romans. I helgen åt paret en mysig söndagsbrunch på exklusiva Boathouse i Central Park i New York. Och Madeleine gjorde inget för att dölja sina känslor. Det är definitivt kärlek i luften!

Annons

Färsk relation

– De kunde inte låta bli varandra, de var så gulliga och kärleksfulla, berättar en av restauranggästerna för Expressen.
Prinsessan Madeleine strök ömt den okände killen över armen. Och sedan pussade hon honom flera gånger. Men relationen tycks vara alldeles, alldeles färsk. Det fanns nämligen ett gulligt inslag av blyghet i parets sätt att uppträda mot varandra.

Annons

Inga svenskar

Madeleine har under hösten så smått börjat dejta igen. Svenska killar har hon dock undvikit – för att slippa rykten och oönskad uppmärksamhet. Det har talats om att Jonas Bergström inget högre önskar än att återförenas med sin forna fästmö. Men prinsessan har hårdnackat vägrat att ens prata med Jonas. Och nu verkar det som sagt som om hon en gång för alla gått vidare i kärlekslivet. Helgens bilder från Boathouse talar sitt tydliga språk!

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: Faksimil Expressen samt IBL

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

43 kommentarer till “Här är prinsessan Madeleines nya hemliga pojkvän!”

 1. hilde skriver: 14 januari, 2011

  Det er bra for henne.
  Spennende.


 2. Lotta skriver: 14 januari, 2011

  Fint Madeleine. Ta killen med hem och rädda monarkin. Bara ryggtavlan verkar spännande.


 3. Ullahttp skriver: 14 januari, 2011

  Undebart för Prinsessan. Ett stort lycka till. Det är Du värd
  Ha en underbar tid New York


 4. veramedmera skriver: 14 januari, 2011

  Hm varför skulle en kanske NY kille rädda monarkien???
  Skulle det vara bättre än en skötsam Ockelbo kille?
  Hur tänker man då Lotta?
  Kanske behöver vi inte alls monarki även om det sätter lite guldkant på tillvaron.


 5. mattep74 skriver: 14 januari, 2011

  Romans? Hon tar killen på axeln. Jag har varit kärvänligare mot mina arbetskamrater offentligt. Ge oss bilder där de hånglar, då kan man tro på det.


 6. Ina skriver: 14 januari, 2011

  Instämmer #2 – av ryggtavlan och snabbtitt på “halvprofil” att döma så ser det ut som en riktigt snygg, lagomlång och bredaxlad kille! Kul för Madeleine, hon tittar så gulligt på honom också…Imo en klar uppdatering! En vinterromans i New York är inte fy skam …finns många fräscha ställen att odla den på, så lycka till Madeleine, really!


 7. Kristinasvenskdam.se skriver: 14 januari, 2011

  Är ingen direkt fan av denna unga dam, men om man träffar en kompis för att äta lunch är det kanske inte omedelbart fråga om en romans…
  Då är det nog många av oss som har drösvis av romanser på gång. Kvällstidningshysteri!!!!


 8. Rojalist skriver: 14 januari, 2011

  Romans är vel lite att ta i om man tittar pà dem bilderna men All lycka iallafall ifall…


 9. Emma skriver: 14 januari, 2011

  Vad fint att hon träffat en ny kille – det är henne väl unt. Nu läker såren efter Jonas. Hon kan glömma och gå vidare i livet. Hoppas det är en snäll och omtänksam kille hon träffat som har tid att umgås med henne (vilket inte Jonas alltid hade, han var ju i karriärren).


 10. MaryK skriver: 14 januari, 2011

  # Lotta:
  Enig med # 4 Vadmedmera! Hvordan i alle dager skulle en utlending som kanskje knapt vet noe om Sveriges land, folk, språk og kultur være mer kvalifisert til å være en bærende kraft i å opprettholde monarkiet enn Daniel? Han trenger mye lengre prinseskole enn Daniel!!!!!! Og det er vel totalt urealistisk at 2 prinsessen skal ha så mye flaks som Victoria som fant en så flekkfri, jordnær, lojal, utholdende og god “teamarbeider” som prins Daniel! Det høyst sannsynlig at han er den som er i stand til bidra sammen med Vicoria til å redde monarkiet! På nåværende tidspunkt er det jo det, – og enda mer når de får barn! Det er nye tider – og det stilles andre krav til en tronarvings partner – om å være operativ, dvs forstå og bidra omgivelsene. Når vi ser hvilken sjebne de velutdannede prinsene – Philip, Henrik, Claus fikk – med de gammeldagse personalforvaltningskotymene i kongehusene, så fikk de jo kun bidra med å være avlsdyr! Håper ikke CG med sin konservatisme står for samme personalpolitikk i sin “stab” som disse er blitt til del, så er det ikke håp for hverken Daniel eller andre svigersønner!


 11. Magdalena skriver: 14 januari, 2011

  Godt for Madeleine at hun igjen får dyrket sitt kjærlighetsbehov !

  Det skal bli spennende å høre mer om denne mr. X ? Etter bildene å dømme er han kraftig, og med stort kinnskjegg. Kanskje er det en cowboy fra Texas ?


 12. BEN skriver: 14 januari, 2011

  När åkte prinsessan Madeleine tillbaka till NY? Det har varit väldigt tyst om prinsessan under jul- och nyårshelgen.


 13. Emma skriver: 14 januari, 2011

  #10 MaryK. Du glömmer att drottning Silvia en gång i tiden också var utlänning. Hon fick hoppa in direkt i drottningrollen och det är betydligt mer än en prins. Jag har heller aldrig begripit varför så många här i kommentatorsfältet envisas med att ge Madeleines tillkommmande en prinstitel – Jonas fick en hertigtitel. Är Madeleines nya romans amerikan, så har han knappast själv en adelstitel – han är bara amerikansk Mr.


 14. Lövis i farten! skriver: 14 januari, 2011

  På filmen, ni kan se i Expressen, ser Prinsessan pluffsig och sliten ut. Tecken på ett inte alltför sunt levende, vilket även världspressen är frågande till. Hon riskerar snart tennisarm p.g.a. glaslyftande, är en ej allför vinstgivande PR, i ledande media, för Sverige och dess kunghus.


 15. allegra skriver: 14 januari, 2011

  Önskar Madeleine ett eget liv snarare än det liv många har förväntningar på.


 16. Midnattsol skriver: 14 januari, 2011

  Härligt om detta stämmer. Hon gick ner sig rejält ett tag, och man hoppas att hon ska stråla igen, så som hon gjorde förr.

  Men jag tror att Madeleine är färdig med Sverige nu, och jag har en känsla av att hon kommer att lämna Sverige för gott. Hon kanske gifter sig med denna stenrika (får jag förmoda) amerikan och sen gör hon en Märtha-Louise och avsäger sig H.K.H och blir “bara” Prinsessan Madeleine. (För Prinsesstiteln håller hon nog hårt i, den öppnar många dörrar..) Jag tror att hon blev rejält bränd av Jonas-gate och hon vill nog inte bli offentligt förnedrad igen, och därför är det bye bye Sweden.. Så tror jag i alla fall.


 17. Carita Sjöbergdam skriver: 14 januari, 2011

  Om det är så att prinsessan Madelen har träffat en ny kille så låt dom då få vara ifred.


 18. Eva skriver: 14 januari, 2011

  Kan bara gratulera prinsessan. Med tiden bleknar tråkigheter, även om de inte försvinner från minnet. Hoppas hon finner glädje och framtidstro igen. Och att hon slutar röka och sköter om sig.


 19. Lövis i farten! skriver: 14 januari, 2011

  Christin Helsinki.

  Roligt att se Dig i spalterna igen.
  Kram
  Onkel Arne


 20. SusanneG skriver: 14 januari, 2011

  Det här är inte bra. Personen filmade prinsessan utan hennes vetskap. Personen fick säkert mycket pengar för filmen. Dumt. Prinsessan är nog inte glad för det här. Jag tycker att hon ska låtas vara i fred.


 21. Inger K skriver: 14 januari, 2011

  Jag säger bara lycka till Madeleine. Och Lövis, pluffsig är hon väl minst av allt. Men någon borde säga till henne att sluta röka, för jag tror inte att hon vill ha en massa rynkor på överläppen, för det får alla som röker. Rökte själv i många år, men slutade 2006! Tack och lov fick inga rynkor, men de kanske kommer.


 22. nellie skriver: 14 januari, 2011

  Madeleine ser mycket äldre ut än hon är, faktiskt lite sliten.


 23. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 14 januari, 2011

  Säger bare,VEM kan den killen vara?Visst vore det kul om Madelaine “skaffat”ny pojkvän.


 24. Jason skriver: 14 januari, 2011

  Stavros Niarchos? är du seriös? samma Stavros Niarchos som använder för att göra droger och alkohol med Paris Hilton och lansey Lohan i Amerika? WOW!


 25. jasonsvenskdam.se skriver: 14 januari, 2011

  Är det här killen Stavros Niarchos som använder för att göra droger och alkohol med Paris Hilton och lansey Lohan i Amerika? WOW!


 26. Lydia skriver: 14 januari, 2011

  Undrar vem han är, en Europeisk prins eller kanske bara en vanlig skandinav, vem vet? Spännande blir det i alla fall.

  #16 Midnattsol Tror tyvärr du har rätt och också att anledningen delvis är den du påpekar, men vi får nog skylla en del på media också. Att år ut och år in framställas det svarta fåret trots gediget utförda studier, välgörenhetsarbete och efter att haft ett nära nog tioårigt förhållande med en och samme man, kan inte ha varit lätt. Då känns det kanske skönt att säga tack och hej.

  Säger till media som man bäddar får man ligga, ni har säkert tjänat ihop flera förmögenheter genom att ställa två systrar mot varandra, där den ena är vit som snö och den andre svart som synden. Nu får ni vänta tills Victorias döttrar växt upp, för först ska man ju gulla med alla barnen (barnfamiljen där alla är så söta) innan man kör rejset den onde och den gode igen, samma dramaturgi.


 27. Tommy, Kalmar skriver: 15 januari, 2011

  Hoppas att det är en redig karl hon har fått tag på denna gång!


 28. Sven Ekberg, Ystad skriver: 15 januari, 2011

  Det dröjer nog inte länge innan pressen listat ut hans identitet!


 29. Larsson skriver: 15 januari, 2011

  Är flickstackarn desperat och jagar killar som en gal…..


 30. Jonna skriver: 15 januari, 2011

  Förstår inte varför ni länkar till Expressen som inte verkar ha nån koll. Aftonbladet har ju redan avslöjat vem det är och vad han gör.


 31. Beata skriver: 15 januari, 2011

  Så väldigt romantiska ser dom inte ut att vara. Madeleine stryker ju bara hastigt på hans arm men lycka till om det nu är någonting på gång.


 32. Maggan skriver: 15 januari, 2011

  Ja hon ser verkligen sliten ut nu. Hoppas att hon träffar någon och avsäger sig sin titel så hon kan försörja sig själv, så kan hon stanna i USA.


 33. gunilla skriver: 15 januari, 2011

  Som en som bor i USA, vet jag hur tokiga amerikanerna ar i kungligheter.
  Sakert kommer Madeleine att umgas i alla kretsar och kanna sig uppburen och uppskattad.
  Detta och relativ anonymitet, maste kannas underbart efter trakigheter och skandaler hemma.
  Hon var kanske for ung nar hon valde sin fastman. Med litet luft under vingarna, blir det sakert battre.


 34. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 15 januari, 2011

  #22 Madeleine lever troligen ett ganska slitande liv. (livsstil)
  Inte skulle jag hänga denna nya man i någon julgran, Madeleine borde försöka få en man av monarkistisk börd åt sig. Men såndäradana äventyr förbättrar inte hennes värde på den royalistiska marknaden. Hoppas hon får frid i sin själ.


 35. maggan skriver: 15 januari, 2011

  Varför kan man inte låta Madeleine vara ifred? Det var väl därför hon flydde till New York?! Jag förstår henne om hon stannar och bosätter sig i USA…och Jonas Bergström ja…han skulle ha tänkt efter före…Klantskalle! Han har skämt ut sig för all framtid!


 36. BirgittasvenskDamtidningMadeleine skriver: 15 januari, 2011

  Undrar bara varför nästan alla skyller brytningen på Jonas?
  Det fanns två i förhållandet.


 37. Kristine, Oslo skriver: 15 januari, 2011

  Lövis
  Tennisarm pga glaslyftande! Du er god. God helg til deg, skjønt dette kommer ikke inn før etter helgen.


 38. IrjaPrinsessanMadeleine skriver: 15 januari, 2011

  Stackars arma, söta Prinsessan Madeleine! Jag hoppas att median lämnar henne i fred och låter henne leva sitt eget liv i New York. Så jagad som hon blev i Sverige utan egen orsak, så vore det rent av hemskt om allt det ledsamma skulle börja igen. Killen från Spanien borde straffas för att han fotograferar enskilda människor på allmänt ställe. Tidningarna borde ej få köpa och publicera dylika bilder.


 39. Rickard skriver: 15 januari, 2011

  Det vore väl trevligt om Madeleine verkligen skulle hitta någon amerikansk societetskille med ett “högt jobb”. Det skulle skänka lite glans och glamour över svensk kungahuset och ev kompensera förtroendemässigt i folkets ögon för Carl Philips val av partner.
  Jag gillar Daniel skarpt för att han är den han är. Victoria och han kommer bli ett utmärkt regentpar men ändå så har han ju knappast någon speciell bakgrund att skryta med.
  Därför skulle det skänka lite välbehövligt glamour över kungahuset om Madeleine hittade någon ur den amerikanska societeten.

  MEN är det så att det verkligen är något speciellt på gång mellan Madeleine och denna okända kille vem han än må vara så MÅSTE pressen visa hänsyn och lämna dom ifred om dom ens ska ha en chans att kunna utveckla något.


 40. signe skriver: 16 januari, 2011

  Hoppas att Madde mår bra och att killen är en bra och jordnära person som kan ge Madde den kärlek och omtanke som hon så väl behöver nu. Han kommer säkert att granskas så det inte finns några spöken i garderoben. Men jag tror Madde är mycket försiktig och gör kloka beslut. Han verkar ju dessutom vara en känd och omtyckt i de finare kretsarna och mamman verkar ju också tillhöra toppen. Om allt är okey med killen så önskar jag vår lillsessa LYCKA TILL. Hoppas hon får vara ifred för fotografer så kärleken får mogna !!!! Madde har gjort ett bra val till skillnad från brodern som gjort ett riktigt bottennapp !!!!


 41. Anita skriver: 16 januari, 2011

  Den där Chris ser vääääldigt opålitlig ut på bilden i aftonpressen…


 42. Carita Sjöbergdam skriver: 17 januari, 2011

  Till nr 41 Man kqn väl inte bedömma hur en person ser ut på bild. Var en ganska dum komentar.


 43. Irene S. de HaanKanada skriver: 18 januari, 2011

  Madeleine
  Jag vill att du ser dig for, var forsiktig,
  sa du inte blir sarad igen,

  jag har min dotter och du paminner om min dotter jag ar lika radd om dig och ger dig formanande ord pa vagen sa som jag ger till min dotter, som jag Alskar sa mycket
  for ni ar sa vackra och stolta och mycket fina
  unga damer
  ar ocksa for foraldrarna och om uppfostran och vill allt det basta,
  som borjar erat liv, god bless you both


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar