Hunden Yuri hjälper kronprinsessan i kampen mot depressionerna

Hunden Yuri hjälper kronprinsessan i kampen mot depressionerna
Annons

kronprinsessan masako

Japans kronprinsessa Masako har länge besvärats av depressioner och dålig hälsa.
Nu ser dock kronprinsessan gladare ut än på länge.
Anledningen?
Hunden Yuri har piggat upp henne rejält.

Vardagen för Japans kronprinsessa Masako har varit allt annat än en dans på rosor de senaste åren. Under en lång tid har hon besvärats av depressioner, dålig hälsa och stress. Flera gånger har hon tvingats ställa in sin medverkan vid stora evenemang och sjukdomen har vid upprepade tillfällen hindrat henne från att fullfölja sina kungliga plikter. Men nu verkar olyckan ha vänt. Nytagna bilder på kronprinsessan visar en Masako som är både gladare och piggare än på länge. Nu syns återigen ett leende på hennes läppar och hon skojar och skrattar tillsammans med sin make, kronprins Naruhito och söta dottern Aiko. Anledningen till den återfunna lyckan sägs vara familjens gulliga hund Yuri, den lille valpen har fått Masako på bättre tankar och hjälpt henne att komma tillbaka till livet igen.

Annons

Av Johanna Fredriksson

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Hunden Yuri hjälper kronprinsessan i kampen mot depressionerna”

 1. Irena. skriver: 8 maj, 2009

  Henne tycker jag så synd om att det skär mig i hjärtat var gång hon syns på bild…hoppas att hon mår bättre tack vare den ursöta hunden, en japansk shiba?
  Läste för inte så länge sedan en artikel i Damtidningen om hennes svärmor, Michiko (som är söt som en docka) och hur hon tidvis blivit mobbad av det japanska hovet. Kanske är det något sånt som spökar även här…vanliga flickfällan, hovet fryner på näsan åt dem och fryser ut dem?
  Lillflickan är bedårande!


 2. Linda Carlsson skriver: 8 maj, 2009

  Förståelsen och kunskap hos allmänheten brukar öka när offentliga personer berättar om sina sjukdomar! Hon ska ha “cred” för detta!


 3. Anna skriver: 9 maj, 2009

  Tycker att Masako är ovanligt söt..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar