Harry på uppdrag med Kate – kommenterade bebisen

Kate och prins Harry
Minnesgudtjänst istället för BB. Harry och Meghan går fortfarande i väntans tider och prinsen jobbar på som vanligt.
Annons

När prins William befann sig på andra sidan jordklotet, närmare bestämt på uppdrag i Nya Zealand, kom prins Harry till undsättning. Trots att det först inte var inplanerat i den kungliga kalender så följde han med hertiginnan Kate till en minnesgudstjänst i Westminster Abbey under torsdagen.

Annons

Lite tidigare på morgonen kunde man se den blivande fadern Harry på ett annat uppdrag i London, då fick han frågan om inte Meghan låg inne på BB.

– Nej igen baby än, svarade prinsen då med ett stort leende.

prins Harry och Kate
Dagens duo! Harry följde med Kate på minnesgudtjänst.

Hertiginnan Kate bar denna dag en kappa från Catherine Walker och ett par eleganta gröna pumps med mycket hög klack. Hertiginnan och prinsen såg verkligen ut att ha trevligt tillsammans. Som för att visa omvärlden att det minsann inte finns några problem paren emellan.

Det sägs att Meghan fortfarande befinner sig hemma i parets nya bostad Frogmore Cottage utanför Windsor Castle. Om hon inte åkt in till BB just i denna skrivande stund. Var, när och hur hon ska föda är fortfarande inte helt klart. Vi vet bara att det inte kommer bli Lindo Ving i London – det sjukhus där Kate födde sina tre barn.

prins Harry och Kate i kyrkan

Under dagen minns man fallna soldater från både Storbritannien, Australien och Nya Zealand i Anzac Day Service of Commemoration genom olika evenemang i London. Bland annat då denna minnesgudstjänst i Westminster Abbey.

prins William

Prins William finns istället på plats på nya Zealand, där han bland annat besökte offren för den terrorattacken i Christchurch och de poliser som hade varit med och arbetet efter dåden som tog 50 personers liv. Han träffade också premiärminister Jacinda Ardern, som han hälsade på på traditionellt vis, panna mot panna.

prins William

Dessutom hälsade William på en liten flicka som skadades i attacken. Hon ligger fortfarande kvar på sjukhus men verkade verkligen uppskatta det kungliga besöket.

Läs mer

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar