Hatad i England – Nu öppnar prinsessan Dianas älskare lyxklubb i Marbella

Hatad i England - Nu öppnar prinsessan Dianas älskare lyxklubb i Marbella
Annons

James Hewitt och Victoria Silvstedt

Håll i hatten! Prinsessan Dianas gamle älskare James Hewitt är tillbaka. Nu ska han öppna klubb i spanska Marbella!

James Hewitt blev hela Englands gossen Ruda när han försökte dra ekonomisk nytta av att ha delat säng med Diana. Efter att deras affär tagit slut pratade han vitt och brett om deras relation. Sedan bjöd han ut deras kärleksbrev till försäljning. Inte så konstigt att han blev en persona non grata i England. Nu har han lämnat våningen i Chelsea för att starta ett nytt liv i det soliga Spanien.
– Jag vill börja om på nytt, säger Hewitt.

Annons

Prinsessan Diana och James HewittPlayboyliv

Den forne toppmilitären gör nu ett sista försök att rycka upp sitt skamfilade rykte. Det kan behövas. Med åren har han blivit en allt sorgligare figur. Han har harvat runt i olika tv-shower i det mer tvivelaktiga segmentet. Och han har levt ett tvättäkta playboyliv. Men nu ska det bli andra bullar. Hewitt satsar stort på sin nya lyxklubb The Polo House. Och han lovar dyrt och heligt att aldrig mer försöka sko sig på Dianas kärleksbrev. Ädelt nog har han tidigare gjort sitt bästa för att stävja ryktena om att han skulle vara far till prins Harry. Men med ett glas Chablis i handen på en bar i Marbella börjar han plötsligt uttrycka sig kryptiskt när Telegraphs reporter frågar om han tycker att det är märkligt att ryktena kring det påstådda faderskapet varit så livskraftiga?
– Jag kan svara på det mesta. Men när något ligger så nära dig själv, men ändå så långt bort…jag vet inte hur mycket det ligger i det där…
Suck. Somliga ger aldrig upp. Behövs det lite draghjälp till den nyöppnade klubben månntro?

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: IBL


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar