Här visar Meghan upp gravidmagen – se nya filmen!

Meghan
I veckan fick vi inte bara nya bilder på Meghan och hennes fina babymage. Vi fick också reda på vilka nya organisationer hon ska bli beskyddare av, som hertiginna av Sussex.
Annons

Under torsdagsförmiddagen kom den gravida hertiginnan av Sussex till St Charles Hospital i västra London för att hälsa på hos organisationen Smart Works. De hjälper arbetslösa kvinnor utan inkomster att klä sig lämpligt och säga rätt saker samt ha en relevant utbildning inför och under sina kommande jobb-intervjuer.

Annons

Och det här var inte första gången Meghan besökte Smart Works, så hon kände flera av kvinnorna som mötte henne i lokalerna. Här tittade de bland annat på alla smycken som finns att låna för de arbetssökande och alla de kläder som skänkts till organisationen.

Meghan tog sig dessutom under dagen tid att vara lite av en stylist och valde kläder med tillhörande accessoarer åt en arbetssökande kvinna, tillsammans med några stöttade ord som förhoppningsvis peppade lite extra inför den kommande intervjun.

Just Smart Works är ett av de fyra stiftelser och organisationer som kommer att ha Meghan som beskyddare i framtiden. Idag släppte nämligen hovet nyheten att Meghan tar över två av drottning Elizabeths uppdrag, The National Theatre och The Association of Commonwealth Universites. De andra två hon kommer vara beskyddare över är Smart Works och Mayhew som hjälper djur av olika slag. Det vill säga att Meghan fått uppdrag som rör kultur, utbildning, kvinnofrågor och djurens väl.

Meghan

Fast redan under onsdagen råkade The National Theatre släppa nyheten om Meghan, men vad gjorde väl det. Det var ju många som gissat på att drottningen lämnat över ansvaret på just teatern till den forna skådespelerskan.

Meghan i London

Den alltid lika eleganta Meghan bar under torsdagen en kappa från Oscar de la Renta (som hon även bar under besöket i Australien) och en svart klänning från Hatch samt ett par skor från Gianvito Rossi. Håret var uppsatt i knut. Fast allas ögon var nog ändå på den växande babymagen, visst har hon blivit stor nu för att föda senare i vår!

Här ovan kan ni se en film där Meghan diskuterar vikten av att känna självförtroende under en jobbintervju. Smart Works har genom åren hjälpt över 11.000 kvinnor och hoppas på att stötta många mer runt om i Storbritannien.

Se en film här nedan från dagen:

Läs även:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Här visar Meghan upp gravidmagen – se nya filmen!”

 1. Ina skriver: 11 januari, 2019

  Hun ser glad ud og det er det vigtigste. Maven begynder at fylde nu – den sidder højt på hende – så jeg kunne gætte på en pige?
  Det bliver rigtig spændende for Harry og Meghan.


 2. Birthe Vejrum skriver: 12 januari, 2019

  Meghan er en grundig og arbejdsom kvinde.

  De blå stole ser ud til at være Arne Jacobsens 7’er!


 3. josefin skriver: 12 januari, 2019

  nedkomst i februari?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar