Hästkul på kungliga Windsor

Hästkul på kungliga Windsor
Annons

Prins Edward och Sophie tog med barnen till hästshow och annat roligt på kungliga Windsor. Dessutom var drottningen där med sin man prins Philip.

Karuseller, karameller och hästuppvisning var några av attraktionerna för brittiska kungligheterna som hade en heldag ute på kungliga Windsor.

Annons

Se fler bilder på Åsas kungliga Europa>>

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Hästkul på kungliga Windsor”

 1. Pamela P skriver: 13 maj, 2013

  Dåligt av Edward och Sophie att inte låta barnen få bli prins och prinsessa! Det handlar bara om en generation. Framtida barn till James skulle ändå bli Lord och Lady. Louise däremot måste gifta sig till en titel om hennes barn skall få titlar i framtiden. Den nya tronföljarlagen omfattar endast Charles arvingar.


 2. emma_h skriver: 14 maj, 2013

  Viscount Severn är en klar avbild av sin farmor -förutom de typiska Windsoröronen som han har ifrån pappa & farfar
  Bra val av föräldrarna att låta James o syrran få en någorlunda normal uppväxt i skymundan, med frivillig kunglig närvaro när de själva har lust.
  i framtiden kommer Khuset vara betydligt mer nerbantat och släktingar förväntas fixa boende karriär och livsval själva ändå… Lady Louise har ju sitt synfel att leva med också så att slippa krav från Hovet m tanke på d r klar fördel. De lär ha mer tid m farmor än pappa hade i sin barndom då alla 3 har sina hästar på windsor och av o till rider ut m farmor på hennes dagliga morgonritt


 3. emma_h skriver: 15 maj, 2013

  Pamela P
  so what…de kommer att växa upp bland betitlad överklass och högadel från barnsben så troligheten att L, J stadgar sig i samma kretsar i vuxen ålder är rätt överhängande iallafall
  – blodsbandet till Englands kungafamilj kommer alltid dra till sig intresse, vänner och “rätt umgänge” à la Lika Barn Leka Bäst
  bara hos svenska hkh-are valet kan falla på precis vem som helst med vilken bakgrund som helst
  QE2 kommer säkert ge Louise en lifetime courtecy title vid kommande högtidsdag typ födelsedag som gjorts för QE2s övriga familjemedlemmar livet igenom – men som barnbarn till regenten har Louise och James “status i sig” i omvärldens ögon


 4. Pamela P skriver: 15 maj, 2013

  Även om Charles tänker “slimma” kungahuset så bör inte barnbarnen till en monark förlora de kungliga titlarna! Jag tycker att Edward och Sophie borde ha förstått att uppmärksamheten angående barnen är den samma oavsett om de är Lord/Lady eller prins/prinsessa. Dessutom är Edwards barn så långt från tronen att det inte skulle gjort något att de skulle fått vara prins och prinsessa. Edward kan ha gjort så att Harrys barn inte får de kungliga titlarna prins(essa) även fast Harry skulle vilja det.


 5. emma_h skriver: 15 maj, 2013

  4 att Eds barn inte till namnet är prins prinsessa till namnet är ju för att han m flit betackade sig för den traditionella Duke-titeln regenten tilldelar den nygifte sonen per tradition m påverkan hurdan titelgrad kommande barn får Han föredrog Earl som bekant Harry är son till kronprinsen och en helt annan individ Hur han vill göra inför SIN bröllopsdag berörs inte av Eds beslut utan r förhoppningsvis ngt QE2 får hinna m att meddela via ett av sina Letters Patent Her will is the law & any title bestowed upon a family member is Royal!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar