Johan T Lindwall: “Så blir Victorias stora 40-årsfirande!”

Johan T Lindwall:
Vi avslöjar!
Annons

Johan-t-lindwall.10

Vilken fest det blir! I dag i Svensk Damtidning kan vi ge er alla detaljer kring kronprinsessan Victorias 40-års-
firande i sommar.

Det är ju som bekant den 14 juli som kronprinsessan Victoria har sin födelsedag och nu när hon i sommar firar 40 år så blir det speciellt. Precis som när Victoria firade sin myndighetsdag och senast när hon fyllde 30 år.

Annons

1995 var det kronprinsessan Victorias 18-årsdag och det var då som hon för första gången på allvar presenterade sig själv för svenska folket. På morgonen var hon på Stockholms slott och höll det numera berömda talet till nationen och hela svenska folket.

Precis som då kommer nu Victorias 40-årsfirande att börja på Stockholms slott. Det blir en tack­sägelsegudstjänst i Slottskyrkan, Te Deum, och ­sedan en mottagning på slottet.

På eftermiddagen kastar sig Victoria på ett plan mot Öland och det traditionella firandet på Idrottsplatsen i Borgholm. I normala fall är Victoria på eftermiddagen ute vid Sollidens slott och möter alla tusentals människor som har samlats för att gratulera henne, men det blir inte av i år på själva födelsedagen.

Men lugn! Victoria vet sin tradition. Vi kan avslöja att det firandet blir dagen efter vid Sollidens slott så att ingen ska behöva bli besviken. Som det ser ut nu kan det bli ett firande i dagarna tre och för alla som är på Öland blir det så klart en upplevelse utöver det vanliga. Jag ska dit! Svensk Damtidning ska dit! Kommer du?

Lite längre framöver ska jag avslöja mer vad du kan komma att få och förvänta dig av Svensk Damtidning de här dagarna på Öland.Men nu vill jag att ni njuter av allt vi har att erbjuda er den här veckan. Det är som vanligt allt det bästa av allt kungligt. Men även så mycket mer – precis som Svensk Damtidning ska vara.

Vi har exempelvis varit och träffat Lill-Babs på Kanarie­öarna. Bara en sådan sak. Jo, en sak till. Lilla Estelle fyllde ju fem år i veckan. Såg ni de fina svartvita bilderna? Vill ni se mer av Estelle så vet ni att Svensk Damtidning finns ute nu i butik med en hel tidning med Estelle.

Trevlig läsning!

Johan T Lindwall

Dela på:

12 kommentarer till “Johan T Lindwall: “Så blir Victorias stora 40-årsfirande!””

 1. CVM skriver: 2 mars, 2017

  Jaa denna vecka är det KronPrinsessan som har första plats såååå någon diskriminering som en
  av dom mer frekventa pensionärerna skrek om när Herr Johan T Lindwall skrev om Mr C O’neill
  förra vecka verkar det inte vara!
  Anväder man dessutom ett civiliserat språk så behöver man inte “fjäska” som hen påstår att
  jag gör för att mina kommentarer publiceras!
  CVM


 2. Obs skriver: 2 mars, 2017

  Det kan inte vara lätt för Johan T. Lindwall att hitta något nytt att skriva om när kungabarnen håller sig undan på det sätt som de gör. Så många bilder på kronprinsessan, men inte en enda aktuell. Övrig media verkar inte längre intresserade av kungabarnen. Kanske är det kungen som tipsat kungabarnen att hålla sig undan från media, men isåfall tror jag att han begär ett misstag. Syns de inte på NYA bilder så finns de inte.


 3. Elisabeth skriver: 2 mars, 2017

  Vad är det för märkligt intresse Obs har, att kungafamiljen måste bildbevisa varje gång de utfört något uppdrag eller privata görande? De har säkert fullt upp utan att det skrivs här eller kungakalendern! Så var vid gott mod som törstar efter bilder!!


 4. Obs skriver: 2 mars, 2017

  Elisabeth

  Märkligt tycker jag det är att inte fler läsare påpekar det som jag gör här ovan. Det ska dock stå “begår ett misstag” och inte “begär ett misstag”.


 5. A1Fia skriver: 2 mars, 2017

  JTL hur blir det med gillaknappen ……….


  1. emma skriver: 2 mars, 2017

   och V A R F Ö R syns inte längre kolumnen m “senaste gjorda kommentarerna” inkl klickbar drektlänk =1 försämring

   är för mkt reklam redan – överallt i proportion till andel svdam-text

   ljudreklamen går igång automatiskt på HÖG VOLYM=irriterande

   BYTA PLATS/Sidbyte går i snigeltakt

   krävs 3″steg” f att få se hela listan m inlägg

   gamla hemsidan var mkt bättre layout, reagerade snabbare vid bläddring och fotona på 1asidan(reklam-artikel-dito:n) upptog ej betydligt mer yta än redaktionell texten


  2. Marguerithe skriver: 3 mars, 2017

   emma,
   Håller med om “senast inlagda kommentarer”. Det är lätt att missa dessa nu speciellt i en länk som varit aktuell några dagar.


  3. demokrati skriver: 3 mars, 2017

   sign A1Fia, emma

   Håller med! Några läsare har redan sagt till om att gilla knappen är tillbaka finns på vissa artiklar Kändisar & Fest sidan – men inte på Kungligt i tidningen? Tidningens layout var bättre förut.


 6. konsttanten skriver: 3 mars, 2017

  Återigen, stackars Victoria!
  Tänk att få fira sin 40-årsdag halva ljusa sommarnatten bland sina närmaste inkl vänner, men…nej…hon måste upp glad och fräsch, och träffa besökarna.


  1. Marguerithe skriver: 3 mars, 2017

   Jag tycker också det verkar lite jobbigt för henne men tror att Victoriadagen kommer att firas så länge Victoria lever. Det har blivit en tradition nu. Många av oss trodde att hon skulle sluta när hon fyllde 30.


  2. emma skriver: 3 mars, 2017

   insläppet på Solliden blir ju på eftermiddan dagen efter så nog kan hon både hinna med att partaja inpå småtimmarna och utan problem unna sig en ordentlig sovmorgon – nanny+make finns ju där att ge barna frukost/klä dom i vanlig tid dan därpå

   hon måste inte ställa upp på v-dan alls men numer är det ju ett avlönat jobbuppdrag så varför inte – hon borde ställa högre krav på arrangörerna dock betr artisturval o välja egna kläder som de andra i familjen


 7. CVM skriver: 3 mars, 2017

  Tror inte KronPrinsessan tycker att detta jippo är
  jobbigt……
  Efteråt finns alla hennes inbjudna vänner på Solliden
  för att fira henne med allt vad det innebär utan media!
  Trevlig Helg
  CVM


Annons

Laddar