Hovet: ”Madeleine och Jonas fortfarande ett par”

Hovet: ”Madeleine och Jonas fortfarande ett par”
Annons

prinsessan madeleine, jonas bergström

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström är fortfarande ett par. Det menar hovet som nu gör sin första kommentar om otrohetsdramat.

När svenskdam.se igår som första svenska media publicerade nyheten Jonas Bergströms otrohet valde en rad olika media att dra igång sin bevakning av saken.
Men igår när journalisterna ringde…

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

15 kommentarer till “Hovet: ”Madeleine och Jonas fortfarande ett par””

 1. Sollan skriver: 21 april, 2010

  Det bästa vore att stiga fram och tala sanning, ett sådant här hysch hysch och svängande hit och dit skadar kungahusets popularitet. Att undvika konflikter skapar bara mera och större konflikter.


 2. Vårin skriver: 21 april, 2010

  Håper at Madde og Jonas fremdeles er forlovet til de finner en ny dato til bryllupp,kanskje bedre våren 2011 eller 2011???!
  Jeg støtter dem og håper at de gifter seg.De er så mye vakker et par!!! <3<3
  Madde,ikke hør på de ukebladene,vær deg selv og hør på Jonas,han hører på deg!!!Dere er jo voksne mot 30-årene!!!
  Det er deres liv,grip inn!!! ;0)


 3. signe skriver: 21 april, 2010

  De VAR ett par!!!!! Detta hemlighetsmakeri från hovet. Vi skattebetalare har rätt att få veta om vi kommer att betala till en ny Tiger Woods såpa.Det kommer kanske snart fram fler älskarinnor……och om ni finns så träd fram genast innan Len och “Jacob” ingår äktenskap och ev. barn kommer att drabbas


 4. Rosanna skriver: 21 april, 2010

  Madeleine kan lära sig av prinsessan Diana. hon gick också in godtrogen och kär, men var snart varse att hon bara skulle vara en vacker galjonsfigur för engelska kungahuset. Svårt utnyttjad och från början bedragen. Blev alls inget offer till slut , utan en person med egen identitet och egen agenda. Det gäller bara att våga, så kan du Madeleine! Så bryt dig loss!


 5. signe skriver: 21 april, 2010

  oj oj min kommentar kom äntligen fram efter flera veckors granskning!!!!! Har jag srukits från svarta listan eller har ni somnat?


 6. Milla skriver: 21 april, 2010

  Stå på Madeleine, ønsker deg lykke til uansett hva det blir av dette!


 7. Elin skriver: 21 april, 2010

  Så mye styr dette blir, hvorfor ikke bare fortelle alt som det er og bli ferdig med det FØR Victoria og Daniel gifter seg!!! Så kan man konsentrere seg om bryllupet når den tid kommer, å være så hemmelighetsfull gjør bare alt verre. Vi kommer uansett til å spekulere til noen sier noe, og da skulle jeg tro det var greit å få dette ute av verden før 19. juni…


 8. Minna skriver: 21 april, 2010

  Vem bryr sej !
  Kanske precis vad bortskämda Madeleine behöver.


 9. Margaretha skriver: 21 april, 2010

  Kära prinsessan Madeleine,ung ,vacker och intelligent.Bryt ,NU,låt Dig inte bli en bitter fru till otrogen man.
  Du är värd all lycka nu och i framtiden.Vila ut,njut vår och sommar. Önskar Dig ,en ny kärleksfull mera passande man,kanske en prins.


 10. signe skriver: 21 april, 2010

  Minna
  Även om Len är bortskämd så ska hon inte behöva ha en otrogen man för det skulle såra vem som helst. Vår lillsessa är värd något bättre än den där bocken!


 11. Helena M skriver: 21 april, 2010

  Hej Signe. Len är nog inte så bortskämd som pressen vill ha det till att hon skulle sitta hemma och tjura för att Jonas jobbar hela tiden är nys tror jag.


 12. dorothy skriver: 21 april, 2010

  Kära Madeleine . Tänk dig för innan du tar tillbaka Jonas . En gång otrogen , alltid otrogen . Bli lycklig med nån annan i stället. Du är vacker ung och intellegent, förstör inte ditt liv. Dorothy


 13. signe skriver: 21 april, 2010

  Helena M
  Hej på dig! det va ett tag sedan. Jag har ändrat mig jag tror inte heller att det bara va för att “jacob” jobbade länge som Len tjurade.Jag tror hon anat något.Nu när vi vet vad som hänt och att “Jacob” levt dubbelliv jobbat på dagarna och levt på krogarna som singel på kvällarna! vem är han? Det kan bli en Tiger-effekt av denna soppa.Men en skitstövel är han denne fine djursholmskille.
  Jag tycker synd om Len


 14. Jessica skriver: 21 april, 2010

  Kära Dorothy. Förutsätter man att någon kommer att vara otrogen, kommer den också att vara det. Det är det sämsta misstaget som man kan göra.. Ex intalar du en person riktigt länge och förutsätter att den kommer att vara oärlig mot dig kommer den oxå att vara det! Det speglas liksom av i personens medvetande, detta kan separeras från jaget om man behandar personen med ömmet och respekt och inte sviker den, eller usätter den för offentig förnedring i ex en skvaller press! Det har ingenting att i grund och botten med den “oärliga” personens personlighet att göra. Å är man otrogen mot någon, nej då äskar man inte varandra. Jag tror prinsessan är mkt väl medveten om detta


 15. hattfnatt skriver: 22 april, 2010

  Sàg inte Jonas direkt att Tore har vampyrtänder (bokstavligt och bildligt)? Kan man inte ha sina affärer sà att dem inte kommer fram eller sàrar andra bör man làta bli.
  à annan sida är det ytterst tacksamt att Jonas visade öppet vem/hurdan en bortskämd miljonärskille är. Ingen respekt för nàgon.
  Det ruktas om andra svenska älskarinnor. Kom fram NU eller tig för evigt! Kiss and tell väcker förakt fördem personer som gör det.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar