Harry mötte vännen Elton John – men var är Meghan?

Harry mötte vännen Elton John – men var är Meghan?
Under tisdagen möttes prins Harry och artisten Elton John igen. Senast gången de sågs i officiella sammanhang var ju under prins Harrys och Meghans bröllop. Men var fanns Meghan?
Annons

Det är många som i dag ställer sig frågan om varför prins Harrys hustru Meghan inte fanns med när prinsen reste till Amsterdam för att vara med under den stora Aids-konferensen i Nederländerna. Här samlas nu runt 15 000 personer från hela världen för att diskutera HIV- och Aids-frågor. Prins Harry följer som benakt i prinsessan Dianas fotspår, hon var en av de få på sin tid som vågade engagera sig i kampen mot Aids.

Annons

prins Harry och Elton John och hans make David Furnish.

Prinsen som anlände till Amsterdam redan under måndagen har hunnit med många möten och lyssnat på många talare från hela världen. Under tisdagen träffades både prins Harry och Elton John och hans make David Furnish för att bygga upp en ny välgörenhetsorganisation, MenStar Coalition som ska kämpa för Aids-frågor, speciellt inriktade på män.

– Det är en stor ära att få samarbeta med prinsen som själv är mycket insatt i dessa viktiga frågor, sa Elton John under ett tal.

prins Harry och Elton John kramas.

Men en som saknades under mötet i Amsterdam var prins Harrys nyblivna hustru, man hade nästan förväntat sig att se henne vid prinsens sida under detta evenemang. Men var Meghan är just nu vet vi inte, kanske har hon rest över till USA för att träffa sin mamma Doria Ragland?

prins Harry och Meghan.

Dessutom vet vi ju att hennes snacksaliga pappa Thomas Markle också råkar befinna sig i USA – för ovanlighets skull. Han bor numera i Mexiko, men sågs alltså i Los Angeles under helgen, med en påse från McDonalds i handen. Detta kan i så fall vara tillfälle för ett möte, så de kan träffas på tu man hand, utan att han spelar in samtalet och säljer det vidare. Kanske kan hon då också få tyst på hans eviga skvallrande för pressen.

Andra, amerikanska källor, menar att både prins Harry och Meghan istället har planerat att stanna till i USA på vägen över till sin officiella rundtur Nya Zeeland och Australien i oktober. För att då träffa både Doria och kanske även Thomas. För vem vet, hertiginnan Meghan kanske bara vilar upp sig hemma i Kensington Palace eller han andra hemliga uppdrag i Storbritannien vi inte vet något om.

Vi får väl se vad som händer – det är bara att vänta…

Annons

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Harry mötte vännen Elton John – men var är Meghan?”

 1. KMS skriver: 24 juli, 2018

  Kanske hon var I USA för art träffa pappan


 2. vesna skriver: 24 juli, 2018

  Numera är det konstigt att se honom utan hennes sällskap och tvärtom. Hoppas att hon mår bra och får lite tid med drottningen eftersom hon jobbar för henne också. Kanske senare vistas de på Balmoral några dagar. På det där vackra platsen i Aberdeenshire i Skottland. Drömresa, kanske en dag…


 3. af Sola skriver: 25 juli, 2018

  Med tanke på ålder och tidigera barnlös i 1.giftermål så står nog få till en graviditet på agendan. Läkarna kanske har startad redan?
  Hennes viktigaste uppgift är jo skaffa nya arvingar.


  1. Birthe Vejrum skriver: 25 juli, 2018

   Meghan har præcis den samme alder som Kate, og hun får jo børn på stribe, så hvorfor skulle det samme ikke kunne lade sig gøre for Meghan?
   Min mor fødte sin yngste i en alder af 42, og dengang kunne man ikke få teknisk hjælp!
   Meghan og Harry skal på arbejdsbesøg i USA i foråret 2019 og samtidig vil Meghan vise Harry sine favorit steder i USA. Altså ingen børn på tegnebrættet pt.


  2. af Sola skriver: 25 juli, 2018

   Birthe
   Nå är det stor skillnad bli gravid for första gång när man är 30 som Kate var.
   Jovisst kan kvinnor bli gravida efter 50 …..men kanske icke så vanligt.
   En del tror de är i övergångsålder när de själva verket är gravida.


  3. Birthe Vejrum skriver: 25 juli, 2018

   Du er ret fixeret på, at det er Meghans “fejl”, at der ikke kom børn i første ægteskab.
   Det kan lige såvel være Mr Engelson, der ikke var leveringsdygtig. Han kan have haft fåresyge/påssjuka, så bliver mange drenge sterile. Noget kan være gået galt da han blev omskåret, eller helt enkelt have dårlig sæd.
   Jeg tror, at skilsmissen skete, fordi der ingen børn kom.


  4. af Sola skriver: 25 juli, 2018

   Birthe
   Där tar du helt fel!
   Kunskaper om infertilitet tror jag de flesta vet beror på1/3 av kvinnan eller mannen, en 1/3 paret eller 1/3 av okända orsak.
   Det stod i läroboken på 70talet och den var skrivet på dansk.


  5. Birthe Vejrum skriver: 26 juli, 2018

   Ja, der var mange “overraskelser” før p-pillen. 🙂
   DR1 kører pt en opdatering på danskernes fertilitet – det er sørgelig læsning. :-I


  6. josefin skriver: 27 juli, 2018

   af Sola, nej Meghans främsta uppgift ar inte att skaffa barn. Det ar Kates jobb, och det har hon gjort sa bra, med 3 stycken, att H+M inte “behöver” skaffa barn for att säkra tronen. Sedan de kanske VILL ha barn, men det ar en annan sak. Vid 37 ars alder ar det hög tid att sätta igang i safall!


  7. af Sola skriver: 27 juli, 2018

   Josefin
   Tronen är säkrad för tillfället ja.
   Men alla dessa barn säljer monarkin och ingen vet något om framtiden om någon vill ta over.
   Men med tillgång till all modern kunskap är det bara en tidsfråga när beskedet kommer.


 4. Birthe Vejrum skriver: 25 juli, 2018

  Meghan er vel, som Kensington Palace har informeret om, i USA. Hun skal opholde sig der “henover sommeren” for at besøge venner og familie i New York og Los Angeles.


 5. Birthe Vejrum skriver: 25 juli, 2018

  Det er troligt, at hun skal samle de løse ender omkring skattebetaling. Ordne papirer for immigration. Legally surrender her money (from her previous marriage) Tilbringe tid i hjemlandet i venten på officielle papirer. USA Immigration Site: “If you get married abroad and need to know if your marriage will be recognized in the United States and what documentation may be needed, contact the office of Attorney General of your state of residence in the United States”!


 6. Kristerz skriver: 25 juli, 2018

  Skulle ni kunna låta hertiginna av Sussex i fred. Det är så många som är avundsjuka på henne plus samantha. Att man tjänar pengar på att skriva massor med dynga är otroligt!


  1. af Sola skriver: 25 juli, 2018

   kristerz
   Vem är det?
   Menar du den skilde amerikanskan?


 7. Birthe Vejrum skriver: 26 juli, 2018

  Alexandra var 35 da hun fødte Nikolai. Hun valgte at blive dansk helt “ind i hjertet”, før der kom børn.
  Mary var 33 år da Christian blev født.
  Marie var også 33 da hun blev mor til Henrik.


 8. KMS skriver: 26 juli, 2018

  Meghan är i Englund. Hon var i dag med Harry på jobbet I Berkshire.


 9. ancibetgfeldt i skriver: 26 juli, 2018

  Jag tror att det kommer att dröja innan
  Megan blir gravid. Om hon nu blir det!


Annons

Laddar