Harry berättar om sin barnlängtan i ny intervju

Harry berättar om sin barnlängtan i ny intervju
Prinsen är otroligt öppen.
Annons

Prins Harry visar sin personliga och privata sida i en ny intervju där han pratar om psykisk ohälsa. Han berättar bland annat i podcasten “Mad World” om sorgen och sina mentala problem efter sin mamma prinsessan Dianas död.

Annons

– Jag befinner mig i en bra plats i livet nu. Det låter fånigt, för jag är en prins, jag har tak över huvudet, mat på bordet, en bil, ett jobb jag älskar. Men nu, efter att under tre år ha arbetat med mig själv och den sorg jag tryckt bort under 20 års tid, kan jag ta mitt arbete och mitt privatliv seriöst, säger han.

När det kommer till privatlivet har prins Harry en relation med skådespelaren Meghan Markle. Ett förhållande som blir allt mer seriöst och många gissar på att en förlovning ligger nära. Prinsen berättar dessutom att han längtar efter barn i framtiden.

– Jag är gudfar till fem eller sex barn och jag vill tro att jag är en bra gudfar. Men hemligheten bakom att lyckas tror jag är dels att växa upp, men samtidigt ha kvar sin barnsliga sida. Och självklart skulle jag älska att få egna barn, säger han.

Foto IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar