Här gör prinsessan Charlotte debut på slottet

Här gör prinsessan Charlotte debut på slottet
Ettåriga prinsessan Charlotte stal showen från gammelfarmor Elizabeth. Se bilderna från helgens stora fest för drottningen.
Annons

Charlotte-Ste-3

Varför göra debut obemärkt? I helgen fick brittiska kungafamiljens yngsta medlem, prinsessan Charlotte, göra sitt första kungliga framträdande under storstilade former. När drottning Elizabeths 90-årsdag firades med paraden Trooping the Colour var den ettåriga prinsessan för första gången med på Buckingham Palaces balkong. Charlotte hade sällskap av sin storebror George, 2, och den övriga familjen men det var prinsessan som fick allra mest uppmärksamhet.

Annons

Elizabeth log stort. Hon firades ju redan på själva födelsedagen den 21 april, men som hästkvinna ser hon alltid fram emot Troopin the Colour lite extra. I år fanns 2000 hästekipage och 400 musiker i paraden.

Prinsessan Charlotte föddes den 2 maj 2015 och hon är nummer fyra i den brittiska tronföljden.

Charlotte-Ste-5Charlotte-Ste-6

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Här gör prinsessan Charlotte debut på slottet”

  1. Eva M skriver: 13 juni, 2016

    Såg detta firande på Sky News. Drottningen är älskad av folket. Hertiginnan Var otroligt vacker i den vita dresssen dagen innan i Westminster Abbey men den rosa var otroligt vacker. Hon är så fin i uppsatt hår. Hon har ett fint hår men tycker inte ska vara utslaget när hon är ute och representerar det flyger i ansiktet när hon böjer sig fram flyger det i ansiktet på den hon möter. Jag brukar inte kommentera kläder men kunde inte låta bli denna gång. Trevlig måndag Eva M


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar