Harry och Meghans hemliga hus dit alla kändisar kommer

prins Harry och Meghan
Det är hit de åker när de vill vara ifred, prins Harry och Meghan. Till sin hyrda lyxvilla, lantligt beläget i charmiga Cotswolds.
Annons

Nya bilder har kommit på prins Harrys och Meghans hyrda hem i Cotswolds. Först ut att publicera bilderna var tidningen The Sun som visar upp ett ombyggt stenhus, en gång en enkel lada från 1700-talet men idag ombyggt till en lyxig modern villa som lär vara värd runt 30 miljoner kronor. Tre stora sovrum samt ett stort dressingroom finns i huvudbyggnaden och i ett annex ligger ytterligare två sovrum, som ska vara till för personalen.

Det sägs att paret valt området inte bara för sin skönhet och härliga natur utan även för Meghans skull. Här kan hon ta ut hundarna på promenader men också bjuda in sina kända Hollywoodvänner på mysiga middagar, utan att någon vet om det.

Här ska både paret Amal och George Clooney stannat över natten, så även tennisstjärnan Serena Williams med familj, filmstjärnan Priyanka Chopra och maken Nick Jonas samt Meghans mamma Doria Ragland.

landskapet cotswolds

Huset ligger lagom avsides och har en underbar vy över landskapet utanför. Däremot har man ingen direkt insyn utifrån, något som lär vara nog så viktigt för prinsparet.

Prins Harry och Meghan började hyra huset i Cotswolds redan i början på förra året och det sägs att paret ska fortsätta att hyra huset ett tag till. Trots att att de snart ska flytta in i sitt nya hem Frogmore Cottage i närheten av Windsor Castle.

Frogmore House

Just nu renoveras Frogmore House – som ni ser på bilden ovan – för att göras om till ett blivande, modernt familjehem. Så prins Harry och Meghan bor än så länge kvar i Kensington Palace där de även i framtiden kommer att ha kvar sitt kontor.

Frogmore House kommer istället att bli huset där parets barn får växa upp, gravida Meghan ska ju föda någon gång i vår. Det blir också första gången på mycket länge som någon kunglighet lämnat London för att bosätta sig utanför staden. Det sägs att huset kommer att bli så miljövänligt det bara går så ingen oljepanna här inte!

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Harry och Meghans hemliga hus dit alla kändisar kommer”

 1. Birthe Vejrum skriver: 16 januari, 2019

  Tekst og billeder passer ikke sammen.
  Det er IKKE Frogmore House Harry og Meghan flytter ind i, det er Frogmore Cottage, som pt. er pakket ind hvide presenninger.
  Det er to forskellige huse, man viser i omtalen fra Costwolds, Det Harry og Meghan hyrer er ganske rigtigt en ombygget stald, men om det er præcis denne er uklart. Info stinker af, at man har sendt en drone for at se, om de var der i dagene omkring nytår, hvad de tydeligvis IKKE var.
  Meghan ser ny solet ud.


 2. Bror skriver: 16 januari, 2019

  Tänk så olika allt kan vara!
  Harrys och Meghans “hemliga hus” besöker alla. Till det svenska hemlighuset går man ensam.


 3. E skriver: 16 januari, 2019

  De ska bo i Frogmore Cottage inte Frogmore House.


  1. ananas skriver: 16 januari, 2019

   Exakt!


 4. Kitty skriver: 16 januari, 2019

  Vem kan äntligen visa en bild på huset dit de ska flytta? Jag har sett bilder på Frogmore Cottage och Frogmore House och något landställe, men vilket är deras blivande hem?


  1. Katten (FIN) skriver: 17 januari, 2019

   Kitty
   Harry och Meghan fick i brollopsgava av Drottningen Frogmore Cottage, en ganska oansenlig byggnad som ligger pa Frogmore Houses agor och har tidigare varit delad i tjanstebostader for Drottningens personal.
   Den var da menad som sommarstalle for H&M.

   Ursprungligen var det meningen att H&M skulle bo pa Kensington Palace i London, men Harry ville flytta langre bort fran sin bror, som inte riktigt godkanner Meghan, anser henne vara en lyckosokerska.

   Darfor kommer de nu att bosatta sig pa Frogmore Cottage, men haller kvar ett hyrt “lantstalle” nara Soho Farmhouse, dar de kan festa och bjuda in en massa kandisar som ex Clooneys som bor granne. Bada stallen ar valbevakade och langt bort fran nyfikna. Harry vill leva privat i fortsattningen som han sagt tidigare. Vet inte om Meghan kommer att vara lika fortjust i att gomma sig pa landet med barn som Kate ar, men framtiden visar…

   Sjalva Frogmore House ar en jattefin vit byggnad nastan som ett slott. Och jag tror personligen, att Meghan har sina ogon pa det som framtida hem, det star ju tomt for det mesta. Charles skulle nog ge det till dem aven om Drottningen inte vill det.


 5. PernillaA skriver: 16 januari, 2019

  Bror, tack och lov går man själv till hemlighuset 😉


 6. KMS skriver: 17 januari, 2019

  Hertigparet hur ett hus för de tillbringar helgerna. Till Frogmore cottage flyttar de permanent. Det är före detta bostad för tjänare. Just nu renoveras huset.


 7. Anci skriver: 18 januari, 2019

  Frogmore Cottage som nu genomgår en totalrenovering tillhör Frogmore House “ägor” och ligger mittemot Frogmore House (som är det ni visar på bilden) är där de ska bo. Allt ligger inom Windsor Castles område.


 8. Birthe Vejrum skriver: 18 januari, 2019

  Frogmore Cottage blev bygget i 1801 som et “tilflugtssted” for Dronning Charlotte og hendes ugifte døtre.
  “Hytten” har haft flere interessante beboere bl. a. Dronning Victorias indiske tjener og senest i 1920’erne Storhertuginde Xenia Alexandrovna.
  Weekendhuset i Costwolds er lejet/hyret for 2 år.
  Kensington Palace er ikke et børnevenligt hus, ingen muligheder for, at de kan lege ude.
  På Wikipedia findes et gammelt sort hvidt foto af Frogmore Cottage.


 9. Katten (FIN) skriver: 19 januari, 2019

  Idag i tidningrna har det sagts att Meghen o Harry har sagt att de inte vill langre hyra ut en del av farmhouse i Cotswolds. Beroende pa att det blir for kostsamt med sakerhetspersonalen.
  Harry har mycket mindre pengar att anvanda, jamfort med Prins William, sa han ar mycket mer beroende av pappan, Prins of Wales, Charles.

  Sa sa snart som renoveringen av Frogmore Cottage blir fardigt, kommer de att flytta dit heltid.

  Jag har sagt detta tidigare, men fa se, tror att Meghan har sina ogon pa Frogmore House itself.
  Meghan har varigt saker pa att bli god van med Charles, och kommer att fa sjalva Frogmore House som sin framtida bostad. Efter att Drottningen gatt bort. Det sags att Charles kan inte neka Harry & Meghan nagonting. Eftersom William har distansierat sig fran fadern.


 10. Birthe Vejrum skriver: 21 januari, 2019

  Klart, at de flytter fra huset i Costwold. Nu hvor det er afsløret kan det jo ikke siges at være et fristed længere.
  Resten er bare sladder fra nogen, der ønsker at presse en bestemt “formel” ned over Meghan, som en krævende celebrity star.
  Det undrer mig, at du går med på de idér!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar