Har Cressida slutat dansa för prinsens skull?

Har Cressida slutat dansa för prinsens skull?
Annons

cressida-ao

cressida-eugenie-aoPrins Harrys flickvän Cressida Bones avslutar sin dansutbildning i London. Är ”Professionell dansare” ett oanvändbart yrke att ha på sitt CV för en blivande prinsessa?

Prins Harrys flickvän Cressida Bonas, 24, är en ung tjej som tidigare satsat stenhårt på barndomsdrömmen att bli en professionell dansare. Bonas började sin dansutbildning vid Leeds University och har efter det fortsatt på Trinity Labam Conservatoire of Music and Dance fram till nyligen då hon avslutade utbildningen för ett nio-till-fem jobb.

Vän med Eugenie

24-åringen som var vän till prinsessorna Eugenie och Beatrice och medlem i samma umgängeskrets som prins Harry redan innan de började dejta har tidigare gett intryck av att hon tänker fortsätta på sin egen väg och inte känner någon extremlängtan efter att förlova sig.
Detta verkar dock ha ändrats nu när Bonas strukturerar om sitt liv för att göra det mer prinsess-kompatibelt.

Annons

Harry-798

Dansbilder

Enligt ryktet har vänner till Cressida uttryck att prins-flickvännen inte längre vill bli förknippat med gamla dansbilder tagna av henne på scen. Kanske är den aktiva förändringen ett tecken på att en kunglig förlovning inte är så långt borta ändå?

Av Ellen Myrgård
Foto: All Over Press och IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

28 kommentarer till “Har Cressida slutat dansa för prinsens skull?”

 1. Tina skriver: 15 november, 2013

  Äntligen är kungliga äktenskap tidsenliga..!
  Tvångsäktenskap á la Charles&Diana sker numera endast i hederskulturella kretsar..!


 2. Lina skriver: 15 november, 2013

  Visserligen Tina men att dansa är kanske inte rumsrent än. Vi får se…


 3. Cissi skriver: 15 november, 2013

  Det är väl skillnad på dans och dans, precis som det är skillnad på modeller och modeller. Det har inte framkommit något i media om Cressida Bonas som antyder att hon skulle vara olämplig som prinsesskandidat.


 4. Anna skriver: 15 november, 2013

  Gissar att dessa tu kommer vara gifta innan 2014 är över.. Jag tror att denna "hippie" kan tillföra en energiinjektion till det stela brittiska kungahuset.


 5. Christell skriver: 15 november, 2013

  Lång väg att gå till en stilig prinsessa, om hon klär sig sådär som i bilden.


 6. emma_h skriver: 15 november, 2013
 7. norskinnen skriver: 15 november, 2013

  # 3 cissi, da har du ikke sett kommentarfeltene enkelte steder…..


 8. Pernille H skriver: 16 november, 2013

  Hvad er det så for ett nio-till-fem job hun har udskiftet dansen med ? Sikkert et eller andet med kunst, museumsarbejde eller i et auktionshus, det er der, man finder mange unge fra overklassen, indtil de bliver gift og bliver "fruer" på heltid. Sådan husker jeg det fra min tid, som au pair i England (1997-8) og det tror jeg ikke har ændret sig meget, man ser dem ikke ude, som socialrådgivere eller sygeplejersker. 😉
  Forøvrigt ret ofte man ser en ændring i livs-jobstil hos unge midt i 20’erne. Både dem, der har afsluttet studierne og begynder et nyt kapitel, men også hos dem, der har prøvet lidt af hvert, inden de finder det rigtige fremtidsjob. En professionel showdanser har måske endda en kortere karriere end balletdansere, hvor "pensionsalderen" kan være helt nede på 36 år, fx i Den kongelige (danske) Ballet.


 9. nina skriver: 16 november, 2013

  Ger ungefär samma intryck som CP´s Sofia. Söt och säkert trevlig….
  Blir nog en bra klädhängare och kan föra prinsens gener vidare.


 10. realist skriver: 16 november, 2013

  har prinsen slutat larva sig för cressidas skull?


 11. Mona skriver: 17 november, 2013

  Merparten av er kan ju inte gilla denna dam. På den bild som det länkas
  till är urringningen på klänning ända ner till naven, utan behå,
  med ett glas vin i handen.
  Aja baja så får inte en blivande prinsessa se ut, då får Harry
  avsäga titeln och hon bli en vanlig engelsk Mrs.
  Vad har dansöser på sig ,nästan ingenting, inte mer än modeller
  iallafall. För att inte tala om hennes CV, dans? Inte en enda akademisk poäng,sedan har hon valt att dansa för att synas i rampljuset. Precis som den som ni mobbar i Sverige helt olämplig.
  Nej Harry och CP får nog åka på fru jakt, hittills har de fångat fel byte.
  men glöm inte att råd fråga moral panelen först.


 12. Hansen skriver: 17 november, 2013

  Ja, det bliver interessant at se, hvordan det forhold udvikler sig. Umiddelbart virker Cressida ret hippie/free spirit-agtig – og selvom Harry er en glad "dreng" og indimellem lidt af en partyprins, så lader han også til at være meget seriøs, når det drejer sig om at arbejde for "familiefirmaet"… Samtidig er han så tæt på tronen, at en eventuel kone formentlig ikke kan undgå at blive inddraget fuldtids i samme "firma".


 13. Marie skriver: 17 november, 2013

  Hur förlegat är inte det här om det nu är sant? Hur kan en 24-årig tjej med dansdrömmar och en möjlig danskarriär lägga allt på hyllan för att bli ett mer passande prinsessämne? Helt otroligt! Om nu kungahusen ska hänga med sin tid, borde väl de kungliga ingifta kunna ha kvar sina framtidsdrömmar/yrken och representera då och då? Det saknas ju inte precis kungliga ingifta som kan dela på uppdragen…


 14. rasmus skriver: 18 november, 2013

  Ett CV som Sofia H vore kanske inte det mest lämpliga i England men i Sverige verkar ALLT gå för sig , nya "kungliga" tider, hennes bekantskap från Las Vegas, Jenna Jameson gör comeback hörde jag på radion idag.
  Ja blir det bröllop mellan Sofia & Carl Philip Bernadotte så lär vi nog få se mer av Sofia än vad vi vill, inte ens det svenska hovet kan styra det, en så "gedigen" karriär framför kameran går inte att mörka i dessa tider!


 15. Mona skriver: 18 november, 2013

  #12 Det är ju så att kungliga inte får ha vanliga jobb med lön.
  Nu vet jag inte vilken typ av dans denna dam utför.
  Men showdans kanske inte är vad engelska hovet vill att en
  prins gemål ska syssla med.
  Prins Williams tid som helikopterpilot, var en del av hans
  utbildning.


 16. Pensionär skriver: 18 november, 2013

  #10 Mona
  Hahaha, bra skrivet. Ska bli kul att läsa insändarna efter detta.


 17. Kerstin Bergström skriver: 18 november, 2013

  #11 Mona Där fick du in 10 poängare.


 18. emma_h skriver: 18 november, 2013

  MONA CITAT "För att inte tala om hennes CV, dans? Inte en enda akademisk poäng,sedan har hon valt att dansa för att synas i rampljuset."

  HON HAR 3 ÅRS AKADEMISKA POÄNG sammanfattat i en Bachelor of Arts DEGREE (Universitet Examen Mona) Leeds University Dessförinnan var CB elev på en av Englands mest ansedda privatskolor STOWE i Buckinghamshire inhyst på 1 slott
  …så Kompetens (mer än bara dans) har CB i sitt bagage Mona likaså Breeding (Anor) och väl bevandrad inom sociteten samt vett & etikett Hennes familj har pengar så hon behöver inte jobba – nu är hon VDsekreterare (PA) på ett ansett företag i WestEnd (Londons underhållningsbransch-kvarter för musikaler/teateruppsättningar)


 19. emma_h skriver: 18 november, 2013

  FELaktigt påstående av MONA:
  Prins Williams tid som helikopterpilot, var en del av hans
  utbildning.

  Will har haft en anställning i WALES på T R E Å Rs-kontrakt som övriga S&Rescue kollegor – du har fått citat+länk på det från Hovets hemsida


 20. Maryou skriver: 18 november, 2013

  Cressida är alldeles för ung för att formas in i kungliga konventioner. Hon verkar behöva leka runt lite till innan det möjligtvis kan bli dags att fånga Harry.


 21. Birgitta skriver: 18 november, 2013

  #11 Mona. Vi kan ju kanske rätta till ditt felaktiga påstående ang. Cressidas CV: Leeds universitet 4 år!! Privat/familj: Dotter till Lady Mary Gavel Curson, arvtagare till Curson Bank.


 22. Prinsessan av Världen skriver: 18 november, 2013

  #14 Rasmus! ja du, i England t ex skulle inte Sofia H ha en chans att ens få komma i närheten av några kungligheter!!!

  "hennes bekantskap från Las Vegas, Jenna Jameson gör comeback hörde jag på radion idag." -då kanske hon kommer till Stockholm för att få mera PR via Sofia då?

  #11 Mona, Harrys flickvän dansar inte naken offentligt, hon och Sofia kan inte jämföras överhuvudtaget!!!


 23. Pensionär skriver: 18 november, 2013

  #18 Emma
  Kan Englands fina privatskola jämföras med Lundsberg så vet man ju vad den producerar för människor.


 24. emma_h skriver: 18 november, 2013

  MONA-CITAT Det är ju så att kungliga inte får ha vanliga jobb m lön. HUR SKULLE DE HINNA JOBBA 1 X-JOBB VID SIDAN OM? Klona sig? Sigvard+Syskon tog Civilt jobb FÖRST då de förlorade sin kungliga rang, titlar hkh-bostad etc vid Fel-giftena FAKTA_De föds till ett ämbete m diverse ansvar + arb.uppgifter som ökar m tiden/åldern, för vilket Sve avlönar dem via resp Hovstat & håller dem med gratis jobbkläder fri bostad fri mat transport HKH innebär tillhörighet till Khuset m Skyldighet är att kollektivt utföra de plikter Sve/Sv.Folket ålagt dem som Arbetsgivare. MONA CG har gjort undantag & låter CP HKH-jobba i den omfattning han vill OCH låtit honom 1Ha egen firma 2 ha inkomst av via uppdrag UTANFÖR KHUSET som designer Madde är utlånad till CHF Ingifta blir HKH på villkor att de till 100% är tillgängliga för hkhjobb & avvecklar all tidigare extern affärsverksamhet


 25. emma_h skriver: 18 november, 2013

  knappast… Lundsberg kan inte jämföras m någon av de brittiska privata skolor jag har kännedom om i något hänseende

  Engelska privatskolor ägnar sig åt högklassig utbildning med motiverade elever och lärare plus 1 annorlunda studieupplägg.
  Det finns en respekt visavi lärarna där som saknas helt här. Likaså har de disciplin under lektionerna och levererar barn ungdomar som vet hur man ska bete sig o föra sig i olika situationer


 26. Cissi skriver: 18 november, 2013

  # 7 Norskinnen: nej, jag har nog missat det! 🙂

  Tycker ändå att Cressida är snyggare än Eugenie på bilden vad klädstilen beträffar, men jag är svag för det bohemiska.

  Miss Bonas är nog inte vildare än prins Harry och hon kan nog föra sig i salongerna. Men man behöver ha frihet som ung, frågan är om hon verkligen vill gifta sig redan…


 27. Mona skriver: 18 november, 2013

  Ursäkta Emma_H men jag trodde att hon enbart hade dansutbildning den tar några år.
  Varken C-p eller Madeleine får lön för sina jobb.


 28. emma_h skriver: 19 november, 2013

  Mona-citat: Varken C-p eller Madeleine får lön för sina jobb.

  jo det får dom – framgår av hovets hemsida, olika media och diverse uttalanden av hovmedarbetare genom årens lopp
  Vs syskon ingår i Drottningens Hovstat där utgår såväl uppdrag som monetär ersättning


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar