Hertiginnan av Cornwall kämpar med ryggont

Hertiginnan av Cornwall kämpar med ryggont
Annons

Camilla

Camilla,CharlesPrins Charles och Camilla påbörjade under måndagen sitt officiella besök i Polen. Men stackars Camilla känner av sin onda rygg så redan efter en dags program, då turen gick till naturreservatet i östra Polen, kunde Camilla inte följa med.

Annons

Hertiginnan av Cornwall såg plågad ut då hon landade i Polen, hennes onda rygg gav sig till känna och på tisdagen tvingades hon avstå från besökets spännande utflykt till ett naturreservat med bisonoxar. Istället avlade Camilla en visit på brittiska ambassaden som just invigt en utställning över Frederic Chopins liv.
Prins Charles och Camilla har valt att starta sitt besök i östra Europa i Warszawa och Polen och på måndagen besökte de graven tillhörande Jerzy Popieluszkos, en polsk romersk-katolsk präst som engagerade sig i fackföreningen Solidaritet och som 1984 mördades av den kommunistiska säkerhetspolisen.
Senare på kvällen hölls bankett med Polens president Lech Kaczynski och hans hustru Maria som värdpar.
Prins Charles och hertiginnan av Cornwalls rundresa kommer att vara i nio dagar och de kommer också att besöka Tjeckien och Ungern.

Av Eva Österlind
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Hertiginnan av Cornwall kämpar med ryggont”

 1. Lotta skriver: 17 mars, 2010

  Som anglofin gillar jag camilla och Charles. Mer nyheter om UK och paret önskas tack.


 2. Lotta skriver: 17 mars, 2010

  Förlåt. Det gick för fort. Anglofil skall det vara.


 3. ina skriver: 17 mars, 2010

  Stackars Camilla det säger jag bara! Ett riktigt ryggskott är inte att leka med, det vet vi som drabbas ibland! För trots att man vet att det bästa är att ta en tablett och försöka röra sig som vanligt, känns det bara som man vill vara ifred och ligga raklång och stöna och aldrig mer röra en fena!


 4. Kristine, Oslo skriver: 17 mars, 2010

  Ser ut til at Camilla ikke bryr seg om “skjønnhetsoperasjoner”. Honnør til Camilla.


 5. Inger Rozén-ChintohChintohsblogg.se skriver: 17 mars, 2010

  Jag fick inte ens tycka , stackars Camilla .!


 6. Natasha skriver: 17 mars, 2010

  Ja… igår var det om Heather Mills protes, idag – om Camillas ryggont… snart läser vi om vem har haft mensvärk på sistone… Våra kungligheter och kändisar är samma människor som vi – kreti och pleti… och drabbas av samma sjukdomar…är det verkligen så intressant ämne att skriva om?


 7. lotta skriver: 17 mars, 2010

  Titta hur vackert tittar Camilla sin Charles…det är kanske riktiga kärlek.
  Och jag vet att om man har ont i ryggen det är svårt gå, sitta och ligga.
  Roligt att det är någon annan saker skriva som det junibrölloppet som varje dag måste läsa och höra, det händer så mycket viktikaste runt värden som någon fest i juni.


 8. Helena M skriver: 17 mars, 2010

  Jag undrar om man överhuvudtaget kommer ut genom porten den dagen Viktoria och Daniel gifter sig jag bor mitt i Sthlm och hade tänkt gå till kyrkan men som det verkar så tänker nog ett par till samma sak, Det blir TV helt enkelt. Jag bor så jag kan se när de kungliga åker till slottet inte varje dag av säkerhetsskäl men ibland så jag undrar hur det blir? får hamstra mat eller åka till landet istället,


 9. GrevinnanChintohsblogg.se skriver: 18 mars, 2010

  Helena,om jag vore som du skulle jag hellre åka på landet.Att bo mitt i storstaden kan väl inte vara skönt?


 10. Jenzina. skriver: 18 mars, 2010

  #9 Inger Rozén-Chintoh,
  Grattis till att också du är blivit Grevinnan


 11. Natasha skriver: 18 mars, 2010

  #8 Helena M,
  Nej!!! Du ska absolut inte åka på landet!!! Tänk vilken chance du har fått! Tänk som business-woman: vilken lägenhet du har och vilka möjligheter den ger… Du kanske kan sälja “åskådarplatser” till dem som kommer till Stockholm för att titta på bröllopet?:-) … och som inte har samma fönster som du? Jag skulle inte åkt bort, kanske arrangerat a “window-party” för alla mina väninnor och bekanta ? Tänk på saken 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar