Johanna Lejon om Victorias smycke och Kates klänning

Johanna Lejon om Victorias smycke och Kates klänning
Annons

Victoria-3

Kungliga modebloggen har koll på kronprinsessan Victorias smycken.

På Gripsholms slott nyligen bar kronprinsessan Victoria ett iögonfallande halsband. Johanna Lejon berättar mer om “glitterverket” på sin blogg.

Annons

Foto: All Over Press

Läs också mer om vad Kate hade på sig på dopet>>

 

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Johanna Lejon om Victorias smycke och Kates klänning”

 1. Sthlm skriver: 25 oktober, 2013

  Det här var sannerligen ingen smickrande bild på kronprinsessan.


 2. Maja skriver: 25 oktober, 2013

  #1 Verkligen inte. Silvias haka i naturformat.


 3. Gunnel skriver: 25 oktober, 2013

  Det härhalsbandet kommer nog mer till sin rätt om det bärs på bar hud, t ex till en baraxlad klänning. Fast det är lite väl mycket masai-smycke över det i min smak.


 4. Anna skriver: 25 oktober, 2013

  Jag tycker hon är fantastiskt vacker! Det strålar om henne.


 5. Humaniora skriver: 26 oktober, 2013

  5. Gunnar Hökmark är ju man…………..och män brukar inte bli så kritiserade över sitt yttre som kvinnor oftast blir…!!


 6. Anna skriver: 26 oktober, 2013

  Jag håller med om att hon är söt och att det strålar om henne, men jag anser inte att hennes kraftiga hak- och käkparti bör framhävas ytterligare med strama hästsvans- och svinryggsfrisyrer. Hon klär mycket bättre i hängande hår eller lösare uppsättningar som inramar ansiktet och mjukar upp dragen. Vi har alla saker i vårt utseende som vi bör framhäva resp framhäva mindre.


 7. Sthlm skriver: 26 oktober, 2013

  Taskigt av tidningen att sätta in den aktuella bilden!

  Över till något helt annat; Vad är det för något som kronprinsessfamiljen ska besöka i London i början av november 2013. Jag förmodar att dottern ska följa med, eftersom Daniel bryter sin pappaledighet.


 8. Sanne C skriver: 26 oktober, 2013

  Jeg synes det er et dejligt billede af Victoria, til gengæld er halskæden lidt stor og bijouteri-glitteragtigt efter min smag, forstår egentlig ikke, hvorfor kronprinsesserne hele tiden skal fremvise ny smykker. Hvis fx Mary har købt alle de nye smykker, hun viser sig med, så må hun købe for en mindre formue næsten hver måned! Men måske låner/får hun de fleste af dem fra Malene Dulong og Charlotte/Ole Lynggaard ?
  Det sidste er ikke usandsynligt, hun låner jo "Midnatsdiademet". Og bedre og billigere PR kan de jo ikke få, men betænkeligt, eftersom de hører til vennekredsen, en af medejerne er desuden Marys stylist, Anja Alajdi. Jeg tror ikke det ville blive accepteret hos jer, hvis Victoria gjorde det samme ?


 9. Birgitta skriver: 26 oktober, 2013

  Vilken ful bild vår kronprinssea


 10. Annica* skriver: 27 oktober, 2013

  Vad är det får småbarn som sitter och kommenterar andras utseende här? Har inte era föräldrar uppfostrat er alls? Måste Svensk Damtidning verkligen släppa igenom all rappakalja som småttingarna utan bildning, vett och etikett kännes sig tvungna att spy ut av bara elakhet?


 11. Regina Lindholm skriver: 28 oktober, 2013

  # 10 Annica
  Jag undrar detsamma! Verkar som om 90% av alla skribenter här aldrig fått någon uppfostran. Jag är besviken på tidningen som tar in trådar där man man kritiserar utseende, kommenterar de kungligas intelligensnivå, går med skvaller och uttalar sig om saker man inte har den blekaste aning om. Jag har tyckt att svenskarna är ett trevligt grannfolk, men nu har det eskalerat. Var är hyfsen? Det är grannländerna som får ta de svenska kungligheterna i försvar. Ni idkar mobbning dagarna i ända. Ni är inget föredöme för ungdomen, sorgligt!


 12. Johannes skriver: 1 november, 2013

  Snyggt & fint halsband.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar