Hovet svarar när bröllopet ska äga rum

Hovet svarar när bröllopet ska äga rum
Annons

Vi har ännu ett kungligt bröllop att se fram emot. Prins Felix av Luxemburg och Claire Lademacher förlovade sig i december, men än är inget bröllopsdatum bestämt.

Nu berättar furstehuset i Luxemburg för Svensk Damtidning:
– Inget bröllopsdatum är satt än, men vi återkommer så fort vi vet, berättar en presstaleskvinna på hovets informationsavdelning till Svensk Damtidning.

Annons

Eklatering

I Luciatid förra året fick vi den glada nyheten om prins Felix förlovning.
– Deras Kungliga Högheter storhertigen och storhertiginnan, har den stora glädjen att meddela att deras son, Hans Kungliga Höghet prins Felix, Miss Claire Lademacher har eklaterat sin förlovning.

Claire vill bli klar

Varför paret inte satt något datum för vigseln är oklart. Det finns flera möjliga orsaker. Dels vill Claire bli färdig med sin avhandling.

Svårt hitta ett datum

Dels kan det vara svårt att hitta ett datum nu när prinsessan Madeleine gifter sig den 8 juni och alla väntar sig ett kungligt dop i höst, då prins William och Kate döper sitt baby.

 

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Hovet svarar när bröllopet ska äga rum”

 1. Tinalill skriver: 26 mars, 2013

  Jag har lite svårt att förstå varför det skulle vara svårt att hitta datum pga ett annat bröllop i Sverige och ett dop i Storbrittanien !!!!!!!!Det finns ju hur många datum som helst !


 2. Maja skriver: 26 mars, 2013

  #1 Det är säkert inte brist på datum som bröllopet hänger på, utan snarare som framgår at texten att Claire vill bli färdig med sin avhandling vilket jag förstår till fullo.
  Det är inget bra för henne att splittra sig på en ny roll som kräver hennes uppmärksamhet och att göra färdigt det hpn håller på med kräver sitt.


 3. Dorthe skriver: 27 mars, 2013

  Kan heller ikke se datoen skulle være noget problem… året har 365 dage! Desuden vil der nok ikke være mange deltagende fællesgæster fra brylluppet i Sverige og til dåben i England.


Annons

Laddar